מה אפשר לשים מחוץ למקרר בפירות וירקות ומחבת ט

הילית111

New member
מה אפשר לשים מחוץ למקרר בפירות וירקות ומחבת ט

הי לכולם ושבת שלום רציתי לדעת בעונה זו של השנה ובכלל לאורך כל השנה איזה פירות וירקות אפשר לשים מחוץ למקרר בירקניה ? ואגב אשמח לקבל המלצה לירקניה סגורה כלומר שיהיו במגירות חורי איוורור אבל שלא תהיה חשופה לגמרי אני לא אוהבת מזון בחוץ במיוחד לא בקיץ ועדיין חם. מפחדת ממזיקים למיניהם. בכל אופן יש לי גם בעיה של מקום במקרר אז אני נאלצת לפעמים לשים בירקניה . אם אני לא טועה תפוחי אדמה בצל מומלץ בחוץ לא ? אשמח לקבל מידע בנושא הזה. כולל מה אפשר לשים בקיץ הישראלי עם המזיקים שלו.. בנוסף במחבת טפלון שלי באמצע יש נקודה אדומה –למה היא מיועדת? בטיגון בטפלון צריך להשתמש רק בכלים מעץ אחרת שורטים את הטפלון? סורי על מבול השאלות.... אני מתלמדת ... תודה מראש לכולם !

ירקות ופירות במקרר,ומחוץ למקרר,,ו

מחוץ למקרר אפשר שיהיו הירקות והפירות הבאים: בצל בטטות אבוקדו עגבניות גזר כרוב כרובית קישואים כרישה חצילים פילפלים תפוחים,אגסים,שזיפים ,ענבים,בננות כל סוגי פרי הדר: אשכוליות ,קלמנטינות תפוזים ולימונים. תפוחי-אדמה (מקום מאוורר,שלא יהיו בשמש אלא במקום מוצל). במקרר חובה לשמור את כל סוגי עשביהתיבול (פטרוזליה שמיר ,סלרי כוסברה קורנית, בזיליקום וכו' ועוד בקירור יש לשמור: דלעת ,חסה, צנונית ,עלי תרד, בטפלון עם נקודה אדומה,מחממם ונקודה אדומה מתכהה וזה סימן שהמחבת חפ ומוכן לטיגון,להוסיףמעט מאוד שמן, ואכן כפי שהבנת, יש צורך להשתמש בכף- עץ,לערבוב המזון שבמחבת,כך לשמור על צפוי הטפלון מפני שריטות , כדי שיאריך ימים.

למעלה