מה אני רוצה ליהיות בעתיד

מה אני רוצה ליהיות בעתיד../images/Emo35.gif../images/Emo156.gif

תשרשרו מקצועות שאתם רוצות ליהיות כשתיגדלו... אני זמרת
אבל לא יצא לי
אז פסיכולוגית

RJlake

New member
נכון צודקת גם אני לא מתה עליה

אבל עדיף על בריטני!!!! היא סתם תינוקת מפונקת אף פעם לא אהבתי אותה!!!!! עכשיו היא עובדת על קליפ חדש "Everytime" שבו היא מספרת על מערכת היחסים שלה עם ג'סטין(משהו כמו cry me a river) וכנראה שיש בו הרבה מאוד קטעים שלא ממש ראויים לצפייה ואפילו הורידו קטע אחד שבו היא מנסה להתאבד בעזרת כדורים! דבר ראשון לא קצת הגזמנו עם העניין של ההתאבדות?! ודבר שני האישה פשוט צבועה בטירוף כי היה איזה ראיון ששאלו אותה מה היא חושבת על "cry me a river" והיא אמרה שהיא חושבת שג'סטין לא היה צריך להציג את החיים הפרטיים שלו בצורה כזאת חושפנית והוא קצת הגזים והיא בחיים לא הייתה חושפת ככה משהו מהחיים הפרטיים שלה אבל כנראה שאחרי שבוע היא לגמרי שכחה מה היא אמרה אם היא מוציאה כזה קליפ! פשוט אבלה!!!!!!

MrJTsGirl

New member
אמממ שמעת אולי את everytime?

כי אם כן אז איך את אומרת כאלה דברים שהיא שכחה מה שהיא אמרה כי היא לא חושפת בשיר הזה כלום. יש לי את הדיסק שלה, את צריכה להקשיב למילים: Come notice me And take my hand So why are we Strangers when Our love is strong Why carry on without me? And everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dreams I see your face, it's haunting me I guess I need you baby I make believe That you are here It's the only way I see clear What have I done You seem to move on easy And everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dreams I see your face, you're haunting me I guess I need you baby I may have made it rain Please forgive me My weakness caused you pain And this song is my sorry Ohhhh At night I pray That soon your face Will fade away And everytime I try to fly I fall without my wings I feel so small I guess I need you baby And everytime I see you in my dreams I see your face, you're haunting me I guess I need you baby After all... After all... אני לא רואה אותה חושפת פה שום פרט מהחיים שלה חוצמזה שהיא חושבת עליו והיא רוצה אותו חזרה... אבל תגידי מה שבא לך....o_O

RJlake

New member
קודם כול את לא צריכה לתקוף אותי ככה

ואם תקראי טוב את מה שכתבתי אז תראי שאני לא התכוונתי לשיר עצמו אלא לקליפ אני לא שמעתי את השיר אבל ראיתי קטעים מהקליפ וקראתי כול מיני כתבות שקשורות לעניין וזה למה רשמתי שהיא חושפת כול מיני דברים מהחיים הפרטים שלה!

../images/Emo45.gif../images/Emo156.gif

נכון! היא סתם מפגרת! אם היא אומרת דבר כזה על ג'סטין למה היא בעצמה עושה את זה?? עבלה!

MrJTsGirl

New member
משהו ממש חשוב שאתם צריכים לקלוט:

ד-י להאמין לבולשיט שעיתונים אומרים. זה שעיתונים אומרים שבריטני צילמה ככה ועשתה ככה זה לא אומר שזה נכון, גם לא על דברים שכתוב שג'סטין עושה\אומר וכו'... את אמרת שהשיר של בריטני חושפני, והוא בכלל לא. את מסתמכת על דברים שקראת איפשהו, למרות שהקליפ עדיין לא יצא ואין לאף אחד מושג איך הוא יראה. אני מסתמכת על המילים של everytime ושל cry me a river, והמילים של כריי מי ה-ר-ב-ה יותר חושפניים משל בריטני. לא דיברתי על הקליפ בכלל.

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאל תגיד מה שאת לא יודעת...

אף אחד לא הוריד קטע שבריטני מנסה להתאבד בעזרת כדורים.... היה אמור להיות קטע שבריטני מתה בטעות, ולא בהתאבדות, אבל בגלל שהיתה אפשרות שהקטע יתפרש כהתאבדות, אז בריטני בעצמה אמרה שהיא רוצה שיורידו את הקטע, והוסיפה שהתאבדות זה לא פתרון לשום מצב, ושתמיד צריך לדבר עם מישהו עם כל מצב, במוקדי תמיכה להתאבדות. אז פעם הבאה, תוודאי לפני שאת אומרת משהו....

justin love

New member
אתם שמים לב על מה אתם רבים?

נראה לכם שהיא באמת שווה את הריב הזה??? כאילו רציני..

omerdo

New member
../images/Emo77.gif1/2'3ק4ר

היא שווה אותו.... ואל תזלזל בבקשה.... אתה לא מכיר אותה, ואין לך זכות לשפוט אותה... אני לא רוצה להיכנס לריב איתך....

RJlake

New member
נכון אתה צודק!!!!!!!!!

כי אנחנו מתווכחות על משהו שבככל לא בטוח כי בדיוק כמו שאת שמעת או קראת על העניין שהיא מתה ולא התאבדה בקליפ אז אני ראיתי וקראתי בדיוק ההפך!! את יכולה לחשוב מה שאת רוצה אני בסך הכול מביאה את העובדות לפי מה שאני קראתי ותאמיני לי זה מקור מספיק אמין חוץ מזה אם מה שאת אומרת נכון העובדה שהורידו את הקטע והוא יכל היה להתפרש בצורה אחרת ממה שהוא באמת מראה שכנראה הצורה שבה היא "מתה" לא הייתה כול כך תמימה... תראי אין לי משהו אישי נגד בריטני יכול להיות שהיא בנאדם טוב וכו' אני פשוט שונאת אנשים צבועים שמלכלכים על אחרים ואחרי שבוע עושים בדיוק את אותו הדבר!!! זה מה שרציתי להראות בהודעה! אבל אני לא רוצה לריב איתך כי זאת לא הייתה המטרה שלי שהצטרפתי לפורום!!!!!!!

justin love

New member
דבר ראשון אני בת..אז נא אתם לא לזלז

ל... ותראו אני לא מזלזלת למורת זלדעתי היא גם כן לא שווה כלום בלי להעליב אפחד פשוט זאת הדעה שלי.. דבר שני אתם באמת לא יודעים בדיוק על מה אתם מדברים עד שבאמת תראו את הקליפ עכשיו בקשה אם אתם רוצים להמשיך לדבר על בריטני זה לא המקום לכו לפורום ברטני ספירס כאן זה פורום אחר לגמרי.. פה אין מקום להשוואת ובמיוחד לא מקום לדבר על בריטני אז בקשה.. אתם לא מכירים אותי אני לא מכירה אותם זה לא התחלה של ריב אבל אם אתם ממשיכים לדבר עליה אז זה לא פה..

RJlake

New member
חחחח סליחה פשוט היא כתבה בלשון זכר

כשהיא הגיבה למה שאמרת אז חשבתי שאת בן סורי!!!! ואת צודקת אני מסכימה אני גם לא ממש סובלת אותה וחושבת שהיא לא שווה כלום אבל זה באמת לא הפורום המתאים לדבר עליה!!!!!!!!!

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק!!!!כמוני!!!! אני מתה להיות זמרת..אבל זה לא יקרה..אז אני לומדת פסיכולוגיה..חחחחחחחחח

RJlake

New member
חחחחח

איזה קטע אני גם רוצה להיות פסיכולוגית שאני אהיה גדולה ועוד מעט אני מתחילה ללמוד מדעי החברה איזה מגניב! אבל זמרת אני לא רוצה להיות כי יש לי קול זוועה שאני שרה חבל לכם על הזמן!!!!!

jenngirl

New member
אני רוצה להיות זמרת../images/Emo82.gif

אבל בגלל שיכול להיות שזה לא יתגשם אני רוצה להיות שפית או מקלידנית בית משפט או משהו.

Mrs CoStA

New member
אוקייי....אני חושבת שאני היחידה כאן

שלא רוצה להיות זמרת....חחחח....אולי זה בגלל הקולל....חחחחח אני רוצה להיות מגישת חדשותתת....
מיקי חיימוביץ' הבאהה....חחח אלא אם כן אני במקרה יסע לארהב ובמקרה ג'סטין יהיה אחרי הפרידה מקמרון ובמקרה הוא יהיה באותו מקום שאני יהיה בו ובמקרה הוא יתאהב בי ואז אני חושבת שאני לא ירצה לעבוד במשהו כי אני די בטוחה שגסטין יביא לי הרבה כסף הביתהה....חחחחח

למעלה