מה אריאל?

טים ג

New member
מה אריאל?

אריאל אבקת כביסה או זהו הפורום של העיר הטובה ביותר בישראל?

טים ג

New member
עוד תמונה

שצילמתי אותה, צילמתי מעץ ונפלתי ממנו. מזל שיהיה שלג !!!

אסאל

New member
כל הכבוד! נכנס מידית לגלריה!

אם יש לך עוד תמונות תפרסם אותם נשמח לראות! !!

LittleBigGirl

New member
אני מתגעגעת לשלג...

הכי כיף היה כששנה שעברה ירד שלג כשהיינו בבצפר, ואז יצא לנו באמת להנות ממנו! שמיניסטים שולטים! ליטל ביג

טים ג

New member
עד עכשיו נראה לי הירד כל שנתיים

כלומר אמור ליהות השנה שלג. בכל מקרה אנחנו מחקים לו כל שנה. עוד תמונה של שלג, הפעם מעיתון מקומי באריאל.

Black Shark

New member
כדור ענק...........................

דרך-אגב,אסאל,שינית ת´חתימה בגלל הכתבה בעיתון?

SAtAnic Soul

New member
עוד פעם זה עם השאלות שלו?

הבט, ידידי. באריאל יורדים שלגים מדי שנה, אך ירידתם והצטברותם על הקרקע תלוייה במערכת הסינופטית בקרקע ובטמפרטורה ברום 850 מיליבר. לרוב קוטרם של הפתיתים לא יעלה על 2 סנטימטרים, וטמפרטורת הפתיתים על הקרקע תנוע סביב 3 מעלות מתחת לאפס התדירות בה יורדים באריאל שלגים היא אחת ל-723 ימים, 13 שעות, 47 דקות ו-25 שניות. השלג הבא ירד כאן ב-12/2/2002, אנא זכור את התאריך והשתדל להגיע, על מנת שכולנו נוכל להפליא בך מכות רצח ולהוציא לך את החשק לשאול אותנו שאלות מפגרות. בברכה.

Dante Alighieri

New member
אין לכם מה לעשות עם עצמכם?

כל מה שאתם כותבים פה זה רק להעלות זכרונות על השלג? בחיי... אי אפשר להיות יותר משעממים מזה... מה עם סתם גשם? גשם לא טוב לכם? חייבים שלג? אני אישית מאוד אוהב ימים גשומים בלי שלג! שלג סתם הורס לנו הכל... אני בעד לשלוח עצומה נגד ירידת שלגים לרון נחמן... אני אגיע עם זה עד לממשלה... עכשיו ברצינות... תשנו נושא אנשים!!! זה לא מעניין אף אחד!!! צר לי עם תוכן ההודעה הזה פגע באנשים שבהם אני לא מעוניין לפגוע, ובאלה שאני כן מעוניין לפגוע, אתם יודעים מי אתם...

crazy dreamer

New member
מה רע בשלג?

שלג זה מגניב כיפי קר ואפשר לעשות ממנו כדורי שלג ואז לזרוק עליך אם תכתוב עוד הודעות כאלה! הא! נע בעין!

למעלה