מה אפשר להכין מביצות הפתעה?

SשקדS

New member
מה אפשר להכין מביצות הפתעה?

צריכה רעיונות סתם לכיף!!! מחומרים פשוטים שיש בבית!

שלט לדלת

אני מחכה שיביאו לי את המצלמה ואעלה תמונה מאוחר יותר לוקחים משטח מעץ, צובעים אותו בצבעים אהובים, מדביקים מסביב או באחת הפינות את ההפתעות מביצי הקינדר, מוסיפים באמצע את שם המשפחה (עושים אותיות מפימו או רושמים באמצעות טוש מרקר) ויש לנו שלט לדלת

זה השלט שלנו ../images/Emo9.gif

הקשקוש באמצע זו מחיקת השם. את השם רשמתי באמצעות פימו והדבקתי לשלט.

מגנטים למקרר

כמעט בכל בית יש מגנטים עם פרסומות על המקרר. אפשר לקחת מגנט אחד כזה, למרוח דבק ולהדביק בריסטול צבעוני ע"מ לכסות את הפרסומת ומעל להדביק את הבובה.

קישוט ללוח ממו

לוקחים משטח מעץ, צובעים בצבעים הרצויים, מדביקים בצד העליון את הבובה הנבחרת ובמשטח התחתון מוסיפים קליפס ואליו מחברים כמה ניירות ממו. יש גם ניירות דביקים שאפשר להדביק ישירות על המשטח. אפשרות נוספת - לחבר אטב כביסה ובתוכו להכניס את הניירות..

הא ../images/Emo6.gif

אני אוספת את הבובות שבפנוכו, לא את הביצים עצמן
אצלי הן משמשות כקופסאות קטנות בהן אני שומרת חרוזים וחפצים קטנים אחרים.. אני אחשוב על זה ואם יעלה לי רעיון מעניין אני ארשום.

SשקדS

New member
עלה לי רעיון למשהו מגניב!~

מחזיק דפי ממו! אבל איך מבצעים? צריך להעמיד את זה...

ורדה 1

New member
יש לי רעיון לביצוע לוקחים קרטון חלב וגוזרים מספר ס"מ מהתחתית. יוצקים פנימה גבס בגובה של כ-2 ס"מ ובעודו רטוב משקיעים בתוכו 2 חצאי ביצים. לאחר שמתייבש אפשר לצבוע. מקווה שזה באמת יצליח להחזיק את הדפים. אם את מנסה - תספרי לנו.

ורדה 1

New member
אפשר לצפות את הפעמונים בבצק מלח או בדאס, ואז הם ייראו יותר מרשימים.

מהקופסא הקטנה?

מממממ.... -חנוכייה (אז מה עם חנוכה עבר...) -מעמד לדפי ממו וכו' אין לי עוד רעיונות כרגע...

lorli

New member
מחזיק דפים

בעזרת פלסטלינה לעצב את החצאים בצורת פה. לפסל מסביב גם פרצוף מצחיק ושתי רגליים כדי שיעמוד. אם אין פלסטלינה אז בצק מלח או דאס.

me31

New member
אפשר להכין רעשנים

בתוך כל ביצה שמים קצת אורז סוגרים היטב היטב (רצוי עם דבק חם) כדי שהשובבים הקטנים לא יפתחו ויאכלו את התוך ויחנקו - חס וחלילה מציירים מעל עם טושים שלא נמחקים או מדביקים הרי לנו רעשן

למעלה