מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?..

chatenoire

New member
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?..

אם קראתם פעם קומיקס, בטח התחברתם לאחד התפקידים. בין אם זה הכותב, הצייר, האינקר או הצובע (אני מניחה מראש שהלטרינג קצת פחות מושך), כל מי שפתח חוברת קומיקס מצא את ה"גיבור" שלו, האמן שכמוהו הוא רוצה להיות. אני, מן הסתם, תמיד רציתי לצייר. מהפעם הראשונה שראיתי את ג´ם ואקס-מן בבוקר יום שבת נשביתי בקסם של יצירת הדמויות, של האפשרות לפתוח את הדמיון והעולמות הפנימיים (הם נוצרים כל הזמן, זה כבר מתחיל להיות כבד) כדי שלא רק אני אוכל לראות אותם. האמן שהכי השפיע עליי היה ג´ו מדורירה. אולי זה בגלל שלא הכרתי הרבה אחרים, אולי זה בגלל שהוא צייר את הגמביט הכי סקסי שראיתי בחיי, אולי אלו הדינמיות והחושניות שיש בעבודה שלו. ... כן, סביר להניח שזה בגלל גמביט. אז מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? או מה הייתם רוצים להיות, בעולם אוטופי בו אין מסים לשלם ואפשר לעשות קומיקס כל היום?

Supermans girl

New member
איזו שאלה...

תפקיד הפנסילר הכי שווה- כי את יוצרת את הדמויות שלך ועקב זה אנשים הולכים לדמיין את הדמויות בסיפור מסויים כמו שהן. ו.. קומיקס אני התחלתי לצייר מגיל מאד צעיר, זו לא הייתה בידיוק החלטה שלקחתי על עצמי. החלטה אני קוראת יותר לז´אנר הקומיקס בו בחרתי לעסוק ואיך הוא השתנה עם השנים... אלו התשובות- ואם שאלת עוד דברים כנראה שלא הבנתי אותם.

The Flash

New member
בלי שוב ספק הלטר מאן(letter man)

איך שהוא עושה את האותיות האלה בצורה כל כך מצויינת! בדיוק מדהים! חחח לא סתם הכי אני רוצה להיות הכותב ולא בגלל שאני לא מוכשר בציור או משהו כזה...פשוט כי אי אוהב לכתוב אני אוהב לעשו את הדיאלוגים השנונים והמעניינים לדמויות..את המונולוגים האישיים של הדמות הראשית כשהיא חושבת לעצה ומהרהרת על משמעות החיים אני אוהב לעצב את החיים של הדמויות...איך החיים שלהם נראים ואיזה טוויסט, לטוב או לרע יקרה להם עכשיו. אני לא מתמקד ממש בכותבים, כי אני לא מכיר ממש הרבה אבל אני מכיר קצת נגי רון זימרמן שעשה עבודה מצויינת בSWEET CHARITY! דיאלוגים מעניינים ושנונים בין JJJ לספיידי וגם עם סקורפיון ומשפחת סימפסון! קורע! מי שכותב עכשיו אמייזין הוא גם נחמד.. תופס את המהות של ספיידי פיטר פארקר 2 הגיליונות ה אחרונים(44,45) היו מצויינים! לא יודע מי כותב שם אבל הוא כותב מצויין(שלא נדבר על שרוברטו רמוס מצייר אז בכלל תענוג לקרוא)! מי שכותב את דדפול הוא גם נחמד...לפעמים יבש אבל בעיקר מצחיק מאוד! זהו זה מי שני זוכר שכותבים דיי טוב.

ויאגרה

New member
אמממ...

את דדפול כותבת בחורה...והיא הרבה יותר מצחיקה ממה שהיה שם מקודם.

ויאגרה

New member
לצערי...

אני לא יודע לצייר ואין לי כוח, סבלנות או חשק לכתוב. אני מעדיף לקרוא חוברות בשביל הכסף...הכי משתלם.

green lantern

New member
היה לנו את הדיון הזה כבר

בכול מקרה אני אישית רוצה להיות אלקס רוס כשהיה גדול... אבל בואו נשמור את החלומות קטנים אני מעדיף להיות E_I_C או לפחות editor

illustrator

New member
הבה נראה....

אני מאוד, מאוד אוהב לכתוב... אבל גם לצייר אני נהנה.... גם להיות עורך זה יכול להיות נחמד... אבל הכי מדליק זה אם היה לי סטודיו משלי, ואז הייתי יכול לקחת חלק במה שבא לי... בינתיים אמשיך לחיות בקומדיית טעויות בלתי פוסקת... הממ... לגבי השפעות: כתיבה: אקס-מן של כריס קלרמונט, ספיידי של ג´רי קונווי ושוגון של ג´יימס קלאוול (אז מה אם זה לא קומיקס (עדיין...)). ציור: ג´ון בוסמה, מרק סילבסטרי וג´ים לי (של פעם). דיו: סטיב דיטקו!

למעלה