מה אני עושה פה?

מה אני עושה פה?../images/Emo12.gif

תגיד לי?מה לעזאזל אני עושה פה? במקום הזר,המנוכר הזה. עם האנשים האלה,שבחיים לא ראיתי אותם קודם. עם האבא הזה שהפך מאוהב לאויב. עם אמא שאף פעם לא בבית.וגם כשהיא פיזית פה,היא לא ממש שומעת אותי. בלי החבר שלי. בלי כל האנשים שאני אוהבת,מוקירה. במקום השומם זה..... לבד. למה דווקא עכשיו?כשדברים סופסוף התחילו להסתדר לי? כשסופסוף הבנתי מה רוצים ממני. ומה אני רוצה מעצמי. והנה אני פה.מוקפת אנשים. אבל מרגישה כה.....לבד? עם האנשים האלה,שבחיים לא ראיתי אותם קודם. עם האבא הזה שהפך מאוהב לאויב. עם אמא שאף פעם לא בבית.וגם כשהיא פיזית פה,היא לא ממש שומעת אותי. בבית-ספר חדש....איבדתי את המעמד שלי. עם מורות חדשות שכל מטרת חייהן היא להכשיל אותי. עם אנשים שאני לא מכירה.... מה הפלא שאני מרגישה כה....לבד? עם האנשים האלה,שבחיים לא ראיתי אותם קודם. עם האבא הזה שהפך מאוהב לאויב. עם אמא שאף פעם לא בבית.וגם כשהיא פיזית פה,היא לא ממש שומעת אותי. אני צריכה מישהו שיקשיב לי. אבל אין פה אחד. אולי בגלל שאני פה....לבד?

tairon

New member
לא לבד..

והנה את פה בכל זאת למה? ואייך? כלל לא משנה את משחררת מתוכך כאב ואת מרגישה לבד.. את שולפת החוצה מילים שישבו בתוכך וגרמו לך להגיע תחושות שאת מרגישה.. ולפעמים נדמה לנו כאילו הכל אבד לנו... אבל הם נמצאים שם.. אולי במין פסק זמן ופה יש מי שקורא את המילים שלך הכל כך כואבות.. ואולי לא מקשיב אבל קורא .. קורא אותך.. לפחות פה את אף פעם לא לבד.. ואולי הלבד הזה הוא משו זמני בלבד הזדמנות ללמוד עוד על עצמך..

ה מוזה

New member
את פה , וזה כבר לא לבד ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יש אנשים שסביבם הומה חברה שלמה -והם בודדים יש אנשים שמוקפים במשפחה גדולה - והם בודדים צריך רק זוג אוזניים אחד שיקשיב - והלבד מתמוסס לו צריך רק לב אחד שיקשיב ויהיה לו אכפת - והלבד מתמוסס לו ולפעמים כשאין מי שיקשיב פשוט לצעוק בכל הכוח " היי אני פה צריכה עזרה" בדיוק כמו שעשית עכשיו . והנה את פה ואת כבר פחות לבד כי יש אותי (ועוד כמה עשרות )שמקשיבים לך לא כולם ידעו מה לומר לך ... לא כולם ימצאו מילים נכונות .. אבל מקשיבים ומבינים את הצורך במקום בטוח ומוכר כשהכל חדש קר וזר מסביב ..הסתגלות מחדש זה לא קל .. לוקח זמן להרגיש בבית בסביבה חדשה כשכל החברים נשארו מאחור כשהכל נראה כל כך זר אפילו קצת מפחיד .. ואז כמו תינוק שלומד להכיר את העולם .. צעד צעד , לאט לאט .. תבני לך מחדש חברה ומקום שתחושי בו אהובה ובטוחה .. את לא לבד .
ברוכה הבאה

ובכל זאת...

תם עושים עבודה טובה.באמת שכן. מקשיבים,עוזרים,מייעצים. העניין הוא שבעיר היישנה עזבתי חברו שאני מכירה 10שנים ויותר.... הן מכירות אותי הן רקוראות את העיינים שלי הן ידעות איך לעזור. פה....ז לא אותו דבר........... ולמרות שלראות שלאנשים אכפת,עושה לי טוב על הלב,אבל.......זה לא זה.. את מבינה אותי?

ה מוזה

New member
אני מבינה .. כל כך מבינה ..

תני לזה זמן .. ובנתיים ..שמרי על קשר עם החברות הוותיקות מעבר מגורים לא מחייב לנתק חברויות .. סעי לבקר אותן , תזמיני אותן אליך .. יש דרכים נוספות ...טלפונים ,מכתבים
שכן נשלחים .. עד שתמצאי לך בסביבה הקרובה ..חברה טובה ..

למעלה