מה אפשר לעשות?

מה אפשר לעשות?

אני אנסה לקצר ולהגיע לשאלה שלי שאכשהו מתקשרת גם ל"סוד".. פגשתי מישהו באטוטובוס ודיברנו פה ושם ירדנו באותה תחנה המשכנו לדבר הוא ליווה אותי והכל ואז שהגענו לצומת כזאת שחייבים להפרד זה נגמר ולא החלפנו מספרים. אולי בגלל הביישנות שלי הפחד שלו והאגו של שתינו..לא יודעת. בכל אופן מאז אותו מקרה שבו הספקתי לראות תשם שלו..(הוא בקבע) מהתג..איפה הוא גר כי הוא ליוה אותי ויש לי די הרבה פרטים רק מאותה פגישה קטנה ואני גרה במקום די קטן והא גר קרוב מאוד אלי ובכל זאת לא הצלחתי להשיג מספר טלפון שכלכך אני רוצה. מפה לשם סיפרתי לחברה והסתברר שאכשהו זה אפשרי להשיג תמספר......אבל שוב זה מתעכב אני לא אפרט כי זה לא העיקר פה. מה שאני מנסה להגיד זה שמצד אחד אני ממש רוצה למצוא ושיגעי את כולם מצד שני כולם אומרים לי תסלוגנים המוכרים של: אם לא תחשבי זה יבוא....כל אחד והמזל שלו..הכל כתוב ובלה בלה בלה. ואניאומרת דייי כבר נמאס לי לפספס ולהגיד נו טוב...... וזה החזיר אותי לכל מה שהסוד אומר שאם אני אחשוב על משהו וממש ארצה אדמיין וכולי זה יגיע.אבל זה לא (כי אני כותבת לכם תסיפור הזה :(() מה אתם חושבים? להוציא תבחור מהראש?

לעשות כל מה שיכולים ולהאמין שדברים קורים לטוב

החלטת שאת רוצה לבדוק אם יש סיכוי לקשר זוגי עם הבחור הזה. אז תעשי כל מה שביכולתך (בגבול הטעם הטוב), בשביל לבדוק את האפשרות לעומק. במקביל, תאמיני שהבן זוג הנכון כבר עכשיו דרכו אלייך, וזה רק עניין של זמן עד שיגיע. בהצלחה

Justin Angel

New member
../images/Emo26.gif

זה יהיה זמן נהדר להכיר שירות שבזק מציעים - 144. אם את יודעת את השם ואיפה הבן-אדם גר, את יכולה להשיג את הפלאפון, טלפון וכתובת שלו יחסית בקלות. מעבר לזה, האתר החדש של 144 לאנשים פרטיים הרבה יותר טוב מהאתר הישן של בזק ויאפשר מאוד בקלות למצוא את הפרטים שלו. בהצלחה.

לדרור וג'אסטין

תודה על התגובה.. ב144 ניסיתי ואין להם משום מה. ומצאתי תמס' בבית והוא לא פעיל. אני מרגישה קצת מטומטת שאני חושבת על מישהו בצורה כזאת חזקה והוא אפילו לא יודע מהעניין..... אבל נמאס לפספס נמאס לעמוד מהצד...

ע ו פ ר ה

New member
בלי יאוש

שלחת בקשה ליקום. הוא יגיע ואת תמצאי אותו. זה לוקח קצת זמן. באהבה עופרה

למעלה