מה אני רוצה..בלה בלה בלה..

night mistress

New member
מה אני רוצה..בלה בלה בלה..

כולם פותחים בשאלה הזאת.. הרי ההגדרה היא אינדיבידואלית.. טוב למי שלא מכיר אותי, אני נטהולית אנונימית.. בת 23, עוסקת בהדברת מזיקים (קורס מתקדם).. יש שלושה סוגים של גברים שאני רוצה: האחד זה טיפוס הבעל.. איתו אני רוצה לבנות את החיים..הוא צריך להיות סקסי, מצחיק, יפה, חלקלק במילים ומחוספס באופי..מעבר לזה הוא צריך להיות יציב בדיעותיו , מחונך כהלכה, נאמן,משקיע..וכו' וכו' וכו'..(בקיצור-הגבר המושלם).. הטיפוס השני הוא טיפוס הידיד.. לא איכפת לי מה יהיו תכונות האופי שלו העיקר שיהיה חבר טוב,ושהעולם לא יסתובב סביבו..בעצם יש דבר אחד שהוא חשוב לי- שהוא יהיה אדם חזק..ולא אחד שמתכופף כל הזמן וזקוק לי בשביל התמיכה או ההכוונה.. הטיפוס השלישי זה טיפוס הקרציה- זה הטיפוס שאני רוצה שיתרחק ממני..

oren 2020

New member
סלחי לי שאני לא מתייחס לעיקר, אבל

וואלה?! את באמת עושה קורס הדברת מזיקים? נשמע מגניב! דבר שני: נראה לי שההגדרה שלך לגבר החלומות מתאימה גם לידיד... בקיצור, אפשר לשלב בין א' לב'. דבר שלישי- מה הכוונה הטיפוס הקרציה?

night mistress

New member
קורס הדברה..

ניתן לעבור אותו באוניברסיטת סאקר.. עולה רק 7500 ש"ח.. הקורס נלמד בשני סמסטרים, יום אחד בסמסטר... מיקום נוח ויש חניה.. מעוניין? ברור שגבר החלומות צריך להיות ידיד..אבל מה שבעצם רציתי לומר זה שבידיד אני לא מחפשת את התכונות הללו כי אני מקבלת אותו כמו שהוא ובלבד שהוא לא בא כדי לנצל אותי..לעומת זאת כשאני רוצה ללכת לכיוון רציני, אני הרבה פעמים מוצאת את עצמי שמה לב לפרטים קטנים שאצל ידיד לא היו נחשבים בעניי.. מקווה שעכשיו יצא ברור יותר.. וטיפוס הקרציה זה הטיפוס שאני מנסה להדביר..

נוקס

New member
מה יוצא לך מהקורס?

חוץ מחומרי הדברה במחיר מוזל? (האם זו השיטה החדשה לפמיניזים? גברים על כיסאות ונשים עם כפכפים רצות אחרי ג'וק?) ומה זה נטהולית? קדושת אינטרנט?

night mistress

New member
סקארלט צודקת../images/Emo47.gif

נטוהולית..כמו וורקוהולית.. קדושה? תחליט לבד.. אני יכולה לספור לפחות 10 פעמים שנשאלתי את השאלה "מה את קדושה?" מכיוון שסרבתי לוותר על בתולי..ומאוחר יותר התחלתי לשמוע אותה לאחר שסרבתי לשכב עם כל קרציה שעברה באיזור..

Sefy

New member
אני לא רוצה שהעולם יסתובב סביבי...

יהיה לי סחרחורת מזה
אז זהו, אני לא אהיה הבעל שלך אה ?
אין לי בעיה, תמיד שמח להיות ידיד

למעלה