תיכנסי לאתר עולים על מדים
שם יש אפשרות להדפיס טופס לבקשת הקדמת גיוס ורשום עליו גם הכתובת. את יכולה גם לשלוח פקס אבל אני לא כ"כ יודעת לאן, אני חושבת שרשום את זה גם באתר. מה לכתוב במכתב? את הסיבות שלך, למה את חושבת שמגיע דווקא לך להקדים את הגיוס ולא לבנות אחרות. תנסי להיות כמה שיותר משכנעת. מאנשים ששמעתי אומרים שצריך לנדנד להם, אז תשלחי להם הרבה מכתבים ותנסי להתקשר אליהם וכו´. בערך אחרי שבוע תקבלי מכתב, אני מקווה שהוא יבשר טובות. גם אני רציתי להקדים את הגיוס ולמרבה הפתעתי גם הצלחתי ללא מאבקים רציניים טפו טפו טפו (קודם אני צריכה לראות את הצו בעיניים שלי, בינתיים רק קיבלתי שיחה ממדור קד"צ). הייתי אמורה להתגייס במאי 2002, שזה לכל הדעות תאריך מאוד מאוד מאוחר. שלחתי מכתב אחד ואחרי שבוע קיבלתי בדואר תשובה שלילית. אח"כ החלטתי להגיע בכוחות עצמי מחומשת באמא שלי שתעשה צעקות ללשכת הגיוס אבל התברר לי שאין כל כך עם מי לדבר שם, אז השארתי להם שם עוד מכתב באמונה ממש קטנה שהוא ישפיע. ביום שני קיבלתי שני מכתבים. במכתב אחד נאמר שהמכתב שלי התקבל במערכת שלהם ושהם יודיעו לי בהמשך מה הם החליטו. במכתב השני נאמר שלאחר "עיון מעמיק" במכתבי החליטו לא להקדים לי את הגיוס בשלב זה ובלה בלה בלה - מכתב זהה לזה שקיבלתי שבוע לאחר ששלחתי את המכתב הראשון. יום אחרי, אבא שלי מקבל טלפון מאחת ממדור קד"ץ, שהחליטו להקדים לי את הגיוס - לעוד שבוע וחצי מהיום. הקיצר מה שאני מנסה להגיד לך, זה שהצבא הזה משוגע לגמרי, אני חושבת שיש להם כל כך הרבה בלאגן שם במערכת. את כבר מיועדת לתפקיד או לכלל צהל"י? כי אני חושבת שזה יהיה קשה יותר להקדים אם את מיועדת לתפקיד אבל הצבא יכול להפתיע (כמו במקרה שלי). בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותודיעי מה הולך עם המאבק שלך.