מה אפשר לעשות עם לחמניה של המבורגר?
יצאתי קצת אהבל ונשארתי עם לחמיניות ללא המוברגר.
הכנתי המבורגרים קטנים מפשוט: בשר טחון+פלח+פלפל, סידרתי לכדורים ומחצתי עם הידיים ל"פנקייק"ים.
הקטע הדפוק ששמתי אותם במקרר כי רציתי אותם טריים אחרי כמה ימים. יומיים-שלושה במקרר היה סבבה וכל יום הכנתי לי בבוקר. ואז כעבור 6 ימים במקרר נזקרתי שלא סיימתי הכל ומצאתי בשר שמריח ממש רע...
(הייתי חייב לספר את הסיפור המבאס)
עכשיו לשאלה: מה אפשר לעשות עם הלחמניות שנשארו לי? סתם לאכול כמו לחם לצד אורחה אני לא אוהב. אולי לתגן עם ביצה לסוג של "פרנצ' פרייז"? או אולי לחתוך לחתיכות קטנות, לתגן ולהפוך למין "קרוטונים לסלט"? עוד רעיונות?
יצאתי קצת אהבל ונשארתי עם לחמיניות ללא המוברגר.
הכנתי המבורגרים קטנים מפשוט: בשר טחון+פלח+פלפל, סידרתי לכדורים ומחצתי עם הידיים ל"פנקייק"ים.
הקטע הדפוק ששמתי אותם במקרר כי רציתי אותם טריים אחרי כמה ימים. יומיים-שלושה במקרר היה סבבה וכל יום הכנתי לי בבוקר. ואז כעבור 6 ימים במקרר נזקרתי שלא סיימתי הכל ומצאתי בשר שמריח ממש רע...
(הייתי חייב לספר את הסיפור המבאס)
עכשיו לשאלה: מה אפשר לעשות עם הלחמניות שנשארו לי? סתם לאכול כמו לחם לצד אורחה אני לא אוהב. אולי לתגן עם ביצה לסוג של "פרנצ' פרייז"? או אולי לחתוך לחתיכות קטנות, לתגן ולהפוך למין "קרוטונים לסלט"? עוד רעיונות?