מה אפשר להוסיף לבית שכור לשיפור

מה אפשר להוסיף לבית שכור לשיפור

אנחנו גרים בבית שכור, וכנראה גם בשנים הקרובות נגור בבתים שכורים. איך אפשר לשנות את הבית למהמם בלי צביעת קירות/ שבירת קירות/ קניית רהיטים מגבילים שמתאימים לחלל מסויים? (אנחנו כנראה נעבור עוד דירה בקרוב)? כרגע אנחנו גרים בבית פרטי+ גינה, 4 חדרים עם חללים מאד גדולים(מסדרון רחב ומשעמם, סלון גדול ומטבח פתוח). הביעה העיקרית שלי זה שאני צריכה דברים ניידים, אבל שיוסיפו חן ומיוחדות לבית, כי נמאס לי לחשוב כל פעם ש"זה רק לשנה - שנתיים" ואז לגור בג'יפה.

yupy9

New member
כמוני-כמוך

גם אנחנו בדירה שכורה, אך עדיין זה לא מנע מבעדנו "לדגם" אותה... אין צורך לצבוע קירות בכדי להפוך את הדירה ליפה ושכייף יהיה לגור בה. אנחנו למשל קנינו המון דברים באיקאה, הכל יחסית זול (למרות שלאט לאט בלי ש"נרגיש" הם כל הזמן מעלים מחירים), אך עדיין שטיחים/ושטיחונים מאוד זולים את יכולה למצוא שם, וילונות, כריות, וילון אמבטיה, יש להם רהיטים קלים שניתן להרכיב לאמבטיה (ולא יקרים), שולחנות אוכל+ כסאות לא כ"כ יקרים,מיטות, שידות וכו' אגב המון פריטים שם יתאימו לך לכל דירה כי הם לרוב גודל סטנדרט... כמו כן אני חושבת שכדאי לך לחשוב עם עצמך איזה סגנון/תחושה את רוצה שתהיה לך בבית, למשל סגנון כפרי -עץ/קש, מראה הי-טקי,"נקי" ברזל/זכוכית, תחשבי על צבעוניות שאת רוצה שתשלוט בבית,שתתן תחושה נעימה, ותתחילי לארגן את הבית בהתאם, אני חושבת שדוקא הפרטים הקטנים הם שעושים את המראה, ואם ניקר יהיה שיש גם איזה "קו מנחה" - זה יתן לבית "אופי"... בהצלחה!

למעלה