מה אפשר לעשות?????

~BaD~BoY~

New member
מה אפשר לעשות?????

טוב אז ככה : אני תלמיד גרוע הציונים שלי נעים בין 0 ל 50 ואני מבריז הרבה מהבצפר וכל פעם שיש לי שיחה עם ההורים שלי ועם המנהל אז המנהל מתנהג יפה ומדבר יפה ושאני בשיעור איתו (חשבון הקבצה ד´) ויש שם איזה.........10 11 ילדים והוא צועק עלי וזה כל פעם אותו דבר ברגע שיש לי שיחה אותי ועם ההורים שלי אז הוא מתנהג יפה ובשיעור הוא צועק עלי ועד שפעם אחת עניתי לו בצעקות וקיללתי אותו והוא רצה להעיף אותי מהבצפר אבל המורה שלי שיכנעה אותו כדי שלא יעיף אותי ואני שונא אותו בדם. אז איך אפשר לפתור את זה ? שהוא לא יצעק עלי בשיעורים ? אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל לא היה לי איפה "לשפוך ת´לב" כמו שאומרים. ואני כבר מחקה לסוף השנה כדי לנקום בו.

עוגייה

New member
כמה דברים בשבילך...

למה אתה תלמיד גרוע? שכחת לציין את זה....זה כי אתה לא רוצה ללמוד? או כי אתה לא אוהב ללמוד? או כי אתה מנסה לעשות רושם? או כי יש לך איבחונים? זה יקל עלי לענות לך.... אל תחכה להתנקם במנהל הזה. אתה רק תקבל מזה עונש. למה הוא צועק עליך? בגלל שאתה תמיד גרוע(מילים שלך.....)? או בגלל שאתה מפריע לו בשיעורים?(ובגלל זה אתה תלמיד גרוע[מילים שלך....]) קודם כל תברר את זה עם עצמך ואז תכתוב בחזרה.

~BaD~BoY~

New member
ניראה לך?????.

אני ל אמנסה לעשות רושם כי אני תמיד הייתי תלמיד גרוע אני לא מכין שיעורים כי אין לי כוח ואני עושה טרור בשיעורים של מורים חוץ משל המנהל והוא צועק עלי כי אני לא רוצה לקום לכתוב על הלוח ואני לא רוצה לענות על תרגילים שהוא אומר לי והייתה פעם אחת שעניתי לו על איזה תרגיל והתבלבלתי במספר אחד והוא נתן לי לענות על כל העשרים אז אני לא פראייר שלו כי אני יודע את מה שהוא מלמד ואני לא רוצה לקרוא או לענות על תרגילים והוא צועק עלי.

עוגייה

New member
אמממ...

אם אתה תלמיד גרוע אני בטוחה שיש דרך לשפר את זה... אני לא יודעת מי אתה ומה הרקע שלך אבל אם אתה עושה טרור בשיעורים אולי כדאי שתלך ליועצת או משהו, לבדוק אם יש לך משהו(אני מתכוונת איזה שהיא הפרעה נפשית כמו היפראקטיביות, וכאלו..)אבל אם אתה עושה את זה בכוונה אז אתה חייב לקחת את עצמך בידיים ולהתחיל ללמוד....אני לא יודעת באיזה כיתה אתה אבל בסופו של דבר כדאי לך להתחיל ללמוד בקצב כי תצטרך את זה לעתיד(הלוואי שמישהו היה נותן לי את העצה הזאת...
) אין לימה להגיד לך בקשר למנהל אולי יש לו משהו אישי נגדך ואולי לא, כדאי שתדבר איתו על זה, ובלי צעקות ובלי וויכוחים, שיחה נעימה ותבהירו את העיניינים בינכם. אה ועוד משהו- אל תלך נגדו, באמת שלא כדאי לך. בנתיים תנסה להיות בסדר איתו ולא לעשות לו דווקא, ואולי היחס שלו ישתנה. (אבל מי אני שאדבר...
)

זה הולך ככה... ../images/Emo58.gif

תראה, עד עכשיו גם אני הייתי חושבת כמוך, רק בצורה די שונה, הייתי מתפלחת משיעורים, לא הולכת לביצפר, מתפלחת לים כשרק יכולתי, אבל... כשהגיע מבחן, הייתי לוקחת את עצמי בידיים ומנסה להוציא ממני את המיטב, יוצא שבלי שום ידע קודם, אני צריכה להתכונן למבחנים קשים מאד, ככה שבסוף תמיד אני מקבלת ציונים טובים, אבל הלימוד הקשה בשבילהם לא היה שוה את זה. עכשיו אתה בטח שואל את עצמך, איך לעזאזל זה קשור אליך?! אז תראה, לקחתי את עצמי בידיים וראיתי שזה לא כל כך נורא, ומה שפחדתי ממנו פעם פשוט קל מאד!!! עכשיו הרווחתי מזה שני דברים: גם את הציון הטוב שבסוף, וגם את הסיפוק שבלימוד!!! תחשוב על זה??? נ.ב אם המנהל מעצבן אותך, תפנצ´ר לו את הגלגלים (תאמין לי זה עובד)

לך ילד רע../images/Emo13.gif

תראה יקירי אני אומרת יחס גורר יחס אם אתה רוצה כבוד אתה חייב לתת כבוד זאת אומרת אם תתנהג כמו שצריך לא תפריע ותנסה לפחות ללמוד אני בטוחה שלא תהייה לו סיבה לצעוק עלייך.. לימודים הם מאוד חשובים חשובים לעתיד שלך וכדאי לך להשקיע להשקיע בעצמך... בהצלחההההההההההה ענת

למעלה