מה אפשר לעשות עם עיפרון ?

רמי בר

New member
מה אפשר לעשות עם עיפרון ?

שלום לכולם, אני צריך קצת עזרה מנסיונכם העשיר. אני מחפש רעיון מקורי ל"מה אפשר לעשות עם עיפרון ?"

רמי בר

New member
הבהרה !!

כנראה שהשאלה היתה כוללנית מידי, מדובר יותר על קטע של חשיבה יצירתית ולאו דוקא בקטע של בתיה עוזיעל, למשל: לעשות מקלות אכילה משתי עפרונות או קליפס לשיער וכו' . ניתן גם להשתמש בעזרים שונים אם צריך. אשמח לקבל תגובות, תודה.

jimibar

New member
אפשר לכתוב עם עפרון !!! סתם...

בעיקרון אפשר לעשות הכל עם עפרון ועם עוד קצת דימיון השאלה היא מי הקהל שלך ?? ילדים ? מבוגרים ? בני-נוער ? זקנים ? כלבים ? חתולים ?....... והשאלה השניה היא מה הנושא ?? איכות סביבה ? פנאי ? פיסול ? ...ובקיצור הבנת את הרעיון. לי נדמה שאפשר לקשר את זה לבית ספר ולאיכות סביבה. ולהשתמש בעפרונות לבניית כלים לאסיפת זבל או סלי מיחזור או מודעות לאיכות הסביבה מעפרונות מחקים ושאריות חידוד..ואין סוף לדברים... בהצלחה !!!

Ixion

New member
אני אנצל את ההזדמנות לשאלה שקשורה

בעקיפין - מתי היצירתיות בסגנון העבודות האלה (לקחת למשל עפרון ולחקור את החומר) מפסיקה להיות בתיה עוזיאל ובאמת מחדשת? כאילו יש איזה קו שאני לא רואה פה? למשל, במסגרת המכינה היה לי תרגיל על חקירת חומר, ועשיתי כל מיני דברים איתו - בדקתי את המגבלות, כמו שאומרים. האם זה לא נחשב לעבודה בסגנון בתיה עוזיאל?

Ixion

New member
אני אתן דוגמא:

אני חקרתי עדשי שוקולד כחומר. אחד הדברים שמצאתי הוא שאפשר לצייר איתם (תראו בתמונה שהוספתי). האם זה בתיה עוזיאל או מה?
ומי זאת בתיה עוזיאל בכלל?

שאלה מעניינת...../images/Emo97.gif

מה שאתה עשית יש בו מן הבתיה עוזיאליות,אם כי יש בזה משהו מעניין עם מימד של חקירה. אני לא יודעת אם אתה בחרת את החומר הוא שנתנו לך פרוייקט לחקור עדשים,מה שעשית מעניין, אם כי כפרוייקט לתיק עבודות הוא לא מספיק. אם היית עושה רצף אפשרויות מעניינות עם הסוכריות אולי זה היה מקבל נפח של פרוייקט לתיק עבודות. בתיה עוזיאל ,אגב, היתה מנחה לתוכנית מלאכה לילדים שעשתה כל מיני עבודות יד פשוטות מכל הבא ליד בבית... מה שקורה כשחוקרים חומר מסויים זה שלפעמים מגלים יישום חדש ומעניין עבורו או מפתחים מזה משהו חדש ומעניין ואזזזזזזזזזזזז זה כבר ממש לא בתיה עוזיאל אלא ממש רעיון מעניין. צריך לשים לב שזה אכן חדש,כי הרי עיצוב הינו "מתן צורה חדשה לדבר מה" ... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

Ixion

New member
מה שהראיתי הוא חלק אחד מהעבודה

יש עוד 14 שימושים שונים כאלה שמצאתי.

Ixion

New member
טוב הנה אחת:

ניסיתי להשתמש בעדשים כחומר בניה, למרות שאני מניח שיצא לי יותר כמו קישוט..

Ixion

New member
ועוד אחת...

לחקות חיים בלי עזרה ממחשב (חוץ מהדבקה..)

Ixion

New member
לא אחרון, אבל הבנתם את הרעיון......

עדשים בתור בדידים לשעורי חשבון

למעלה