מה אני ?
אבא אומר: לא אנושי...לב קר. אמא אומרת: אתה מאוד אנרגטי...שים לב לאנרגיות שלך. אח 1 אומר: אתה חסר נסיון ותמים. אח 2 אומר : אתה בן-זונה. [מאוד חכם מצידו
] חברים אומרים: יש בך הרבה חכמה וידע...חבל שאתה סגור... חברות לשעבר אומרות: אתה טוב מדי... אהובתי אומרת: אני לא יכולה יותר, אתה מחרפן אותי, אני צריכה לבד...הרבה דברים נגד..ואתה ילד קטן ודפוק. המורה שלי למטמטיקה אמרה: אני מאמינה שאתה תגיע לא פחות רחוק בחיים משאר התלמידים. המפקד שלי אמר: הוא בן אדם נורא פיקח. השותף שלי לחדר אמר: יש לך חיוך ממזר...אתה נחש אתה... חברה של אח שלי: יש לך גוף פצצה... [ואללה לא יודע למה הכנסתי את זה
] חבר לקורס אמר: אתה חכם...יש לך שכל... [ואת זה אמר על זה שאמרתי לו להדליק תאור בשמירה...כדי שלא יראו תסיגריה] הכלב שלי אומר: האו ! [JOKE
] אני אומר: אתה זה אתה...אין כמוך... אבל אתה לא חכם - הם טפשים. אתה לא טיפש - הם החכמים... אתה סתם שמוק מקולל שיושב בצד ורואה איך החיים שלו חולפים לנגד עיניו...
אבא אומר: לא אנושי...לב קר. אמא אומרת: אתה מאוד אנרגטי...שים לב לאנרגיות שלך. אח 1 אומר: אתה חסר נסיון ותמים. אח 2 אומר : אתה בן-זונה. [מאוד חכם מצידו