מה אפשר לאהוב באגם רודברג

תסבירי לי מה הדברים שהיא עושה

כלומר מה הופך אותה לדבר כל כך אהוב??? היא מצילה חיים??? היא תורמת כסף???? מלבד זה שהיא התגייסה לצה"ל שזה חובה ועשתה את זה בניגוד לבר "איכס" רפאלי איזה עוד דברים אפשר לשים לה בטור החובה??? מה שהיא שחקנית טובה נו באמת אני משחק יותר טוב המשחק שלה ראוי לתאטרון בובות בלי בובות

ועוד משהו

אני כן מצפה לחיבוק

../images/Emo110.gif

תחשוב שנייה על איך שאתה אומר את זה.. אתה באמת מצפה שאני אגיב נורמלי? כי מלא כבר היו מתעצבנים עליך בטירוף:p [חח יש לך מזל שכמה לא כאן
] בכל מקרה, אני חושבת שאתה באמת צריך לפגוש אותה פעם אחת.. היא נותנת יחס מדהים לכולם.. היא באה ומדברת איתך בגובה העיניים בניגוד להרבה מפורסמים אחרים.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1419&msgid=83051183 היא הלכה במלחמה המון פעמים לתושבי הצפון.. הרבה פעמים שלא פורסמו בעיתונים וכל זה.. היא באמת מדהימה. ולגבי המשחק, היא משחקת מעולה בעיניי.. חוצמזה, שהיא אחרי הצבא תלך ללמוד בחו"ל משחק.. זה עניין של דעה, אני לא יודעת מה כל כך יש לך נגדה.. לא סתם יש לה הרבה אנשים שאוהבים אותה ותומכים בה.. כנראה יש לזה סיבה..:)

L0VE T0M

New member
ולשם מה הביקורת הכה "בונה" הזאת?

היא שחקנית מדימה.. יש לה יופי לא רגיל.. היא מלאך אמיתי ואם לא נראה לך אז את/ה מוזמן/ת לצאת לאט ובזהירות מהפורום ועם הביק'ורת שלך.. המשך יום נעים

ואיך את/ה??

מסיק שהיא שחקנית מדהימה והאם ראית אותה בלי איפור ואם כן תעלה תמונה הודעה זו מנוסחת בלשון זכר אך מופנת לכל המינים בצורה שווה

חמודי../images/Emo204.gif

אממ..כנראה שאנשים בחו"ל.. כמו נגיד מנהלי הביה"ס לי סטאסברג איפה שלמדה אנג'לינה ג'ולי ועוד הרבה אחרים...קיבלו את אגם לביה"ס הזה והיא מתחילה ללמוד שנה הבאה שם.., אז זה נכון שכל אחד והדעה שלו.. אבל יש אנשים שמבינים יותר
.

ואיך הם בדיוק יודעים כמה כשרונית

היא שכל מי שיכול לשלם להם יכול להתקבל

אינ בטוחה ש..../images/Emo204.gif

מישהו שלא מוכשר בזה.. לא ישלם כל כך הרבה כסף.. ובטח ובטח שהסוכן יאמין בו גם. מאמי, ההערצה שלה זה משהו אמיתי.. כל התוכניות שהיא השתתפה בהם מגיל צעיר מוכיח משהו אתה לא חושב?.

אביחי 33

New member
זהו שלא :)

זה לא כמו כל מכללה אוני', או כל דבר אחר שאפשר להתקבל עם מאמץ,פסיכומטרי וכאלה. בלי שטרסברג פונים אל ה"קליינטים" ולא הקליינטים פונים לבית ספר :) שוב,אין מה להוכיח לך :] בא לך,תישאר,תאהב תתרגש.. לא בא לך-שלום

בוא לא נגזים תאהב תתרגש

ולמה לא למי שיש כסף לא ישקיע על עוד תעודה פיקטיבית כמו תואר מדרבי וזה כן כמו כל מכללה אין דבר כזה פונים אליך מה הם בודקים כל אומן בעולם תהיה ריאלי

אתה אומר למישהו להיות ריאלי../images/Emo204.gif

שאתה מתווכח יתנו על מישי שבעייניך לא מוכשרת בגלל העדה שלה.. הריאליות אצלך עובדת שעות נוספות:).

אתה הבאת תגובה מאוד טיפשית

אני אמרתי שהיא לא מוכשרת בגלל העדה שלה בואנה כולם בפורום הזה גזענים אתה ההסדע מתה על אגמי שדיברה על עבאס סואן בתור "דשא" ציטוט :"והעשב הזה הוא לא ערבי בכלל?" בושה וחרפה זה מה שהפורום הזה מייצג

אני מצטערת שאני לא מכירה אותו../images/Emo204.gif

אבל אתה כתבת : "זה שהוא לא אשכנזי כמוההה.." זה כבר משפט "מאוד חכם" מצדך
. וקורים לי הדס מאמי:) והדס זה שם של בת:).

למעלה