ההודו משתמש בזה בעיקר, כדי לשבת עליו
אוי זה חומר גלם נפלא !
אפשר להכין מרק עוף אמיתי של פעם, שיתבשל לאיטו על אש קטנה להכניס לקרור למחר להסיר את שכבת השומן הלבנה עם כף
לחמם ולהגיש פשוט מעדן !
וכמובן להפעיל את התנור על מצב שהחימום עובד רק מלמעלה כמו גריל אבל מלמעלה
להניך במקום הנמוך ביותר תפוחי אדמה ורוזמרין ושום מלח פלפל לבן בתבנית ולמעלה את הטוכעס (ישבן) ולתת לזה את הזמן, פעם בחצי שעה להפוך את הטוכעס של ההודו ככה כ 3 שעות, כל השומן נוזל ויורד לתפוחי אדמה והישבנים צריכים להיות שעושים קריק בפה שאוכלין אותם
טיפ חשוב
יש לנקות את הטוכעס היטב לפני השימוש (גם של ההודו)