מה . . . ? ? ? (אפשר לישאול משו ? )

מה . . . ? ? ? (אפשר לישאול משו ? )

מה הקטע של הפרום ? ( הזה ! ) זאת אומרת גברים זה לא הגברים של פעם ? - והנשים . . . -לא הישתנו ? . . . טוב אני חושב להיות כאן בסיביבה -ואולי גם קצת להישאר . ,

אלמרה

New member
ברוך הבא אביר דרקון... אפשר לשאול..

אבל רצוי תחילה להיעזר בקריאה... קרא למשל את "הודעת המנהל/ת"... כזה כאילו? ואם חשקה נפשך לשאול, שאל אבל מדוע פעמיים? (ההודעה כפולה נמחקה על ידי) ובכלל, הכלל להשתלבות הוא אינו מסובך: נסה להכנס למקום הנכון. כאן המקום הנכון לדעתי.

אש אש

New member
מ'פתום לשאול....??? טוב נו,אענה לך

נשים לא השתנו,למה שנישתנה? כמה כייף לשבת בבית עם כמה קטנטנים בין הרגליים ועזרא כפרה עליו,כל היום יורק,יוצאת לו שן חדשה לשלומי יש קצת גזים,נשמה של אמא וג'קלין מושכת לאחותה בשערות, שנייה כבר אמשיך רק ארוץ לסירים להנמיך שיט נשרף,יעקוב יחזור מהעבודה יהרוג אותי יאללה מהתחלה,רק אסיים עם המכונה כביסה,שוב צריך להחליף כאן חיתול לעזרא המתוק. ג'קלין כפרה,תעזבי לאמא את הסינר,תני לי להמשיך לעבוד,נשמה שלי. שהכול יהיה מוכן שאבא יבוא,לא חמודה למה להשתנות? יעקוב מפרנס יפה בעזרת השם שלא יהיה גרוע יותר.

ציניות !

זו היתה ציניות קשה - אני מקווה שאת לא באמת מזלזלת באותן נשים שנתנו את הנשמה שלהן לאהבה ( גם אם באופן שאת לא מיזדה איתו ) ! ! !

שילה1

New member
אביר-נראה כלי כי אשונת התכוונה

לנשים שבטלו את עצמן בשם האהבה,שבחרו להיות משרתות,ברמה זו או אחרת,תוך ביטול עצמן.והתיאור-לא ציני אלא הומורסטי קמעה.ואין בו נימת זלזול,אלא חוסר הערכה. כי דווקא אש,אם איני טועה,מתמסרת לאהבה. אש-האין זאת כך?

אש אש

New member
מציאות!

|
איך אזלזל בעצמי? אני אחרונת השובניסטיות.
גידלתי במקרה גם ארבעה(רק בשמות אחרים חחח) ונהניתי בטירוף! אהבתי את המטבח,את הכביסות והניקיון ולדאוג לאהבת חיי,שבאמת הגיע הבייתה מורעב מיום קשה וארוך. "שירתתי" מכל הלב והנשמה. אךךך אין כמו אהבה ישנה. מה גם שיותר כייפית החדשה ועם הזמן למדתי גם לקבל,לא רק לתת ואווו איזה עולם יפה. שמחה אביר שכך הגבת להודעתי זה רק מוכיח מי אתה אכן גבר בעידן המודרני:) ברוך הבא

אש אש

New member
תפסיקו להצדיע../images/Emo6.gif בואו לעזור../images/Emo5.gif

וואוו עשיתי את זה מהר,אתה לא גדול בהרבה מהחיילת שלי.............ואוווו אני אלופה חחחחח

כשאני יעזור לאמא שלי מספיק . . .

אני יבוא לעזור לאחרים ( ח ח ח ) ב"ה אני ילמד מאבא שלי ואעזור למי שתיהיה אישתי . . . - כל כמה שאוכל

גל ים..

New member
הסבר לי מה זה הגברים של פעם.?

ג'נטלמנים ופותחים לאישה את הדלת של הרכב?? או שולחים זר גדול עם הרבה נשיקות רטובות ..?? וכשמאוד רוצים להתחתן עם הבחורה הולכים לדבר עם האבא שלה ?? והכי חשוב אחרי החתונה בום טראח הרבה מאוד ילים כדי להספיק שיגדלו מהר ואפשר יהיה לשחק איתם כדורגל כדורסל ובעיקר בשבתות ללכת עם כולם שיראו השכנים כמה הילדים יפים חכמים .....והנשים זה באמת לא כמו פעם..עם מיני וקוקו בשיער..והעיניים עם הרבה רימל מעפעפות כזה בשקט ומסמיקות כשאף אחד לא רואה... ומתחבאות בשקט מאחורי העץ עם החבר ומתנשקות מתחת לחלון ומתפללות שאבא בדיוק לא יוריד את הפח אשפה ויראה...והכי חשוב שהשכנה אלגרה מלמעלה לא תוציא ת'אף שלה לבלקון ותספר מחר בבוקר לכל השכונה ...איך ראו את לאה מתנשקת עם אלברט שם בשקט בחורשה... אז מה בעצם השתנה? התפאורה?? המנגינה...הסרט של חצות ?? ואולי בעצם הכל נשאר אותו דבר...האם יש הורה שעוצם את שתי עיניו שהילד לא חוזר מהמסיבה בזמן...והאם יש אבא שלא עומד בחלון ומסתכל בחוץ לראות מתיי הבת המתוקה שלו תחזור הביתה.... והאם הדאגות השתנו?? אומר לך רק זאת בביטחה שנדמה שזו רק התפאורה...והשיער של אבא ממש לא כפי שהיה..ומשום מה לאמא יש מעט אפור שם מתחת לצבע ומתחת לאיפור ומסכת הלילה לפני השינה... גלי

גל ים..

New member
אהלן שילה בוקר נפלא לך ...

ואחלה יום נפלא לכולנו ועל כולנו ....חוץ מזה לאן נעלם אדון מנהל??? גלי

אלמרה

New member
אני כאן... נהנה... ../images/Emo140.gif

ומה יותר טוב לו למנהל פורום כאשר הוא לא נדרש להיו תמתווך ורגולאטור ומשקיט סכסוכים? לצורך זה אני גולש כמו כולם ומביע דעה ומוסיף תגובה פה ושם... ומודה לכולכם על ההשקעה!

שילה1

New member
תודה לך אלמרה.ותודה לכל המתאמצים

בכתיבה,ובהסברים. ולכולם-יום נעים. פשששששששששש שמתם לב שהסתיו כבר כאן?

למעלה