מה אני רוצה!

• פותח הנושא zvc1
  • פורסם בתאריך

zvc1

New member
מה אני רוצה! ../images/Emo9.gif

סופסוף בגיל 26 החלטתי מה אני רוצה מבחור, אז ככה: 1.מישהוא שיאהב אותי.(כמובן) 2. מישהוא שלא יעביר ביקורת ויקבל אותי כמו שאני. (החלטה שנובעת מנסיון מר של קשר עם בחור שכל דבר שעשיתי או חשבתי הפריע לו). 3.מישהוא שיעריץ אותי. 4.מישהוא שיהיה עדין ולפעמים קשוח. 5. מישהוא שיהיה לי טוב איתו במיטה. 6. מישהוא שיעריך השכלה. 7. מישהוא שיהיה כנה, אמין וישר. 8. מישהוא שיאהב את השגעונות שלי. זה נכון לעכשיו אולי הרשימה תשתנה במהלך הזמן.

KerenAngel

New member
"אותי" "אותי" "אותי"...

מה עם מישהו שאת(!!!!)תעריצי-תעריכי שירתק אותתך.... שתאהבי אותו-כשם שהוא?עם הכיעורים הפנימיים/חיצוניים?.... מישהו שירתק אותיו בכך שהוא....פשוט הוא!! ???? סתם שאלה,לא ביקורת.... קרן אור

zvc1

New member
יש לי תחושה שלהגיד מה אני רוצה יוצר

כאן איזו תגובה שלא ברורה לי. אם אני אומרת מה אני רוצה ממישהוא זה לא אומר שאני לא מקבלת אותו, מעריצה אותו, אוהבת אותו וכו'... הרשימה הזו היא כתוצאה מכך שנהלתי מערכות יחסים או יצאתי סתם עם בחורים שלא התאימו לי, ואומנם בהתחלה הכל היה נראה טוב, יפה ונפלא אבל שהתגלו דברים אחרים (שבאמת אף בחורה לא היתה נשארת שם) אני לא קמתי ועזבתי בגלל חוסר הבטחון שלי חשבתי כל הזמן שאם סופסוף מישהוא רוצה אותי אז אני נשארת. הרשימה הזו היא על דברים שפעם לא התיחסתי אלהם והיא לא כוללת דברים אחרים שבעבר נראו לי חשובים מאוד. בכל אופן גם אחרי שהסברתי את עצמי אני חושבת שבפורום כזה כל אחת יכולה לכתוב מה היא רוצה.

KerenAngel

New member
אוי אוי-זה לא מה שהתכוונתי אליו כלל

לא התכוונתי,ואני מתנצלת שלא הייתי ברורה יותר כל הכבוד לך-בתור מישהי שאחת ממערכות היחסים שלה נמשכה כמה שנים והייתה אלימה-מילולית ופיזית-אני מבינה אני מעין עוף מוזר שכזה-שלא משנה מה-אם אני עם מישהו ואני אוהבת אותו-זה עד הסוף,בלי לוותר זה לא תמיד טוב כל החברים שלי(ראשון-6 שנים,שני-2+,שלישי-שנה,ורביעי-מספר חודשים-וען כולם זה כמעט הגיע לחתונה,חוץ מהשני(איתו רק גרנו ביחד)-היה מאוד מאוד מתוסבך,ואני הייתי שם,תמיד-בכל הרצון להיות איתו-בהכי חרא והכי שחור והכי מפחיד שלו ואם זה כך-מה טוב שאת יודעת מה נכון וטוב לך!! רק,חבל,שבחיים זה לא עובד כך,והלב שלנו-אין לו חוקים,והוא לא מקשיב למה "נכון" ו"בריא" מקווה,שתוכלי לממש את הרשימה שלך יודעת-שכאשר יגיע ה"אחד" שלך-יהיה בו את כל זה,והרבה מעבר.... שוב-סליחה קרן אור

אחחח נשים...

את צריכה מוסכניק לפי זה,אה? (תחשבי על זה בקשר לסעיף 4) ועכשיו לתגובה על הסעיפים: 1. מישהו שיאהב אותך? נו טוב בהצלחה... 2. ביקורת זה טוב ... (אם הגעת לשטויות האלה בגיל 26....) 3. שיעריץ אותך?! חחח הרגת אותי (למה מה? את איזו שחקנית,יהלום? כסף?) 4. מוסכניק! 5. ואם לו לא יהיה טוב איתך? 6. למה את חושבת שאת משכילה?! 7. בכנות? (לא נגיד לך מה אני חושב עלייך) באמינות (100%) ישר? (גם סרגלים נשברים בסוף) 8. את השגעונות שלך?! (ראה לעיל ההגיון שלי)

למעלה