מה אעשה איתך?

מה אעשה איתך?

קשה לי לסבול את המחשבה שאתה גר לידי. נמאס לי שאנחנו כל הזמן ביחד. נמאס לי שאתה כל הזמן מספר לי על האהבות שלך. נמאס לי לתת לך עצות מה לקנות לחברה שלך ומה לכתוב לה במכתבי אהבה. אני שונאת להיות ידידה שלך. אבל אם תגור רחוק ממני אני השתגע, ואם לא ניהיה ביחד אני לא אדע מה לעשות. אני לא רוצה שתספר לי על האהבות שלך כלפי אחרות אלא על אהבתך כלפי, ואני רוצה שלי תקנה את המתנות ותכתוב מכתבי אהבה. ואני לא רוצה להיות רק ידידה שלך. אני יודעת שאף פעם לא תקבל את המכתב הזה ושאתה תמיד תיהיה הידיד הכי טוב שלי.

מכירה- ומציעה

גם אני הייתי פעם "ידידה" ולא סתם ידידה- ידידה הכי טובה גם לי הוא סיפר על אהבתו הענקית כלפי חברה הכי טובה שלי כן... גם אני חייתי בטלנובלה המגעילה הזאת. וגם אני שנאתי את זה כל כך.. וכשסיימנו להיות "ידידים" והפכנו להרבה יותר מזה. כשהתחלנו לספר אחד לשני על האהבה שלנו אחד לשני- הכל מת. כן עדיין היינו חברים הכי טובים. אבל הכל היה כל כך מסובך... אם זה הדבר הכי קטן- ללכת ,להסתכל על מישהו ברחוב ולשאול אותו את דעתו. בלי לראות את המבט המזלזל על אותו בחור שבסך הכל לא עשה כלום. אם זה קשה יותר- להיות ממש ממש עצובה לרצות כל כך לספר לו ... כמו תמיד לשמוע את הניחומים שלו ולאהוב אותו כל כך על זה... אבל לא להצליח- כי בדיוק רבנו לפני ולא נעים להתקשר רק כשאני צריכה. ועכשיו- עכשיו הוא הלך... וזה כואב הרבה פחות מאם היה הולך בעודו רק ידיד. וזה כואב שזה פחות כואב. מקווה שלא סיבכתי אותך יותר מידי זה רק מה שאני חושבת. אני בטוחה שאם בכל זאת תחליטי שאת רוצה אותו- תצליחי. תהני. בהצלחה -----------------------------------------------------------------------

פ ר פ ר 18

New member
חמודתי אני מכירה את זה מקרוב...

היה לי חבר שנתיים וחצי הוא היה שכן שליהוא בגד בי עם חברה טובה שלי היה קשה לי איתו והיה קשה לי בלעדיו.

safrir1

New member
נישמע פשוט אבל זה לא

תושיבי אותו מול מסך המחשב ותראי לו את המיכתב בזמן שאת הולכת למיטבח להכין שתיה...

ה מוזה

New member
את לעולם לא תוכלי להיות ידידה שלו.

כל עוד קיים בך רגש אהבה הידידות הזו לא טהורה כל פעם שיחבק או יאהב אחרת הלב שלך יקרע ויכאב לך נורא כל פעם שאת מסתירה ממנו את האמת את לא יכולה להיות ידידה כנה כמה זמן תוכלי לענות את עצמך כך? את שונאת להיות ידידה שלו - את מאוהבת בו ידידות לא תוכל להתקיים במרווח הצר הזה כל כאב לב שלך , כל דמעה שתזילי , כל צביטה בלב קורעים לך את הנשמה ..כמה זמן עוד תוכלי לשחק את המשחק? כמה תוכלי להתחמק מהאמת? מעצמך? עוד שבוע ..עוד חודש..בסופו של דבר הידידות הזו תגיע לרגע האמת שבו תצטרכי להחליט האם לומר לו את שעל ליבך או לשחרר אחיזה כדי שתוכלי לפנות מקום בלב לאחר...

alon59925992

New member
זה לא ימשך עוד הרבה זמן

כשיש רגש של אהבה, לא תתכן ידידות התסכול רק ילך ויגבר עם הזמן וזה יפגע בידידות בסופו של דבר או שתהיו בני זוג ותהיה בינכם אהבה גדולה או שהידידות תגמר בכאב גדול עצתי, למרות הקושי בדבר דברי איתו או כתבי לו ויש רק שתי אפשרויות על הפרק או שהאהבה תתממש, או שעם כל הקושי בדבר, עליכם להתנתק ולהמשיך כל אחד בדרכו אם תהיה אהבה, אזי הרווחת משהו שמעט אנשים מרוויחים אם תתנתקו, זה יהיה קשה מנשוא, לעולם לא ישכח אך בסוף תוכלי לבנות חיים טובים ולפחות תיהי שלמה שניסית לעשות כל שיכולת תיהי אמיצה בהצלחה

זה לא כל-כך קל

אני לא יכולה להגיד לו שאני אוהבת אותו. כי הם הוא יגיד לי שהוא לא אוהב אותי אני מאוד הפגע, ועדיף שאני אשאר ידידה שלו כך אני אוחל להמשיך להיות איתו כל הזמן. ואני לא רוצה שנתרחק.

למעלה