מה אני עושה ??????????

מה אני עושה ??????????

יש לי בעיה שאני לא מוצא לה פיתרון על אף כל נסיונותי אני נשוי כ2.5 שנים לאישה טובה ואני מאוד מרוצה ממע' היחסים ביננו מלבד בעיה אחת גדולה שהורסת הכל. קצת אחרי שהתחתנו תדירות יחסי המין שלנו שואפת לפעם בחודש אנחנו זוג צעיר בני 25 אין ביננו שום מתיחות נלואת ואנחנו מדברים על הכל הבעיה בעצם היא שאישתי פשוט לא מתעניינת ולא מרגישה שום דבר כלפי הנושא שנקרא "סקס בזוגיות" או סקס בכלל בעבר בהווה וכנראה גם בעתיד. אני לא לוחץ מידי מעבר לשיחות חוזרות ונישנות שבהן אני מקבל תגובות לא ברורות של הבנה של המצב מן הצד השני אך בפועל כלום לא משתנה(מלבד סקס חד פעמי בכדי להרגיע את הרוחות). מה עליי לעשות ???? והפחד העיקרי שהצורך בסקס גובר וגובר ואני לא מעוניין להגיע למצב של בגידה

welcom to the club../images/Emo3.gif

אני נשואה בגילך ודי מזדהה - אבל - צריך לקחת בחשבון שהתדירות של הסקס יורדת קצת אחרי הנישואים כי יש דברים אחרים שתופסים מקום כמו דאגה לפרנסה ילדים וכל מיני מחוייבויות שונות וגם ( אין מה לעשות ) התשוקה לא מי יודע מה יותר - ובכן נישואים הם כמו עציץ שצריך להשקות כל הזמן -ולא הוא נובל , צריך להשקיע כל הזמן, לקנות פרחים ,להשאיר פתקים - אפילו אם לא ממש בראש שלך לעשות את זה - אם אתה משקיע ועדיין אתה לא מקבל פידבק - אז פה יש מקום להכניס טיפול זוגי - וזה מה זה עוזר - מנסיון .

תודה! יש לי שאלה

את יכולה להיות יותר ספציפית לגבי התשובה . אני מחפש רעיונות בסגנון מה שהזכרת בשביל לנסות להצית את התשוקה ביננו אם תוכלי לפרט מעשית מה לעשות אודה לך מקרב לב תודה נשמה!

אין תרופה לשגרה אבל ....-

יש דברים שניתן לעשות כדי לא לשקוע - לצאת לסופי שבוע לעיתים קרובות או למסעדות ביחד , לטייל , לעשות קניות ביחד ( אפילו אם היא משגעת אותך בבחירת בגדים ) זה מקרב , במקום לבוא הביתה וסתם לשבת לראות טלויזיה תלכו לאיזה הצגה או סרט או לזוג חברים יש ימבה דברים שאפשר לעשות רק אל תשבו בבית ותספרו כבשים - ברור שלפעמים צריך גם את השקט של הבית אבל באופן מדוד ... בהצלחה ותעדכן אותי !

שוב תודה נשמה

יש בעיה קטנה יש לנו ילדה בת שנה וחצי וזה בעיה לצאת כ"כ הרבה השאלה האם יש משהו שאפשר לעשות המסגרת הבית כלומר :לקנות דברים להפתיע אותה יש לך רעיונות כי הקשר חשוב לי ואני באמת רוצה לתפח אותו תודה

גם לי יש ילדה ../images/Emo13.gif

ואפשר לצרף אותה להרבה מן הפעילויות כגון לקחת אותה איתכם לבית מלון - פעילות משפחתית מוציאה מן השגרה ומקרבת - בכל מקרה אתם חייבים גם למצוא זמן לעצמכם דהיינו לקחת את הילדה לסבא וסבתא לכמה שעות או פשוט לשלם לבייביסיטר - חשוב שיהיה לכם זמן לעצמכם לפחות פעם בשבוע

shiptz

New member
סתם שאלה

אני מניח שלפני שהתחתנתם יצאתם תקופה מסויימת. לא שמת לב להבדלים בחיי המין שלכם ? שתמיד אתה רוצה יותר ממנה ? או שחשבת שזה ישתנה אחרי הנישואים ? בדרך כלל אלה דברים שלא משתנים, אלא רק הולכים ומחריפים ...

magenta73

New member
אתם לא רק נשואים, נכון

יש גם ילדה קטנה... אז בת זוגתך כנראה יותר עסוקה בלהיות אמא מאשר להיות בת זוג... אני מצטרפת לרעיון של החיזור הקל... פרחים, מתנות, ארגון קצת זמן שלכם בלבד (אולי עזרה מההורים בזה?)... ואולי גם טיפול זוגי. אם יש נכונות להגיע לאיזון. אין בעיה ללכת לטיפול זוגי. זה רק יעזור. אתם צריכים לדבר. לראות את שני הצדדים של המטבע. גורם שלישי נטרלי רק יתן לזה הרשה נעימה ולא לרדת להתנצחויות והאשמות. מעבר לכך... שאם היא תמיד לא ממש התעניינה בסקס, כאן אתה צריך לשאול את עצמך איך הגעת למצב של נשואים + עם משהי שאתם לא ממש מתאימים בציפיות שלכם בנושא הזה... (וחוץ מזה, זה לא תמיד יהיה ככה... ההתפתחות המינית של נשים היא ארוכה יותר, חכה שהיא תגיע לגיל 30...)

נימשון

New member
מסכימה עם קודמי ומוסיפה

תראה, אני מאוד מבינה את ההרגשה שלך אבל בוא נסה לעמוד רגע במקומה ומשם אולי יהיו לך הדברים ברורים יותר. כשאישה הופכת לאם פעמים רבות היא מאבדת את הסקסיות שבה. זה קורה בגלל עייפות מרובה, זה קורה כי החינוך של רובנו הראה את אמא כדמות חינוכית ולאו דווקא דמות סקסית וזה קורה בעיקר כי היא עסוקה מכדי להשקיע בעצמה ובעינוג של עצמה. נראה לי שאם תתן לה קצת יותר זמן לעצמה ואם תמצאו לעצמכם זמן שהוא רק שלכם אז דברים בהחלט יתעוררו בחזרה וכל זה בנוסף לחיזור עיו דיברו קודמי. נסה למצא לכם ערב בשבוע בו תהיו רק אתה והיא אבל בלי למשוך אותה עד הקצה ורק אז לצאת אלא לתכנן מראש על ערב כזה ולבקש בו את עזרת ההורים עם הילד. צאו, תבלו, תשתו, תעשו חיים רק אחד עם השניה ותחזירו קצת מהריגוש והרומנטיקה שהיתה. היציאה מהשיגרה תעשה לה, לך ולזוגיות שלכם רק טוב. שחרר אותה מידי פעם לערב כיף עם חברות או סתם ערב חופשי בבית, בלי לבשל בלי לכבס בלי ללכת לילד פשוט היא עם עצמה ועם העונג שלה. בעצם מה שאני אומרת זה שתתן לה לחזור להיות אישה ולא רק אמא.

מצבך כמו הרבה גברים אבל אבל למה

אתם לא הולכים לטיפול זוגי מאוד מומלץ שם שמים את כול הקלפים על השולחן ואתה יודע באיזה מצב אתה ואם ניתן לפתור הבעיה ובדרך כלל יוצאים מרוצים לא מעט אם הרבה טיפים לזוגיות טובה ובונה .

למעלה