מה אני ?

PoshKale

New member
מה אני ?

אבא אומר: לא אנושי...לב קר. אמא אומרת: אתה מאוד אנרגטי...שים לב לאנרגיות שלך. אח 1 אומר: אתה חסר נסיון ותמים. אח 2 אומר : אתה בן-זונה. [מאוד חכם מצידו :)] חברים אומרים: יש בך הרבה חכמה וידע...חבל שאתה סגור... חברות לשעבר אומרות: אתה טוב מדי... אהובתי אומרת: אני לא יכולה יותר, אתה מחרפן אותי, אני צריכה לבד...הרבה דברים נגד..ואתה ילד קטן ודפוק. המורה שלי למטמטיקה אמרה: אני מאמינה שאתה תגיע לא פחות רחוק בחיים משאר התלמידים. המפקד שלי אמר: הוא בן אדם נורא פיקח. השותף שלי לחדר אמר: יש לך חיוך ממזר...אתה נחש אתה... חברה של אח שלי: יש לך גוף פצצה... [ואללה לא יודע למה הכנסתי את זה :)] חבר לקורס אמר: אתה חכם...יש לך שכל... [ואת זה אמר על זה שאמרתי לו להדליק תאור בשמירה...כדי שלא יראו תסיגריה] הכלב שלי אומר: האו ! [JOKE :)] אני אומר: אתה זה אתה...אין כמוך... אבל אתה לא חכם - הם טפשים. אתה לא טיפש - הם החכמים... אתה סתם שמוק מקולל שיושב בצד ורואה איך החיים שלו חולפים לנגד עיניו...

איב 1

New member
אז תעשה משהו

כדי לא להיות פרווה (ראה הודעה קודמת). כדי שלא תשב בצד ותסתכל על החיים חולפים לידך. תעשה משהו כדי שאם יקרה לך משהו מחר (חס וחלילה) לא תתחרט על שום דבר ותדע שעשית הכול כדי לחיות את הרגע. אל תסתכל על העבר כי הוא כבר חלף ואל תסתכל על העתיד כי זה לא יעזור וחוץ מזה עוד דקה העתיד יהיה עבר. תחיה את הרגע ותמצה אותו. אני חושבת ששמעתי איפשהו את מה שכתבתי וזה פשוט נשאר לי בראש אם לא אז כנראה שטעיתי. בכול אופן תהנו כדי שלא תחיו בחרטות. איב

PoshKale

New member
NO REGRETS

אני לא חי בחרטות... אני לא חי בשביל למצות את החיים...להגיד שעשיתי משהו... אני פה בשביל משהו אחר...ואני לא רוצה להיכנס לזה.

איב 1

New member
אני נורא מצטערת

אם נגעתי בנקודה רגישה. באמת שלא התכוונתי לעשות זאת. אני גם לא חיה בשביל להגיד שעשיתי משהו. אני חיה בשביל להנות ואם אני אגיד אי פעם שעשיתי משהו זה רק לעצמי כדי שאני אדע שלא סתם הייתי פה. אם תרצה לספר למה אתה כאן - אתה יודע איפה למצוא אותי. נ.ב אני מקווה שזה אתה ולא את כי אני מדברת בלשון זכר. בכול אופן אני שוב מתנצלת - זאת לא היתה הכוונה שלי. איב

ללה ה

New member
אז אומרים

הם חכמים - אתה טיפש, הם טיפשים - אתה חכם. הם אומרים - למה גם גם לך?... תן להם לדבר. החיים יעברו בכל מקרה, ושותקים או מדברים, ניוותר שמוקים מקוללים (או מבורכים, תלוי מי אומר). נ.ב. הכי טוב בדר``כ, להקשיב לכלב.

libertad

New member
אתה

בתוך תוכך אתה יודע מי אתה (כמו כל אחד). לפעמים לוקח הרבה זמן לחפור מספיק עמוק ולמצוא את עצמך. יש אנשים שלא עושים את זה כל החיים. יש אנשים שבורחים מעצמם. יש אנשים שמתכחשים לעצמם. יש אנשים ששונאים את עצמם. יש אנשים שלא מודעים בכלל לזה שיש להם ``אני`` שכזה. ויש אנשים שעוצרים לרגע אפילו קטנטן בחיים שלהם ושואלים. ואח``כ, אם יש להם אומץ אז הם גם מגלים מי הם. ומה הם רוצים לעצמם באמת. ומה הם אוהבים באמת. ומי הם רוצים להיות ומי הם היום? ולמה צריך אומץ לשאול? כי אח``כ בא השלב הקשה שממנו בורחים כל היתר... השלב שבו אתה נאמן לעצמך ולמי שאתה, וזה בד``כ משהו שצריך להלחם עליו (לצערי ומנסיוני). נגד חברה מקובעת, הורים שרצו אחרת בשבילך, אהבת חייך שרוצה אותך אחרת וכהנה וכהנה... כל אחד והעולם שלו. אבל עם הזמן אתה מוצא אנשים שמקבלים אותך על כל מי שאתה ואוהבים אותך ומעריכים אותך על מי שאתה באמת. לפעמים אפילו אנשים שהיה להם קשה לקבל אותך בהתחלה (עיין ערך ההורים שלי). היה נאמן לעצמך, כל השאר רואים רק קליפות, מה בתוך האריזה? רק אתה יודע. מה אומרים האחרים? כשאתה נאמן לעצמך משום מה זה מאבד משמעות. כי כשאתה נאמן לעצמך... אתה מ א ו ש ר!!

naknik

New member
על תקשיב להם יותר מדי

קודם כל POSHKALE אם אתה לא לא רואה שום קשר אל תתטרח לקרוא (שלא תגיד לי עוד פעם שנמאס לך ממני .. :) ) הם יכולים עוד לשגע אותך (אם זה כבר לא קרה קודם ) נ.ב. אנשים תמיד אומרים דברים (במיוחד מולך) - לך תדע עד כמה הם התכוונו לזה ... ומה שאנשים באמת חושבים זה מה שהם מדברים עליך מאחורי הגב

libertad

New member
אני מחזירה לך רעיון

פעם למדתי בקורס ש- אתה לא מי שאתה חושב שאתה אתה לא מי שאחרים חושבים שאתה אתה מה שאתה חושב שאחרים חושבים שאתה הסתבכת? תחשוב על זה...

naknik

New member
לא הסתבכתי .. :)

מעניין שמלמדים דברים כאלה ... אני לא הייתי צריך קורס לזה .. כבר זמן מה שאני מנסה להגמל מזה מהעובדה שאני בעצם זה מה שאני חושב שאנשים חושבים עליי .. לא התבלבתי נכון ? :) אגב זה לא עובד בצורה מושלמת עדיין .. אני עדיין מפספס לעיתים הנקודה היא שכנראה אני מנסה לשבור את התבנית אני מקווה שאני לא היחיד .. אבל אולי אני גם סתם עוף מוזר שנלחם נגד טחנות רוח .. :) בקיצור אני מקווה שהבנת את מה שנסיתי להסביר בקצרה .. :) נקניק

libertad

New member
גם הבנתי וגם אהבתי

אתה הנקניק הכי לא מלוח שהכרתי. אולי אתה סלאמי מתוק?????

למעלה