מה אני צריכה כדי למכור?

oיוון

New member
מה אני צריכה כדי למכור?

יש לי כבר חשבון ב- PayPal. האם אני צריכה יותר מזה? חשבון בנק בארה"ב או משהו כזה? 10x

כדי למכור לא צריך חשבון בנק בארה"ב

אבל כדי להעביר את הכסף לישראל, צריך חשבון בנק בארה"ב...אם את לא מתכננת למכור על בסיס קבוע וכו' אולי תוכלי למכור ולהשתמש בכסף שנצבר לך ב-paypal לצורך קניות באיביי...לכולם יש מה לקנות שם

oיוון

New member
האם כל אזרחי העולם מלבד ארה"ב לא יכולים??

או שהחרם רק נגד בנקים ישראלים?? ומדוע אני לא יכולה להעביר את הכסף לאן שארצה אם זה כסף שלי???

תשובות

לא, לא כל תושבי העולם בחרם הזה, סין, אוסטרליה, אירופה, קנדה וכו' יכולים להעביר את הכסף ישירות לבנק המקומי שלהם (חלקם עם עמלה כזו או אחרת). ואת יכולה לעשות עם הכסף שלך מה שאת רוצה, פשוט לא דרך paypal, למה? כי אלו החוקים שהם קבעו ללקוחותיהם ומכיוון שזו חברה עסקית ולא גוף בינלאומי שמייצג את האינטרנט של תושבי העולם...זה או לעבוד איתם בחוקים שלהם או לא לעבוד איתם.

oיוון

New member
בטח בגלל שכמה זבלות ישראלים ניסו לעקוץ אותם

הם החליטו להחרים את הבנקים הישראלים. נמאס כבר מכל הזבלות הישראלים המופרעים שמתנהגים כמו בבונים ברחבי העולם ומוצאים לכולנו שם רע!!

זה לא בגלל זה

הם מעולם לא עבדו עם הבנקים בישראל מהסיבה הפשוטה שאנחנו שוק קטן בעולם הגדול...וההשקעה הכלכלית עדיין לא מצדיקה את זה מבחינתם. אני מניח שבעתיד זה ישתנה, לאט לאט, אבל יהיה בסדר.

oיוון

New member
לאנשים פרטים אפשר להעביר כסף באמצעותם

אבל לבנקים גדולים לא? איפה ההיגיון? הם גם לא צריכים לעבוד עם הבנקים, או לחתום על חוזה איתם. סה"כ צריכים להעביר את הכסף לחשבון הרלוונטי ולחייב אותי בעמלה... מה הבעיה?

../images/Emo13.gif

את מנסה לשכנע אותי שכדאי להם? אני בעד, אבל הם לא רוצים. והם לא מעבירים לאנשים פרטיים, אלא מעבירים לחשבונות בנק בארה"ב. עוד משהו שלא תביני, אזרח ארה"ב יכול להוציא כרטיס אשראי של paypal איתו הוא יכול להשתמש בכסף שיש לו בחשבון כדי להוציא כסף מכספומט או לרכוש מוצרים היכן שהוא רוצה...הכרטיס הוא בינלאומי אבל הוא ניתן רק לאזרחי ארה"ב. זה המצבה הנוכחי, יש ניסיונות לשנות אותו אבל לא נראית יבשה באופק...

oיוון

New member
אם יש לי כסף ב-PP

אני לא יכולה לתבוע דרך בית משפט בארה"ב להעביר אליי את הכסף? האם זה חוקי?

oיוון

New member
אני שואלת ברצינות

האם יש להם גם בג"צ כמו לנו או שהם לא פראיירים כמונו?

Nunatak

New member
את יכולה לנסות, את לא תצליחי.

כשנרשמת לPAYPAL הסכמת לתנאים מסויימים, מבחינה משפטית זה שווה לחתימה על חוזה. זה שעכשיו החוזה הזה לא מתאים לך - זב"שך!

למעלה