מה אני עושה פה שוב?

suki da yo

New member
מה אני עושה פה שוב?

באמת שאני לא יודעת מה אני שוב עושה פה. אולי אני חוזרת למקום המוכר, לפורום שהיה הקבוע שלי. אני כבר לא חלק מהפורום, ביותר ממובן אחד, ואני לא חשובת שאני אחזור להיות. אני לא יודעת למה אני כותבת פה עכשיו, כשבעצם, אין לי מה להגיד. רע לי ונורא לי ומנאס לי ואני רק רוצה לקבור את הראש בשמיכה ווללכת ליון בוכה עוד לילה. אני עייפה ניפשית, סחוטה.לא מסוגלת יותר להתמודד עם מה שקורה סביבי. נמאס לי לדבר לעצמי. אני בטח גם לא אחזור לקרוא תגובות, אלא אם הסקרנות תשתלט עלי, כי אני לא בטוחה שאני יודעת איזו תגובה אני רוצה לקבל ואני דייב טוחה שאם אני אקבל תגובה שאני לא רוצה זה ישבור אותי לגמריי. אני פשוט צריכה לחלוק את התחושה הרעה עם מישהו, לא משנה מי , לא משנה אם זה רק בידיעה שכתבתי, אפילו אם אף אחד לא יקרא. זהו. נגמר לי מה להגיד, אני מקווה שלכולם היה חג חוף שמח, וסליחה על היבבות.

TheBlueOne

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת מה אני עושה פה? זה תמיד יהיה בית חמים עבורך לכל מטרה. גם אם זה סתם כדי לפרוק את אשר על ליבך, או להרים רגליים ולהתכבד בספל
חם... ברוכה הבאה הביתה.

Dia Leoghann

New member
ברוכה השבה, איילה

אהלן איילה! וברוכה השבה! בטח שאת יודעת למה את כאן (ענית בעצמך...). זה לא רק המקום המוכר שלך ושל כולנו, זה המקום החם והנעים שאנו מנסים לבנות כאן כבר כמה שנים, ואם שבת אלינו כשקשה לך, אז סימן שהצלחנו. אנחנו כבר מזמן לא רק קהילה ווירטואלית, ואני בטוח שכל אחד כאן יעשה עבורך כל שביכולתו, עבורך או עבור כל אחד אחר מאיתנו שצריך אוזן קשבת או מילה תומכת. כל שאת צריכה הוא לבקש, בכל דרך שתבחרי או תרצי. לפחות אני יודע שאני לא היחיד שבוכה בלילה...

RainBird

New member
איילה אני מרגיש את אותו הדבר. לאחרונה יש לי תחושה שהכל מתחרבש לי בידיים, ששום דבר לא עובד וכמה שאני נותן מעצמי אנשים יורקים לי בפנים. ואני בגלל מי שאני מפנה את הלחי השנייה פעמים רבות, ואני מפחד בעיקר מעצמי בימים אלו. ואני קובר את עצמי בפוך ולא עושה כלום כי אין לי חשק לכלום. ארדן.

suki da yo

New member
ואו, כולם

אתם לא יודעים כמה עזרתם לי. לא האמנתי שאני אקבל כאלה תגובות חמות. ואני מרגישה הרבה יותר טוב. כלום לא השתנה בנתיים, אבל לפחות אני מרגישה פחות לבד. בנוגע למה שאמרת ארי אל- אני לא חלק מהקהילה הזו כבר, בהתחלה בגלל בחירה, ועכשיו , פשוט, כי איבדתי את האמונה שלי. אז אני עדיין מקווה שאני יכולה להחשיב אתכם כחברים שלי בלי קשר, אבל חלק פעיל פה אני כבר לא חושבת שאני אחזור להיות. המון תודה למי שהגיב, בעיקר לכמה שעשו את זה בפרטות, והכי עזרו לי למצב רוח בסופ"ש הנוראי הזה.

ToryMaster

New member
הייי

את תמיד חלק מה"קבוצה" שלנו, בין אם את עדיין מאמינה או לא, חלק גדול מזה נובע מזה שבשלב מסוים היית כל כך משמעותית לקבוצה הזו. חוצמזה, אני מחבבת אותך, ודעתי קובעת

מורגיין

New member
קצת באיחור אבל מזדהה

גם עלי עבר סופ"ש מעפן. למזלי השמש יצאה ואיתה גם המצב רוח... שולחת לך
ו
של חורף, וכמובן
ענק!

למעלה