מה אפשר למצוא כשעושים סדר במחסן מבו

kittiara

New member
מה אפשר למצוא כשעושים סדר במחסן מבו

עשינו קצת סדר (ודווקא אחרי פסח..) במחסן בבית, ומצאנו שם את המילון השלם של אליעזר בן יהודה:'מילון הלשון העברית, הישנה והחדשה'. שישה עשר כרכים ישנים אך שמורים...ההורים רוצים לתרום אותם לספרייה הציבורית, לי נראה שעדיף שיישארו אצלנו. עכשיו נותר לברר איך ומתי הם הגיעו לשם...

קסנדרה*

New member
קיטיארה אני מקנאה בך, ירוקה מקנאה

אוצר כזה, אין לו כמעט שיעור שאפשר לומר אותו במלים, אני מקנאה בך שאוצר כזה נפל בחלקך. אתמול סידרתי את הספרייה שלי במשך שעות ארוכות ועדיין לא סיימתי ולאחר כ-9 שעות נזכרתי שאני צריכה גם לנהל חיים חוץ מאשר להתעסק בספרים. אז את יכולה להבין עד כמה אני נרגשת ממה שכתבת, ואני לא הייתי מציעה לך לוותר על המילון ולא לתרום אותו. קסנדרה

ברכי את מזלך הטוב

המילון הנ"ל הוא די יקר ביחוד כרך 12 שמשום מה תמיד אבל תמיד מתפרק גם הכרכים האחרונים יקרים לא מזמן יצא לי לקנות חלקו במצב טוב חלקו במצב פחות טוב כלי רב ערך ומרתק איש שלפעמים נמצא

aiziq

New member
הו הו , ברוך מחייה מתים ../images/Emo13.gif

אפשר לצפות לביקוריך לעיתים קרובות יותר
? קיטיארה, אל תקשיבי להם- אני מציע לך מחיר מציאה ( 100 שקל ) סגרנו? אשלח לך במסר את הכתובת למשלוח אם את מסכימה
איציק.

kittiara

New member
../images/Emo6.gif

מחיר מציאה למציאה...
דווקא יש לי לפחות שני כרכים פעמיים ושלוש...(נראה לי כרכים 15 ו-16)

רק בשביל לסבר את האוזן

http://www.findabook.co.il/main/book_details.asp?id=1274907 זה פחות או יותר המחיר אגב אם יש לך כרכים 11-14 כפולים אני אשמח לרכוש ממך אותם בכדי לשפר את מצב הסט שלי. איש משוטט

יאזק לא יפה!

למה מחיה המתים? אני היית מת פעם אפילו לא לרגע אחד דק (ועכשיו נעבור לרצינות) ביקורי דווקא תכופים, אני לרוב נשאר ברקע האחורי של הבמה... מדי פעם מגיב(פעם בחצי שנה אני נזכר ביכולות הביטוי שלי). אל נא ייפול לבבך יאזק(חשבת לעברת ליאזקביציוס?) איש נמצא גם אם אינו נראה איש הולך לאיבוד

למעלה