Re: אגב,
או נושא יותר נכון לתגובה "מה זאת התמימות הזאת2???" כל מקרה לגופו, ורק לידיעתך זה שהם החליטו להשאר ידידים שלך מעיד על זה שהם סופר מאוהבים, זה תכלס לא באשמתך כי הבהרת להם כל הזמן. לגבי ההתאהבות בעקבות פידבק את צודקת חלקית אבל(!!!) הרבה יותר קל להתאהב באחת שמחזירה יחס וחמודה (שסתם מושכת אותו כי בא לה) מאשר בכלבה שלא שמה קצוץ. כל התאוריות שלי הבאתי מארסנל הניסיון המר שלי. סבלתי מכאלו בנות יותר מדי. אולי גם את אחת כזאת "תמימה וצדקנית" מי יודע?... ---------------------------------------------------------------- זכוכית wrote: בתקופה האחרונה היה מצב כזה שבו 5 ידידים שונים שלי החליטו שהם מעוניינים בי, והם, דווקא הם, ידעו טוב מאוד במי אני מעוניינת, הם שמעו את הדיבורים על האקס, הם ידעו שאני מאוהבת בטירוף, הם גם ידעו שנחזור. אז? וגם כשהצעתי להתרחק, הם סירבו, היו כמה שכבר טענו שהם מאוהבים בי אבל הם מעדיפיעם להיות ידידים שלי מאשר לא להיות איתי בקשר בכלל. וכיבדתי את זה, כי גם אני הייתי במצב הזה פעם וזו גם היתה הבחירה שלי. אנשים לא "נדלקים" או "מתאהבים" רק כשהם מקבלים פידבק, כמה פעמים נכנסו לכאן כל מני בחורים/ בחורות שטענו שהם מאוהבים בבלתי אפשרי? הרבה מאוד. מאיפה הבאת את התאוריה הזאת?