מה אפשר לתת לילד הנותן לעצמו מכות בראש ?

נעמה6769

New member
מה אפשר לתת לילד הנותן לעצמו מכות בראש ?

יובל בן 11 אוטיסט גבוה ,מדבר מבין אבל עם בעיית תקשורת ,כאשר הוא רוצה משהו או קצת נחלץ החל לאחרונה לדבר ותוך דיבור לתת לעצמו מכות בראש ואו למשוך את שערות ראשו.וגם נושך אתהאצבע. אני נותנת לו שמן דגים -של מכבי קאר -כמוסה אחת ביום שמכילה 1000 מ"ג ,מיץ עשב חיטה 50 CC כל יום ,תערובת ויטמינים B -ביוקאר,וזרעי פשתן טחונים . והוא עדיין ממשיך עם התופעות שציינתי . אשמח לעצות מכם... נעמה

תבררי איתו אם משהו כואב לו

אצלנו הטחות ראש התבררו כנובעות משן עם זיהום. אצל ילד אחר שאני מכירה אלה היו מגרנות וסינוסיטיס כתוצאה מאלרגיות מזון. את בטח מכירה את התופעה שכשכואב יוצרים גירוי חזק במקום אחר בגוף כדי להסיח את הדעת. לפי התיאור שלך ייתכן שזה מה שקורה כאן.

נעמה6769

New member
הטחות ראש

אצלו זה לא נובע מכאב -כי המכות שנתון לעצמו בראש -זה מתחיל מכך שהוא רוצה משהו ולא מקבל אותו מייד -ואז הוא מתחיל לדבר במקצב של מוסיקה חוזרת "אני רוצה תה...אני רוצה תה..."ותוך כדי כך הוא נותן לעצמו מכות בראש באותו המקצב... המכות בראש קורות רק כאשר הוא רוצה משהו מייד וטרם קיבל אותו... כאשר הוא רגוע ולא מבקש כלום ..זה לא קורה. מה שקצת עוזר .זה שאנחנו מתעלמים...אבל חשבתי לתת לו משהו שפשוט ירגיע את הדחף הזה לתת לעצמו מכות... מה את מציעה תודה נעמה

מכות בראש

בעצם את מתארת הבעת תיסכול שאינה מהמקובלות בחברה. אין לי הצעה לתוסף ספציפי. מניסיוננו, שום דבר לא עזר לזה - זה פשוט מתחלף במשהו אחר כל כמה זמן.כרגע יותם צורח כשהוא מתוסכל. אני מקווה שהדבר הבא יהיה פחות גרוע... ניסיונות לתמלל עוזרים לפעמים. יש ילדים אוטיסטיים שגאבא, קלציום, טריפטופן או 5-HTP מרגיעים אותם באופן כללי.

למעלה