מה, אתה לא עובד היום ?

• פותח הנושא reel
  • פורסם בתאריך

reel

New member
מה, אתה לא עובד היום ?

אחרי החגים , חוזרים ללימודים סדירים, ואת הבעיות והמחשבות שניסינו להסתיר במסווה החגים כבר לא ניתן יותר להסתיר לאורך זמן . ושוב עולה השאלה מה עושה אחי בזמן שאני והוריי נעדרים מהבית . בעוד מספר דקות אני עשוי לזרוק לו רמז דק , בכך שאשאיר לו איזשהו תחתון נשי משלי (כפי שציינתי בעבר, שמרתי לי אחד או שניים. הדחף לא נעלם בין רגע). נקוה שהוא יבין אותו, מאחר שבהחלט מדובר ברמז מעומעם ביותר , אבל כבר אמרו חכמים שגם מסע של אלף מיילים מתחיל בצעד קטן אחד. את השאלה בכותרת שואל אותי אחי בטון של אכזבה לא פעם ולא פעמיים. הסיבה שהוא מאוכזב ? יכול להיות אין ספור, יכולה להיות סיבה אחת שמאוד קשורה לפורום הזה, וכבר פרטתי עליה.

חתול ועכבר

לא לגמרי ברור, ריל, מי החתול ומי העכבר במשחק שאתה משחק. מכל מקום, עושה רושם שכמה אנשים (יש באמת כמה אנשים, ריל, או שרק אתה במשחק?) זקוקים בדחיפות למנה גדושה של קבלה עצמית. לפעמים אין אימה גדולה מזו שמטילים עלינו הרגשות שלנו. נורה

רק לא עוד אח חטטן...

אחד הדברים שהיו הכי קשים לי בגיל 17 הוא שאחי והוריי הפרו את הפרטיות שלי וחיטטו לי בדברי הנשים. אחי אף הגדיל לעשות ולקח אותי לשיחה, להסביר לי כמה אני "מפסידה" כשאני נמשכת לגברים, במקום לנשים. אתה בטוח, ריל, שאתה האיש במקום הנכון ובזמן הנכון בשביל אחיך? נראה לי, שממש לא, ובאמת, אני מצטרפת לשאלתו-תחינתו של אחיך מתוך חמלה והזדהות: למה אתה לא עובד היום?

Freeda

New member
הגיע הזמן למודעות עצמית

רייל יקר עבר זמן הרמזים, הגיע הזמן לאמר לך במישרין: הגיע הזמן שלך לנסות להבין אותך, מה רצונותיך, ומה מניעיך. אם אתה מנסה למצוא לעצמך עניין בחיטוט בחיי אחיך - הפסק מייד ואל תתעלק עליו. תגובתה של שחף מבהירה זאת היטב גם מנקודת מבטה. אם אתה בוחן את המיניות שלך עצמך על גבו - כנ"ל. רק אם אתה רוצה לעזור לו, נטו, בלי כוונה לספק את צרכיך הנפשיים - יש לך זכות לחשוב איך לעזור לו. ודבר ראשון - לחשוב האם הוא בכלל רוצה עזרה, זקוק לעזרה, או שאתה נדבק אליו ללא כל צורך. רק לאחר שתברר לעצמך מה המצב, תגיע אולי לשלב בו עליך לתכנן איך לעזור לו. אני משתכנעת יותר ויותר שאין המצב כך. תקן אותי אם אני טועה חיוכים ברורים FREEDA

למעלה