מה אפשר לעשות באיזור אמירים (ולא רק

lala182

New member
מה אפשר לעשות באיזור אמירים (ולא רק

אני וחבר שלי נוסעים שבוע הבא לצימר באמירים (גן ורדים) ואני אשמח לקבל המלצות לכל מה שאפשר לעשות באיזור (מסעדות, וגם מאיפה מומלץ לאכול/להזמין לחדר ארוחת בוקר..) וגם איזשהו טיול נחמד (אין הגבלה של איזור אפשר לסוע קצת...) ובכלל כל מה שאתם חושבים עליו... תודה רבה מראש...

lavendula

New member
לגבי ארוחת בוקר

הכי טוב לקפוץ לאחד מבתי הקפה: דליה, סימסאלה. אנחנו הזמנו לצימר והיה סתמי ביותר. לא זוכרת את שם החברה, אבל אם שום דבר לא השתנה, יש רק חברה אחת שנותנת את השירות הזה. לגבי טיול אני ממליצה לנסוע לשמורת תל דן. מסלול קל ומסודר, הרבה מים...

katam

New member
כמה רעיונות

לגבי ארוחת ערב גם אנחנו מאד נהנו בבית סימסאלה אוירה מאד נחמדה יושבים על פופים והשולחנות נמוכים, מצרפת קישור לאתר שלהם. טיולים: קודם כל בישוב עצמו מאד נחמד לטייל סתם ללכת בין הבתים להריח את הפריחה והאויר הנקי, יש גם תצפית עם נוף ומטוס לזכר טייס מהישוב שנפל באחת ממלחמות ישראל וגן פסלים נחמד. אם אתם אוהבים ללכת אז ממש קרוב יש את שמורת הטבע נחל עמוד עליון (כניסה בתשלום ). סיור מעגלי בפסגת הר מירון. כמו שאמר קודמי גם מסלול תל דן נחמד מאד אבל אנחנו נהנו יותר במסלול הארוך בשניר יותר ללכת ויותר פראי דן ושניר בתשלום (בשמורות אילו היינו בקיץ) עוד שמורה יפה היא שמורת הטבע עיון (התנור) אם אתם נוסעים לשמורה זאת תשאירו את הרכב למעלה על יד מטולה תרדו ברגל ותבקשו שיקחו אחד מכם להביא את הרכב (לפני שנה הם עשו זאת). שמורות הטבע דן, שניר, עיון ונחל עמוד שיכות לרשות שמורות הטבע מצרפת קישור לאתר שלהם. עוד רעיון שצץ לי לטייל בצפת העתיקה ובכל קברי הצדקים באזור אם אתם אוהבים זאת. תהנו הגליל ירוק עכשיו אורלי

למעלה