מה אתה ממליץ לעשות?

מה אתה ממליץ לעשות? ../images/Emo4.gif

ד"ר וסרמן היקר שלום, אני מקווה ששלומך טוב. יואבי בשלבי גמילה סופיים מהנוטרמיגן (מקבל, אם בכלל, מנה של 120 CC מים + 4 כפיות נוטרמיגן והשאר חלב 3%. לפעמים אני מדלגת גם על המנה הקטנה של הנוטרמיגן ונותנת רק חלב). הוא מקבל בסה"כ (ביום רגיל ולא בסופ"ש) 2 בקבוקים גדולים. הבעיה היא שמהרגע שהתחלנו עם החלב בכמות הגדולה, הופיע הצינון (אני מניחה שלשינויי מזג האויר יש השפעה מכרעת בעניין). האינטואיציה אומרת שאם הוא מצונן יש להוריד את החלב, אבל אז אני צריכה להחזיר אותו לצריכה מלאה של נוטרמיגן... מה עושים? האם יש טעם להעביר אותו לחלב סויה??? בנוסף, התחלתי לתת לו (בגלל שהורדתי את הנוטרמיגן שהוא ספק הויטמינים העיקרי של יואבי) 2 סוגים של "מטבעות שוקולד" של חברת הדס - האחד "מולטי ויטמין" והשני "חיזוקית". האם זה שווה משהו? (חוץ מזה שיואבי מאוד אוהב את זה...), האם כדאי לתת משהו אחר (אי אפשר לסמוך על יואבי שיקבל את הויטמינים שלו מהאוכל). תודה!

צינון

קודם כל ביום ראשון הקרוב אני נמצא במרפאה אות מוזמנת לשיחה ובדיקה שנית הייתי ממשיך חלב ונמנע מנוטרמיגן לגבי ויטמינים נשוחח ביננו- ואת גם יכולה לרשום מה הוא אוכל במשך מספר ימים ונראה אם יש צורך להפנות אותו גם לדיאטנית לפי איך שהוא נראה בפעם האחרונה- הוא מאוד בריא ולא חסר לו כלום....

גם לי לא חסר כלום כידוע... ../images/Emo3.gif

הסוד שלנו היא אכילת פחממות בלבד... אני אשתדל להגיע ביום ראשון מוקדם לפני כולם (כידוע אין תורים אליך לשנה הקרובה...)

למעלה