מה אתה רוצה להיות....

מיה30

New member
מה אתה רוצה להיות....

כשתהיה גדול.... הבן הגדול שלי אוהב לשחק לי בשיער זה הרגל שהתהווה עוד כשהיה מוצץ מוצץ זה תמיד הלך ביחד, היה יושב לידי עם המוצץ בפה ומשחק לי בשיער, יש לציין ההרגל לא ממש חביב עליי כשהוא עובר למיטה שלנו מידי פעם אני מרגישה את זה רק בגלל שמתחיל לשחק לי בשיער תוך כדי שינה, זה ממש כמו סמים עבורו היום בבוקר התעוררנו והוא חיפש את השיער....לא מצא כמובן כי קמתי לפניו אחר כך, נעלתי לו סנדלים {התכופפתי והוא עמד} והוא ...בנון שלנטיות התחיל להעביר את ידיו המתוקות בשיער שלי אז שאלתי אותו - ``צוציק כשתגדל אתה רוצה להיות ספר?`` נו...ומה ענה הילד??? ``כבר אמרתי לך שאני רוצה לעבוד בזבל וכשאתעייף אני רוצה לעבוד במשאית של הגזם`` מה אני אגיד לכם???? לפחות הוא מתמיד מאז שהוא קטן הוא מוקסם מכל אנשי עבודת הכפיים ואחיו הקטן בעקבותיו כשמגיעה משאית הזבל או הגזם הם {2 הגוזלים} עומדים בחלון מאושרים מאין כמוהם עם עיניים בורקות וחיוך מרוח על הפרצוף.... וכל זה רק בגלל הזבל.... מיה30

linet1

New member
יש תיקווה

אולי הדור הבא יגאל אותנו מכל הפועלים הזרים שמקיפים אותנו????:)

אמיר.

New member
טרם נולדה האמא

טרם נולדה האמא היהודיה (היו כאלו לפני שלש דורות) שתתגאה ותדחוף את בנה לקרירה של בנאי או כל צווארון כחול אחר :-(

נקיטה...

New member
פעם מזמן...

כשהיתי סטודנטית , הפעלתי מועדונית שכונתית, לילדים בני 3-4. יום אחד... בסיום הפעילות, התיישבנו לריכוז ושאלתי את השאלה הענקית: מה אתם רוצים להיות כשתהיו גדולים? שוטר... חייל... מורה... מלכה... כל התשובות הרגילות! אבל היה שם ילד אחד... כשהגעתי אליו שאלתי... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? הוא ענה... כשחיוך שובב מתפשט על פניו... אני... אני רוצה להיות גנב. כולם צחקו... וילד אחר אמר לו... אה... אתה לא צריך לחכות עד שתהיה גדול בכדי להיות גנב... אתה יכול מעכשיו... טוב... כל אחד והחלומות שלו... יום נפלא לכולכם! נקיטה (שבטוחה שהבן שלי יהיה זמר קאסטות... אתם צריכים לשמוע איך הוא שר את או... או... או... או... חולה על כדור רגל... מתוק שלי... הוא אומר שהוא רוצה להיות רופא... רופא...פחחחח מה הוא מבין... שיהיה..).

עופריקו

New member
מיה את רואה.....

למה רק בנות אין להם חלומות לעבוד בזבל.... אבל כל עבודה מכבדת את עצמה אז בהצלחה עם הקטנים ו....משהו קטן ... באוסטרליה זה נחשב עבודה מבוקשת ,אנשים שרצים בד``כ עושים אותה בשביל הכושר ....אז קדימה ... את יכולה לעשות להם טיול בשבת לחיריה ....מקום מהמם. ;-) לילה טוב שלך עופר מדריך טיולים למטיבי לכת..

lmerav

New member
אז כמו שכבר סיפרתי..

בני עדיין לא מדבר אבל .. אני נהנית לקרוא את הסיפורים שלכם ומחכה בסבלנות ל``יציאוצ`` המתוקות שלו מירב

למעלה