מה אני עושה ערה בשעות כאלה???

ronnieyuval

New member
מה אני עושה ערה בשעות כאלה???

שוב יובל חולה.
מאתמול היא עם חום, ולא סתם אלא חתיכת חום רציני. בגן היא היתה בסדר גמור! מהרגע שלקחתי אותה מהגן אחה"צ היא התחילה להנמס לי בידיים. היינו בחוג מוסיקה ובסופו היא כבר להטה. חזרנו בהיתה והילדה היתה סמרטוט מול הטלויזיה. היא ביקשה לבד ללכת "נייט-נייט" בשש וחצי בערב! כמובן שקיבלה מוטרין, וישנה עד חמש בבוקר. בחמש היא קוראת לי לחדר שלה, והיא היתה פשוט לוהטת! לא טרחתי אפילו למדוד כמה, ישר נתתי לה מוטרין. אחרי 3/4 שעה של הסתובבויות אצלי במיטה היא גמעה כוס תה שלמה וביקשה לחזור לנייט נייט במיטה שלה. ועכשיו אני כאן בשש בבוקר על המחשב... איך אפשר לחזור לישון? אני בהיכון.

Inuit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gifרפואה שלמה../images/Emo57.gif

מה המצב הבוקר רוני??

זה כאב לב נוראי לראות אותם חולים וחלשים וחסרי ישע. יש לך מושג מה זה? רק חום אוא שגם סימפטומים אחרים? דווחי לנו מה המצב, ותחזיקי מעמד.

ronnieyuval

New member
ככה ככה... ../images/Emo4.gif

קודם כל תודה לכולכם! יובלי ישנה אולי עוד חצי שעה וקמה בבכי. לפחות החום ירד, והיא שותה כמו גמל, שזה טוב. לגן היא בטח לא תלך. אין לי מושג ממה זה - כל מה שיש לה זה חום וטיפטיפ טיפ טיפה נזלת, ממש לא רציני. מה שכן היא כל הזמן עם היד בפה. נראה לי שהחום גבוה מידי בשביל שיניים... וחוץ מזה, כמה שיניים כבר אפשר להצמיח??? חשבתי שיש לה כבר את כולן או כמעט כולן... בכל אופן, אנחנו נלך לרופא יותר מאוחר רק כדי להיות בטוחים. זה בטח עוד וירוס, כמו תמיד.

שרונה13

New member
רוני החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

באמת כדאי שתגשי לרופא לענבר היה פעמיים מאז שהגענו לכאן חום. בפעם הראשונה הרופא אמר שזה רק וירוס ... ובפעם השניה כבר הייתה לה דלקת אוזניים והיא נזקקה לאנטיביוטיקה
בכל מקרה אני מקווה שהיא תרגיש טוב במהירה, מניסיון עתיר מצבים כאלו לצערי (השנה הראשונה בגן הייתה מלווה בהרבה מחלות) זה עובר מהר יותר ממה שחושבים. שולחת לכן אלפי החלמות מהירות

ronnieyuval

New member
תודה שרונה ../images/Emo25.gif

עכשיו היא ישנה... ואני במקום לישון יושבת כאן ומתקתקת. GO FIGURE... מאז חמש בבוקר היא לא העלתה עדיין חום, ואני מחכה לראות מה יהיה בהמשך היום. אם היא תעלה שוב חום אני אלך לרופא. פשוט לא בא לי שהוא עוד הפעם יגיד "זה וירוס. 80 דולר בבקשה". (כמובן שאני מקצינה, יש לנו רופא נהדר. סתם סיוט לילדה כל פעם שהולכים לשם).

שרונה13

New member
רוני-אני מגיעה עם רשימת מכולת לרופא

תלכי אולי כי אין ברירה ותבקשי שיבדוק גרון, בטן, ריאות והכי חשוב אוזניים !!! אצל הקטנה שלי בהתחלה היה לה רק נוזלים ובגלל שאני לא הייתי מספיק מנוסה לא חשבתי שזה משהו חריג... אחר כך אחותי הבהירה לי (אחרי שסיפרתי לה) שכבר בשלב הנוזלים יש לטפל לפחות עם טיפות, כי אצל ענבר זה התפתח לחום עם דלקת וזה כל כך כאב לה. תרגישו טוב ותעדכני מה קורה.

ronnieyuval

New member
אז צלצלנו לרופא...

והוא יידע אותי שיש עכשיו משהו כזה שמעלה חום לילדים אפילו למשך כמה ימים, בלי אף סימפטום אחר. הוא הציע לבוא לראות אותו אבל אמר שרוב הסיכויים שלא יהיה כלום שהוא יוכל לעשות. הכי טוב לחכות עוד יום יומיים ולראות אם זה עובר, ואם לא אז לבוא. מכיוון שאין לנו בכלל היסטוריה של דלקות באוזניים, החלטתי לקחת את עצתו. יובלי גם לא מושכת באוזן, לא משתעלת, לא ממש מנוזלת, לא מקיאה... רק החום הזה. לא נראה לי שהרופא הזה מנפנף אותי סתם, כי זה רופא פרטי שבטח היה שמח לקבל עוד קצת מזומנים לכיס. אני פשוט סומכת עליו.

Inuit

New member
כן יש כזה דבר

הילדים שלי שלושתם סבלו מזה יום יומים חום והכל עובר כלא כלום שתיהיה בריאה מהר

אנחנו בצד השני של היבשת, אמנם

אבל גם הבנות שלי סבלו מאותו הדבר. חום גבוה שנמשך כמה ימים, בצירוף כאב ראש ועייפות רבה. וזהו. מין וירוס כזה. אצל אחת זה נמשך שלושה ימים, אצל השניה שבוע.

שוגי13

New member
החלמה מהירה../images/Emo39.gif

ותיזהרי לא להידבק, רק זה חסר לך עכשיו...

קודם כל אני מקווה שהיא מרגישה יותר

טוב ושאת פחות מודאגת... מתנצלת מראש אבל רציתי לשאול משהו לא קשור. יותם בני מאד מוזיקלי ולכן המילים חוג מוזיקה הדליקו אצלי הבהובים.. באיזו מסגרת אפשר למצוא כאלה חוגים בארה"ב ? ומאיזה גיל?

ronnieyuval

New member
אנחנו הולכים לחוג מקסים

החוג נקרא MUSIC TOGETHER. בעקרון הבסיס שלהם בפרינסטון, אבל יש להם שלוחות גם במקומות אחרים. מצטערת שאני לא זוכרת מאיפה אתם... באתר את יכולה למצוא לפי אזור מגורייך כיתות. אני הולכת עם יובל מגיל חודשיים. יש להם כיתת תינוקות, ואח"כ ממשיכים בכיתה מעורבת (בערך עד גיל שלוש). אח"כ יש לגילאי 3-4 כיתת מוסיקה ודרמה. החוג הזה מקסים!!! גם לג'ימבורי יש שיעורי מוסיקה ושווה לבדוק. הכי טוב לשאול אמהות אחרות באזורכם אם אתם מכירים.

ronnieyuval

New member
ענת ../images/Emo12.gif

אתם לא בשוייץ? את מבררת על ארה"ב כי אתם עוברים? בכל אופן, ראיתי שיש להם חוגים בכל קצוות ארה"ב.

לא אנחנו בלוזאן

וזה 2.5 שעות מציריך אבל כרגע יש לנו גן מוזיקה נפלא ליותם.. והוא ממש פורח שם גם חברתית היה נפתח בחזרה והופך להיות שוב ילד מחבק ואוהב. אבל וחשוב לא פחות עם התכשיט הזה מוזיקלית. יותם יודע לשיר סולמות יש לו שמיעה מוזיקלית והוא מסוגל לשיר יצירות קלסיות שלמות כמו גם כל שיר שהוא שמע הי פעם. הוא למשל שר את כל פנטסיה של וולט דיסני... הילד הזה שר הרבה לפני שהוא דיבר ואם רוצים למשוך את תשומת ליבו כל מה שצריך זה כלי נגינה... ולכן התנפלתי עליך למרות שהבת שלך חולה וחוג מוזיקה הוא לא ממש בראש דאגותיך... ועל זה אני שוב מתנצלת. תודה על הקישורית אני אבדוק. אנחנו נוסעים לשיקגו עוד 0.5 שנה אבל נהיה בביקור באפריל וצריך לדעת מה לחפש... אני מקווה שהילדה מרגישה יותר טוב.

מדהים מדהים מדהים

המון תודה! המון נשיקות וחיבוקים. עשית לי את השנה. יש להם שני סניפים באבנסטון ובערך 10 בשיקגו!!! ולפי מה שראיתי ממבט חטוף (אני בדרך לעבודה וחייבת לרוץ) אולי יש גם גני ילדים שמפעילים את התוכנית שלהם... איזה הקלה.. עבור יותם מוסיקה זה כמו אוכל ומים.

למעלה