מה אני צריכה לעשות?

מה אני צריכה לעשות?

אני נחשבת מקובלת בשיכבה שלי אבל יש לי גם הרבה אויבים (בעיקר בנות) כי אומרים שאני סנובית... אני בכלל לא חושבת שאני סנובית אני מנסה להיתידדת עם בנות ולהיות נחמדה אבל בכול זאת זה לא עוזר! החברות הקרובות שלי אומרות שאני בכלל לא סנובית. הייתי הולכת מכות בבי``ס כי בנות היו ניתפלות אליי (אני לא אוהבת ללכת מכות, אני לא טום בוי!). יש כמה דברים שאני חושבת שבגללם קוראים לי סנובית... א. בגלל שאני מתאפרת לבי``ס ובבי``ס אני כול הזמן מחדשת את האיפור כדי שלא ירד ,ואני נימאצת הרבה מול המראה. ב. בגלל שאני ביישנתי ואני לא מתחברת מהר ואני מתעלמת מאנשים שאני לא מכירה. נכון שאמרתי שאני מנסה להיתחבר עם כול בת אבל זה רק בגלל שלא יחשבו שאני סנובית זה די קשה לי להתחיל להיתחבר עם אחרות. מה אני צריכה להפסיק להיתאפר (למרות שאני מאוד אוהבת ) ולהתחיל להיתיידד עם כולן? כי אם כן אז אני פשוט לא היה עצמי אני יהפוך למישהי אחרת! תעזרו לי,בבקשה!

sharon91

New member
לדעתי..

בשום אופן אל תפסיקי להתאפר, אם זה מה שאת אוהבת, אל תוותרי על מה שאת אוהבת בגלל שאחרים קראו לך סנובית, כי זה רק מקנאה. דבר שני, בקשר ל``אויבות`` שלך.. תנסי להתיידד עם כמה מהן, אם זה בכל זאת לא מצליח, פשוט תתעלמי מהן, אל תגררי לריבים ולא למכות, אם הן רוצות לריב, הן לא שוות שתעשי שום מאמץ בשבילן.

ofero

New member
סיפור חכמה לפתרון בעייתך

להלן סיפור שאולי יפתור את בעייתך מעשה באב ובנו שהלכו עם חמור לשוק. האב רכב על החמור והבן הלך ברגל. םנה אליהם אדם אחד ופנה אל האב:``אייך אתה לא מתבייש שהילד הקטן שלך הולך באבנים ובדרדרים ואתה רוכב על החמור?!``. מיד ירד האב מהחמור ושם את בנו הקטן במקומו . פנה אליהם אדם שני ואמר לילד :`` על כיבוד אב ואם לא שמעת. אביך החולה הולך בחום ואתה על החמור?!`` שמעו זאת ועלו שניהם על החמור. פנה אליהם אדם שלישי:`` צער בעלי חיים , שניים על חמור? קצת רחמים `` מיד ירדו שניהם והלכו לצד החמור. פנה אליהם אדם רביעי:``הלו חבר`ה יש לכם חמור למה אתם הולכים ברגל?`` מה נעשה כדי שכולם יהיו מרוצים? שאל האב. חשב ומצא . לקחו שניהם את החמור ,שמו אותו על הגב והלכו אל השוק. מוסר השכל: אף םעם לא ניתן לרצות את כולם. בכבוד רב, עופר

-Shay20-

New member
ככה

כל החיים שלך, כמו גם אצל כולם, חלק מהאנשים יאהבו אותך וחלק דווקא לא. וזה לא קשור לכמה תנסי או לא תנסי, יש כאלו שזה יהיה זה - ``חברות``, יש כאלו שזה לא יהיה זה ``אויבים`` ורק עם מיעוט נורא מיוחד, לרוב לא המון אנשים ובקושי יד אחת, רק איתם תיהיה לך חברות אמיתית. אז צריכה להקיף את עצמך באלו שאת אוהבת, לנסות לגשר אם אפשר עם אלו שאת לא אוהבת, ואם זה לא מצליח אז פשוט לוותר. ככה או ככה, לדעתי, אל תוותרי על עצמך. לא מי שאת, ולא על העיפור. עצמך הכי חשובה סוף. מקווה שעזר, וזו רק דעתי, שי.

רותי ב.

New member
קודם כל,

מי אמר שכולם צריכים להיות חברים של כולם? כל אחד בוחר לעצמו את אלו שהוא מרגיש שיש לו שפה משותפת איתם, כימיה, ועוד. יש לך חברות קרובות יותר, ועם בנים את כותבת שאת מסתדרת, אז אם יש כאלה שעוד קוראות לך סנובית את יכולה להסביר להם שלדעתך זה נובע מביישנות דווקא. לגבי המכות - למה להגיע להתכתשויות? צאי מזה. לגבי האיפור, לא צריך להיות אובססיבי כמו שתיארת, אבל - למה לא? שנה טובה.

למעלה