מה אסור לערבב??

vassily

New member
מה אסור לערבב??

לפי מה שאמרו לי אתמול יש כל מיניי דברים שאסור לערבב אחד עם השני בגלל שזה עושה אותם רעילים יותר וזה ממש מזיק לכבד ולגוף כמו נגיד לערבב כמה סוגי וודקות אחד עם השני אז אם זה נכון שכל אחד ירשום מה הוא יודע שאסור לערבב ואם לא אז תגידו לי...
 

Raful

New member
לא קשור לרעלים

אבל חבל לערבב ויסקי טוב עם קרח
 
הדבר היחיד שלימדו אותנו

זה לא לערבב אייריש קרים עם סודה. זה מתקשה ומתים מזה. חוץ מזה...לא נראה לי הגיוני שאם תערבב משקאות אלכוהול שונים תפגע בכבד.
 

vassily

New member
לא ניראה אבל ככה שמעתי

אמרו לי בשום פנים ואופן לא לערבב כמה סוגי וודקות שונים ביחד ובטוח יש עוד דברים כאלו שאסור ומכוס אייריש קרים וסודה אחת אפשר למות?? איזה מגניב עכשיו אני יודע איך אפשר להרוג לקוחות מעצבנים
 

maxfain

New member
או קיי, זה נשמע כמו משהו בסגנון של

"יש שומן חזיר בייגרמייסטר" חחח :) מישהו יכול להסביר לי את התופעה, ולהוכיח את זה?
 

vassily

New member
תנסה

תערבב הרבה סוגים של וודקות ותדווח מהבית חולים
סתם לא מצחיק...
 

maxfain

New member
ערבבתי. ולא פעם אחת

ואני עדיין רושם כאן לא? אבל בלי שום קשר לשטות שאמרת עכשיו, הכוונה שלי היתה לאייריש קרים וסודה. יש לך מושג מה הענין הזה? איך מסבירים את "התופעה" הזאת?
 
חחח אני לומד מנהל עסקים, לא כימיה

אין לי מושג איך מסבירים. אני רק זוכר שבשיעור המדריך אמר את זה, לקח כוס שוט של תקילה, ושם שם אייריש קרים וסודה. אחרי איזה 5 דקות העברנו את זה בין כולם וזה היה קשיח. מה שקורה בגוף זה שזה סותם את הקיבה או משהו כזה ואז מתים.
 

סוטול

New member
שטויות במיץ

או שטויות באייריש קרים לצורך העניין... אין שום סיבה שמים עם פחמן דו חמצני יתקשו במגע עם קצת חלב ואלכוהול...
 

maxfain

New member
אבל רגע

אם אני קודם שותה סודה ואז אייריש, או להיפך? קיצר חרטה.. אולי זה מתקשה בכוס אחרי זמן מסוים אבל לשתות את זה זה לא מסוכן.
 
Myth - BUSTED!

להלן תוצאות הניסוי. בצ'ייסר עורבבו כמויות זהות של אייריש קרים וסודה. יש לציין שהסודה היתה מאוד מוגזת. באופן מיידי אין שינוי נראה לעיין או למגע. לאחר 10 דקות כנ"ל. לאחר 20 דקות, כנ"ל. אחרי שלא נראה שינוי במשך 20 דקות, שפכתי, מזגתי מחדש את אותן הכמויות והוספתי כפית מיץ לימון סחוט - לדימוי התנאים החומציים בקיבה. לאחר כ5 דקות התערובת הפכה למעין דייסה. לא סמיכה מדיי, בטח שאי אפשר למות מזה. יש לציין שעירבוב מיץ לימון סחוט טרי עם סודה מביא לתגובה דומה, של מעין התגבשות, סוג של הקצפה מוגזמת ויצירת מין קרום כזה ומשקעים בסודה. ה"דייסה"שהתקבלה עם האייריש קרים היתה צפויה. שורה תחתונה, חרטא! אגב, התחדשתי! בקבוק קמפרי...
 
נראה לי שזו איזה הנפצה מתואמת של כל

הבתי ספר לברמנים. גם אני שמעתי את השטות הזאת. זו בטח איזו קנוניה של ברמנים אמיתיים נגד ילדים שעושים קורס ברמנים...
 

gingit123

New member
לא יודעת...

בחיי שלא שמעתי על דבר כזה, אשמח להסבר- בכל מקרה, ניסיתי עכשיו ו.... כלום... לא התקשה ולא כלום.... בכל זאת אשמח להסבר למה שכתבת...
 
למעלה