מה אני רוצה

tiptiponet

New member
מה אני רוצה

מה אני רוצה מגברים (טענותיה של בחורה נורמלית או לא) *שתגידו כן גם שאתם חושבים לא *שתהיו ספונטנים *שתדעו מתי לוותר בריב *כשכאני צודקת שתודו בזה *שלא תלכו לישון ישר אחרי סקס *שלא תרדמו כי אתם ממש עייפים ותשאירו אותי כועסת *שתפתיעו *שתגידו אני אוהב אותך ותתנהגו בהתאם *שתשקיעו כמו שאני משקיעה *שתביאו מתנות לבני המשפחה לימי הולדת וחגים כמו שאני מביאה *שתדעו להגיד את המילה הנכונה בזמן המתאים *שפעם אחת תפסידו כדורגל/כדורסל בשביל להשקיע ביחסים *שתעשו דברים שאתם לא רוצים כי אני רוצה לעשות אותם *שתלכו לשרותים בלי עיתון/ספר/טטריס *שתצחצחו שיניים בתוך הכיור ולא מסביב לו *שתורידו את המושב של האסלה אחרי שאתם משתינים *שתתקלחו בלי להשאיר שלוליות על כל הרצפה *שתתגלחו גם אם זו לא פגישה ראשונה *שתשתו בכוס ולא מהבקבוק *שתדעו לתת את התשומת לב הנכונה *שלא תחשבו שדמעות זה פונקציה של בחורות אלא תבינו שדמעות יורדות כי אני לא יכולה להרביץ לכם ולנצח. *שלא תתנו לי לשלם חצי חצי *שתדעו לפתוח לי דלתות *שלא תחשבו שרק אותכם צריכים לפנק כי זה חלק מהפמיניזם *שלא תשייכו אותי לזרם הזה של הפמניזם *שתקראו מחשבות...

כמה שאת...

חיה בפנטזיה... תמשיכי לחלום.. אין בחור במילון עם הגדרות כמו שהעלת כאן... אוך כמה חבל
ובכל זאת מקווה שאיפה שהוא הוא נמצא איי שם מעבר לירח ,או בעולם מקביל אחר..

"שתגידו כן גם שאתם חושבים לא" ../images/Emo12.gif

לא תודה, אני מוותרת על הסעיף הזה

Nnודה

New member
חחחחחחחחחחח אין מישהו כזה!

וחוץ מזה זה דיי משעמם כל השטויות האלה שהוא יהיה נקי ויעשה בידיוק את מה שאת רוצה שהוא יעשה... וחוץ מזה זה כיף שהוא שותה מהבקבוק

Nnודה

New member
וחוץ מזה מה זה שתידעו לפתוח לי

דלתות? חחחחחחח מה את לא יכולה לפתוח לבד?? בקיצור מה שאת מחפשת זה לא בן זה בת מטערת להגיד לך אבל בנות מתנהגות ככה... ואני רוצה בן שיעשה את כל הדברים שאת לא רוצה שהוא יעשה.... אהה כן.. טענות לא נורמאליות של בחורה נורמאלית... חחח

tiptiponet

New member
וואו

איזה קטילות... תודה על התגובות.. ונכון אני בחיים לא אמצא כזה בנאדם, אבל מותר גם לחלום (אני חושבת, לפחות בנתיים שלא הוציאו חוק נגד זה) וחבר שלי מתקרב לרוב הבקשות, אז זה בסדר

וואו. כתבת כאן משהו,

שהטריד אותי רבות ומעולם לא חשבתי עליו ככה : "שלא תחשבו שדמעות זה פונקציה של בחורות אלא תבינו שדמעות יורדות כי אני לא יכולה להרביץ לכם ולנצח." הנשים שהכרתי טענו, אמנם, שדמעות הן דרך להביע מפח-נפש (בין היתר), אבל ציינו שהן לא מרוצות מכל המנגנון הזה. ופתאום, כשקראתי את מה שכתבת, זה נשמע ברור להפליא. חן-חן לך.

למעלה