מה? אף אחד לא ראה את הפרק של "נרגנים"?

חנול

New member
מה? אף אחד לא ראה את הפרק של "נרגנים"?

השבוע היה פרק מצוין בנושא אבהות...חוץ מזה שאישית כל מילה שיוצאת לגידי גוב או ליאיר ניצני מהפה, מורידה אותי לשטיח עם פיפי בורח, היה אחלה פרק. נראה שהאבות שם נעו בסקאלה רחבה שבין "מה? נולדו לנו ילדים לפני 20 שנה?", לבין "אני שר בע"פ את כל שירי הגן וגם מדקלם"... בכל מקרה, הסדרה שמבוססת על קונספט אנגלי של ה-BBC (וגאה לספר שבעודנו בטיול בסקוטלנד, זכינו לראות את הפרק הראשון ששודר בזמנו באי הבריטי והתפוצצנו בצחוק, אפילו שהיה מדובר בנירגנים בריטים למהדרין), והוא עוברת בצורה מצוינת. אני חושבת שזה פועל יוצא של הנירגנים שנבחרו. כמובן שחלק מהנרגנים לא מוכרים לי (אבנר ברנהיימר? גיל טבת? ועוד איזה ד"ר...מקווה שאני לא עושה לעצמי מגה-פאדיחה בזה שאני לא מכירה את הנפשות..). תהנו!

akavishon

New member
מתי זה משודר?

את גידי גוב אני לא סובל. יש לי טראומה ממנו אחרי שחזרתי איתו לארץ באותה הטיסה, אחרי שהוא נתקע כמה שעות בקונקשין ובנוסף, התקופה היתה תקופה שהטייסים זרים לא נשארו לישון בארץ, אז המטוס נחת בלרנקה כדי להחליף טייס. הוא יתנהג בטיסה הזאת בכזה גועל נפש, הסתובב במטוס ושר לו, לא נתן לאנשים לישון (טיסת לילה). מאז אני פשוט לא סובל אותו.

Master Stav

New member
מוזר ....

פגשתי את גידי לפני שנתיים במסעדה מסוימת בגליל הוא בא לשם לתחקיר בשביל התוכנית שלו יישב איתו ....דביר צחק ....הייתה גיטרה היו שירים ב2 לפנות בוקר נזכרנו שהוא בשביל התחקיר אנחנו כבר מזמן הינו צריכים להיות בבית בשרון ..... לא ידוע ....איש חביב מצחיק בטירוף ומאד נעים

שhira

New member
באמת תוכנית חמודה והפרק על ההורות אהבתי שניצנ

שניצני אמר שהוא מרגיש לא בנוח כשהוא שומע את המקלחת בלילה (כלומר של הבת והחבר) ומבין מה היה שם אבל שהוא חשב לעצמו מה עדיף? שאף אחד לא יבוא? שלא יהיו לה חברים? שתגדל לי ילדה בודדה שתהפוך לנערה בודדה ולאישה בודדה שאני אהיה מרכז חייה??? עדיף שכבר יהיה לי לא נעים עכשיו

חנול

New member
נכון, זו היתה מחשבה נורא יפה

וכשהוא התחיל לדבר, הייתי בטוחה שהוא יקטר על זה.. אבל, ואללה, איזו מחשבה אוהבת זו. דרך נורא יפה להסתכל על זה...

aviah

New member
באמת?

זה צריך להיות המסר, שלא חשוב מי ולא חשוב באיזה גיל, העיקר שיש מי שאוהב אותך?

למעלה