מה אפשר להגיד לבחור שאת רק רוצה

sun232

New member
מה אפשר להגיד לבחור שאת רק רוצה

להיות ידידה שלו? מה להגיד "שיששמע טוב?" תודה

twigy

New member
עדיף שתשתקי

מה זה רק רוצה להיות ידידה שלו הבנאדם רוצה אותך, תני לו צ'אנס מה יקרה לך ?!

sun232

New member
אויש נו...

אבל אני לא רוצה אותו. ואני לא שחקנית, אני לא אעמיד פנים.. אני נותנת צ'אנס אבל אין מה לעשות, חיצונית אני ממש לא מרגישה שזה זה. כל מחשבה על משהו גופני איתו מבחילה אותי..

תהיה כנה איתו

בכל מקרה קשה לי להאמין, שהוא יקבל את זה בקלות. חוץ מזה, תמיד עדיף לומר את האמת. משהו בסגנון: אתה מאוד נחמד ואני אשמח אם נשאר ידידים.

sun232

New member
ברור!

כן, אני מקוה שהוא לא ייקח את זה קשה.. אבל אין מה לעשות, זה לא זה.. תודה

sun232

New member
זה לא מהתנשאות

אני פשוט לא מרגישה כמו שנראה לי הוא מרגיש.. קבענו לצאת ורק בגלל שהחלטתי לתת לזה הזדמנות הסכמתי אבל ככל שחשבתי על זה השבוע, ועם מבול הודעות וטלפונים שהיו לי מצידו, רק הרגשתי לחץ ממנט ובכלל ממה שיהיה והכי רציתי להגיד לו לשכוח מזה ודי אבל אני כן אלך כן אנסה להכיר אותו אבל תכלס החלטתי כבר שלא מתאים לי מ1001 סיבות

twigy

New member
היא מתנשאת מעליו

הוא רוצה לצאת איתה והיא שוללת את זה מראש רק בגלל שהוא רוצה אותה. וכן זה נקודה רגישה כי הייתי פעם במצב כמו שלו.

זכוכיות

New member
אתה יוצא עם כל מי שרוצה אותך?

גם אם היא לא מושכת אותך חיצונית? או מעוד 101 סיבות?

spellforce

New member
זה נושא ממש רגיש

אני כל כך מבינה אותה.. אם היא לא מרגישה בנוח במצב הזה.. פשוט שתגיד לו את זה בכמה שיותר בעדינות.. כי להתרחק זה לא יהיה הפתרון הנכון וזה סתם יפגע בו.. ואם היא תצא איתו.. זה יהיה סתם.. כי היא לא רוצה אותו.. וזה יגרום לו לחשוב על דברים שהם לא נכונים..:/.. זה מצב ממש מעצבן.. יהיה טוב

sun232

New member
וואי זה בדיוק מה שאני מרגישה-

יצאנו.. היה נחמד דווקא, הוא באמת בנאדם טוב! א-ב-ל אני לא מרגישה שזה זה. אין שוםםםםםםםם משיכה גופנית אלא ההפך הגמור!! (אני לא מתה על הפרצוף שלו ויש לו שיניים די דוחות) כמו שאמרת
"ואם היא תצא איתו.. זה יהיה סתם.. כי היא לא רוצה אותו.. וזה יגרום לו לחשוב על דברים שהם לא נכונים..:/.." מבחינתי זה היה סתם לצאת לשבת איפשהו.. אמרתי לו שנהיה ידידים. ואז הלכנו כל אחד לכיון אחר. הוא אחרי זה שלח לי כמה הודעות אם אני בטוחה כי הוא כן חשב שנמשיך בדרך אחרת.. אבל תכלס מזה כשבוע הרגשתי שעשיתי את הדבר הנכון!! הרגשתי לא נעים ושאני מקוה שלא שרפתי צ'אנס שסתם נהיה בקשר, אבל הרגשתי שפעלתי לפי מה שהאינסטינקטים שלי אמרו לי. ואני מקווה שיהיה טוב
ושהוא יצא עם מישהי שתרגיש ככה כלפיו..

sun232

New member
אולי ככה אתה הרגשת במצבך,

אבל אני לא מתנשאת מעליו, ולא שללתי מראש, נתתי לו הזדמנות!!!

dod_basim

New member
הבחור מסכנצ'יק...

לא יודע כמה הוא רוצה אותך אולי רק בקטנה או אולי עד עמקי נשמתו... בכל אופן הוא יפגע, אני איתו... ואת... לא אוהב בחורות כמוך. באסים לא לוקח שום מילה בחזרה!

למה ככה?

היא חייבת לצאת עם כל אחד שרוצה אותה? היא חייבת למישהו הסברים למה היא לא רוצה אותו?

dod_basim

New member
מה זאת התמימות הזאת???

חבר'ה הבחור רוצה אותה! כנראה שהיא שידרה לו משהו, לא סתם נוצר כזה מצב. ואם זה ככה אז היא לא בסדר... גם פה צריך שניים לא רק בטנגו!

לא לכל דבר

מתאים המשפט "צריך שניים לטנגו". אם אתה אומר שבחור ירצה בחורה רק אם היא משדרת לו משהו, אז עד איפה זה יגיע?בחור שמטריד מינית זה כי הבחורה "שידרה משהו"? אני מניח שאתה לא חושב ככה, מה שאומר שגם בחור שסתם רוצה בחורה זה כי הוא נמשך אליה ולא כי היא משדרת סימנים.

למעלה