מה אני צריכה לעשות ?

Lily Potter

New member
מה אני צריכה לעשות ? ../images/Emo7.gif

ההורים שלי הם מהסוג הישן. מאלה שנותנים עונשים :( זה מאוד מעצבן. הבעיה שזה לא מסתיים בעונשים בלי סיבות נורמליות (כמו לא רציתי לבוא עם אמא שלי לאסוף את אחותי) אמא שלי בעלת מזג עצבני. כשהיא ממש כועסת היא לפעמים נותנת לנו מכות. אבל זה לא מכות כאלה אתם יודעים רציניות, מכות כאלה שאני יכולה להדוף. הבעיה שהיא עושה את זה גם לאחותי הקטנה (11) ואני צריכה לעמוד בינהן ולחטוף את הזפטות
מה עושים ?

Lily Potter

New member
זה מעט כמו

המכתב של ע21... גם אצלי אמא שלי מקללת אותנו...חרא וכאלה...

faith2

New member
אמממ...

אני לא יודעת ממש איך לנסות לעזור לך. אבל את חייבת להבין לאף אדם- אפילו לאמא! אין את הזכות לבוא ולהכאיב לך! לאף אחד! גם אם אלו מכות מאוד חלשות....פשוט אין את הזכות ממליצה לך לשבת עם אמא מתי שהיא רגועה ופשוט לדבר איתה על זה. אגב, איפה אבא בכל הסיפור הזה?

ע21

New member
../images/Emo24.gif

אני חייבת להגיד שלמרות כל הגרעים הקשים שיש בחיים ולמרות כל הפעמים שהרגשתי חרא עם עצמי או שבכיתי הכי חשוב זה שאני יודעת בדיוק מה אני שווה, ואת זה לא יוכלו לקחת ממני בחיים. כי אני מאמינה באמת שיגיע היום בו אמא שלי תרצה לעמוד באמצע הרחוב ולצעוק שאני הבת שלה ושהיא גאה בי ואז לא בטוח שזה כבר יעזור לה,כי אני יודעת שאני הולכת להיות הדבר הכי טוב שאני יכולה להיות ושום דבר שאף אחד יגיד לא יעצור אותי. ונכון שיש רגעיי משבר ונכון שלפעמים את לא יודעת מה לעשות אבל תמיד תעצרי ותחשבי על כל שאר האנשים שכן אוהבים אותך וכן איכפת להם ממך וכן יהיו מוכנים לתת את החיים שלהם למענך (לי לפחות זה עוזר). והכי חשוב אני שולחת לך 1000
ים . עוד 6 ימים יש לך יום הולדת אבל אני רוצה לאחל לך כבר עכשיו:
מזל טוב

faith2

New member
סיפור אישי רגע.

בני דודים שלי חיו את מרבים נעוריהם בבית עם אמא מכה....האבא לא היה בסביבה- הם היו גרושים..והילדים פשוט עברו מסכת התעללויות. אחד עזב את הבית, השני הלך לפנימייה והשלישית הוצאה מהבית ע"י רשויות הרווחה. היום כולם אנשים בוגרים, הם פשוט אנשים מדהימים!.... בקשר לאמא? הם לא רוצים שום קשר איתה! היא כל כך רוצה להיות חלק מחייהם, אבל פשוט אי אפשר למחוק זכרונות ילדות....פשוט אי אפשר...היא אפילו לא הושמנה לחתונה של הבן. אני יכולה להגיד לך שבעתיד אמא שלך כל כך תהיה גאה בך, אבל לפעצים זה כבר פשוט מאוחר מדי. הלווואי והיא הייתה מבינה את זה
תאמיני לי שאת שווה הרבה יותר מעלבונות והתעללויות פיזיות ונפשיות!

למעלה