מה אפשר להגיד לבחור שאת רק רוצה

sun232

New member
וואי וואי נכנסת לסרטים!!!!

זה ממש לא ככה!~!
הוא אמר לי שהוא רוצה שנצא. יצאתי כדי לתת צ'אנס. לא מתאים לי. זהו. תקשיבו זה לא שאנחנו חברי ילדות איזה 200 שנה, כולה מכירים חודשיים!

dod_basim

New member
תגובה

גם בחודשיים אפשר להתאהב במישהי לאללה... לא צריך 200 שנה ובטח לא להכיר אותו מילדות... לא מתאים לך זה לא מתאים לך, אף אחד לא מחייב אותך פה לצאת עם הגברבר (המכוער) אבל עדיין אני חושב שאפשר היה להמנע מזה שהוא נפגע או יפגע.

sun232

New member
סבבה אני לא אומרת שלא!

ותאמין לי שניסיתי כמה שיותר לא לפגוע בו

dod_basim

New member
באמת אחלה שאכפת לך ממנו עכשיו

אבל כרגע אין מה לעשות שישפר את המצב... צריך היה לחשוב על זה לפני זה, זה הכל... אני נפגעתי מזה יותר מדי פעמים, חבל לי עליו...

sun232

New member
זה לא שעשיתי קודם משהו נוראי!!

ותאמין לי חשבתי על זה הרבה. נראה לי אתה לוקח את המקרה שקרה לך ומשליך על המקרה הזה. אני לא פגעתי בו. (חוץ משאני לא אהיה החברה שלו)

sun232

New member
אני יודעת...

אבל אין לי איך למנוע ממנו להפגע מזה עדיף שאני אהיה איתו כדי שיהיה לו טוב וזה יהיה ממש סתמי מבחינתי?

dod_basim

New member
נעשה את זה בצורה שונה...

את שואלת מה עשית.... וגם שואלת איך להגיד לו (תו"כ שזה נשמע טוב) שאת לא רוצה אותו... נכון? איפה הפער? מה שעשית זה שלא מנעת את המצב הזה, ידעת שזה יגיע ולא היה לך אכפת... ואם כן היה לך אכפת אז למה לא עשית את זה לפני, ואם את אומרת שלא ידעת שזה יגיע לנקודה הזאת זאת תמימות, רשעות או אפילו תרשי לי טמטום.

sun232

New member
אויש לא לזה התכוונתי!!!

שאלתי למה אתה לא אוהב בחורות כמוני, כי אני לא חושבת שאני כזאת מגעילה! (כי זה מה שכתבת בהודעה שלך...) ואם כבר להתייחס לתגובה- איזה מצב למנוע? שהוא יידלק עלי?! מה לעשות לפני? מאיפה ידעתי את זה כעובדה?! אני לא ידעתי בכלל..! ותודה על המחמאות או שלא

dod_basim

New member
מחמאות אני מחלק ביד רחבה...

אוקי את אומרת לא ידעת, מאמין. קבלי התנצלות על הרמה הירודה של ההודעה הקודמת. רק מבקש לשים לב לפעם הבאה... תודה שלום

sun232

New member
וואי וואי טוב שלא!

לשים לב?? איך?!?!?! אני לא יכולה להיות מגדת עתידות
!!

dod_basim

New member
עצה מדוד באסים

תפקחי ענייך... זה נורא קל לדעת מתי משהו נדלק עלייך

sun232

New member
לא../images/Emo10.gif

או שאני צריכה שיפקחו את עיניי..! איך רואים? מה אתם משדרים לבחורה שמוצאת חן בעיניכם.?? ס-פ-ר לי, בבקשה

אין נשמע טוב......

תגידי לו שאת לא רואה שיהיה מצב למשהו ביניכם.. וזהו.. יכאב לו אבל יעבור... אולי תכירי לו איזה חברה או משהו.. שיעבור לו יותר מהר...

למעלה