קורקבנים ברוטב
מומלץ לבשל בסיר לחץ או על להבה קטנה בבישול איטי (להניח מתחת לסיר דיסק למניעת חריכה) לטגן במעט שמן 1 בצל גדול חתוך גס + הקורקבנים. לאחר שהשחימו, תוך ערבוב, להוסיף מים כדי כיסוי להוסיף תבלינים: מלח במידה, פלפל שחור, 1-2 עלי דפנה, שום כתוש (רצוי טרי), מעט פפריקה אדומה. לאחר הבישול, להוציא לקערית מעט מנוזלי הבישול ולהוסיף כ- 1 כף אבקת מרק פטריות, לערבב היטב ולהוסיף לסיר הבישול תוך כדי בחישה - לבשל בסיר פתוח עוד כ- 10 דקות.