מה אנשים מביאים איתם לכנס ???
ז *זינה* New member 4/8/01 #4 אחותי מביאה מצלמות וכאלה..... אני מביאה ברביות שעשיתי!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח
ז *זינה* New member 4/8/01 #6 ../images/Emo9.gif לא לצחוק עליי..... ../images/Emo9.gif ברביות של: זינה, גבריאל, ארס, אפרודיטה, אמזונה ובהכנה:הרקולס וקאליסטו... אבל זה רק מתוך אהבה לסדרה!!!
../images/Emo9.gif לא לצחוק עליי..... ../images/Emo9.gif ברביות של: זינה, גבריאל, ארס, אפרודיטה, אמזונה ובהכנה:הרקולס וקאליסטו... אבל זה רק מתוך אהבה לסדרה!!!
ז *זינה* New member 4/8/01 #8 הרבה עבודה....... ../images/Emo23.gif | בוחרים בובת ברבי שנראית מתאימה, מכינים לה בגדים (זה לא בעיה) ו...נותנים לה שם!
הרבה עבודה....... ../images/Emo23.gif | בוחרים בובת ברבי שנראית מתאימה, מכינים לה בגדים (זה לא בעיה) ו...נותנים לה שם!
ע ענבר1 New member 4/8/01 #10 אתם תהיו בשוק טוטאלי אבל אני מביאה ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif את החברה הכי טובה שלי ,קוראים לה לוסי לולס היא לא ממש רוצה לבוא אבל אני מכריחה אותה אז בבקשה תקבלו אותה יפה אל תעשו לי פדיחות
אתם תהיו בשוק טוטאלי אבל אני מביאה ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif את החברה הכי טובה שלי ,קוראים לה לוסי לולס היא לא ממש רוצה לבוא אבל אני מכריחה אותה אז בבקשה תקבלו אותה יפה אל תעשו לי פדיחות
F foxfire_h New member 5/8/01 #12 לא ייאמן לוסי אמרה לי שהיא באה רק בשבילי טוב זהו, אני לא עונה לשיחות שלה יותר
ע ענבר1 New member 5/8/01 #13 יש מספיק לוסי לכולנו אני מוכנה לחלו foxfire_h יש קשר בינך לבין הסרט של אנגלינה גולי?
F foxfire_h New member 6/8/01 #17 ענבר, עד כמה שאני יודעת יש רק... פוקספייר אחד... אח, איזה סרט, איזה... מהימים הטובים של ג´יה...
ע ענבר1 New member 6/8/01 #18 לא ראיתי אותו אבל ראיתי דקה אחת וכמעט התעלפתי!!!! ברצינות אבל עזבי,זה לא הפורום הנכון לדבר על זה
X XenaBoy New member 5/8/01 #15 מה כדי לי להביא מתוך הדברים הבאים ? תמונות מפורים בתחפושת זינה חרב של זינה מקל של גבריאל צאקראם 1 צאקראם 2 נ.ב - אין סיכוי שאני אופיע בתחפושת אספי
מה כדי לי להביא מתוך הדברים הבאים ? תמונות מפורים בתחפושת זינה חרב של זינה מקל של גבריאל צאקראם 1 צאקראם 2 נ.ב - אין סיכוי שאני אופיע בתחפושת אספי