מה אפשר להגיד לבחור שאת רק רוצה

twigy

New member
תקשיב

היא צריכה לתת לו צאנס זה הכל. שתאכל את העוגה שהיא בישלה !

dod_basim

New member
איך עשית הקשר עם הטרדות??

עזוב את זה... תראה אם לא היה לה עניין בכלל כנראה שהיא לא הייתה מתחילה את השרשור הזה. כנראה שזה לא מטריד עלמוני אלא ידיד שנדלק עליה. אם עד כאן אתה מסכים איתי נמשיך הלאה. כככל לבחור נורא קשה להסתיר רגשות בפני בחורה => בחורה יודעת שהידיד שלה נדלק עליה. יש עכשיו 3 אפשרויות לבחורה: 1. פידבק - הופה נוצר קשר. 2. להתחיל להתרחק - אם הבחורה לא בעסק אז זה אפשרות עדיפה. 3. למשוך את זה => מהסיבות הבאות: א. כדי לראות אולי בהמשך היא תרצה אותו ב. כדי להנות מהמצב שבחורים "רודפים" אחריה לדעתי הסיפור של זאתי מאד דומה לסעיף שלוש... מקווה שהבנת את טענתי

t i p o

New member
אז אני אשאל ברצינות:

בחורות לא נדלקות עליך? אתה יוצא עם כולן?

זכוכיות

New member
אני חושבת שזה ממש מקסים,

שלאנשים כאן אין שום סטנדרטים, שמבחינתם אם מישהו מעוניין בך זו הילה מספיק משמעותית כדי להיכנס לזה (או בשפתם "לתת לזה צ'אנס").

זכוכיות

New member
אגב,

בתקופה האחרונה היה מצב כזה שבו 5 ידידים שונים שלי החליטו שהם מעוניינים בי, והם, דווקא הם, ידעו טוב מאוד במי אני מעוניינת, הם שמעו את הדיבורים על האקס, הם ידעו שאני מאוהבת בטירוף, הם גם ידעו שנחזור. אז? וגם כשהצעתי להתרחק, הם סירבו, היו כמה שכבר טענו שהם מאוהבים בי אבל הם מעדיפיעם להיות ידידים שלי מאשר לא להיות איתי בקשר בכלל. וכיבדתי את זה, כי גם אני הייתי במצב הזה פעם וזו גם היתה הבחירה שלי. אנשים לא "נדלקים" או "מתאהבים" רק כשהם מקבלים פידבק, כמה פעמים נכנסו לכאן כל מני בחורים/ בחורות שטענו שהם מאוהבים בבלתי אפשרי? הרבה מאוד. מאיפה הבאת את התאוריה הזאת?

dod_basim

New member
Re: אגב,

או נושא יותר נכון לתגובה "מה זאת התמימות הזאת2???" כל מקרה לגופו, ורק לידיעתך זה שהם החליטו להשאר ידידים שלך מעיד על זה שהם סופר מאוהבים, זה תכלס לא באשמתך כי הבהרת להם כל הזמן. לגבי ההתאהבות בעקבות פידבק את צודקת חלקית אבל(!!!) הרבה יותר קל להתאהב באחת שמחזירה יחס וחמודה (שסתם מושכת אותו כי בא לה) מאשר בכלבה שלא שמה קצוץ. כל התאוריות שלי הבאתי מארסנל הניסיון המר שלי. סבלתי מכאלו בנות יותר מדי. אולי גם את אחת כזאת "תמימה וצדקנית" מי יודע?... ---------------------------------------------------------------- זכוכית wrote: בתקופה האחרונה היה מצב כזה שבו 5 ידידים שונים שלי החליטו שהם מעוניינים בי, והם, דווקא הם, ידעו טוב מאוד במי אני מעוניינת, הם שמעו את הדיבורים על האקס, הם ידעו שאני מאוהבת בטירוף, הם גם ידעו שנחזור. אז? וגם כשהצעתי להתרחק, הם סירבו, היו כמה שכבר טענו שהם מאוהבים בי אבל הם מעדיפיעם להיות ידידים שלי מאשר לא להיות איתי בקשר בכלל. וכיבדתי את זה, כי גם אני הייתי במצב הזה פעם וזו גם היתה הבחירה שלי. אנשים לא "נדלקים" או "מתאהבים" רק כשהם מקבלים פידבק, כמה פעמים נכנסו לכאן כל מני בחורים/ בחורות שטענו שהם מאוהבים בבלתי אפשרי? הרבה מאוד. מאיפה הבאת את התאוריה הזאת?

זכוכיות

New member
אני מחזירה יחס וחמודה,

אל כולם. אני צריכה להיות מפלצתית אל אנשים רק כדי שהם במקרה לא יתעניינו בי? כנ"ל לגביה. אתם לגמרי תלושים מהמציאות. נראה לי שמרוב שסבלתם מ"כאלה בנות" איבדתם את חוש השיפוט שלכם לחלוטין.

sun232

New member
../images/Emo45.gif תודה לך!!!

חוצמזה- אני בטוחה שיש מספיק בנים שדווקא הביצ'ית שתנסה להפטר מהם תמשוך אותם.. בגלל כל הקטע של קשה להשגה

dod_basim

New member
הופה הופה

1. אל תורידי את רמת הדיון בהכרזות מיותרות כדוגמא המשפט האחרון שלך. 2. אף אחד לא ביקש ממך לחרוג מהיום יום ולהיות יותר מפלצתית, את גם ככה עושה עבודה נהדרת. 3. ולא לא אני לא תלוש מהמציאות אני בסך הכל בעל דעה אחרת, תודה.

זכוכיות

New member
ממש.

1. אתה זה שהוריד את רמת הדיון כשכתבת לה ש"אני לא אוהב בחורות כמוך". אני רק המשכתי באותו הקו. 2. אתה לא מכיר אותי. 3. דעה זה טוב ויפה, אבל לא כשאתה תוקף בפורום בחורה בכל מני האשמות מופרחות.

dod_basim

New member
וואלה

1. זה לא נקרא להוריד רמה זה פשוט הבעת דעה... 2. תודה שלום. 3. מי נתן לך את הזכות לשפוט אותי, אני לא תקפתי אותה רק כתבתי שאני לא אוהב בחורות כמותה. אגב יכלת לפקוח ענייך ולקרוא איך אני והבחורה (האומללה לפי תאורייך) מנהלים דיון. ד"א אין לי כוח שתגיבי על זה, מיותר משהו. שנה טובה.

למעלה