מה אתה שומע בלילה?

Raz Bob Marley

New member
מה אתה שומע בלילה?

מה הדיסק או הלהקה\זמר ששעמתם בלילה(אני מתכוון שאתם הולכים לישון) במשך השבוע הזה? אני שעמתי את GUNS N' ROSESE - USE YOUR ILLUSION 1 וברי סחרוף-סימנים של חולשה! שני דיסקים מדהימים,שעמתי אותם הרבה מאוד השבוע גם במשך יום וגם שאני הולך לישון! אבל בכללי,בזמן האחרון,אני כמובן שומע את בית הבובות בלילה! אשמח לתגובות,ובאותו זמן גם המלצות על דיסקים שאתם שומעים.

lilou2

New member
בלילה שעבר

BAMBOO FOREST = REVIVEL האלבום החדש החברים של נאטשה כמה שירים : פרדי על הבוקר, אל תתפשטי לי, קוק בצהרים, אני אוהב אותך, עוד נגיעה INFECTED MUSHROOM = CLASSICAL MUSHROOM

PuRple winter

New member
אמממ...

לועזי - את הדיסק של H.I.M ישראלי - יציאת חרום,בית הבובות,כשניקו תתחיל לדבר

•No¥a•

New member
אני שמעתי רדיו בלילה לפני השינה ../images/Emo9.gif

נממ.. בכללי, בזמן האחרון אני שומעת הרבה את הדיסק של מטררופולין, האוסף של הדייר סטריטס, הג'ירפות...

hadarisan

New member
אני שועמת עכשיו בכלל בתקופה האחרונ

את הדיסק "תודה רבה לך פחד" של איריס פרחי כמובן ומן הסתם את "מדפים"

talba3

New member
אני שמעתי

את הטלוויזיה חחח בדרך כלל זה על AXN חחח אבל בתחילת השבוע היה איזה יום אחד שהלכתי לישון עם הדיסק של ברי סחרוף- הכל או כלום

עורוס

New member
יוז יור אילוז'ן באמת מדהים. ../images/Emo97.gif

ואני בד"כ מדליק את הרדיו, ואז אני נזכר שיש "הקצה" ושזאת תוכנית גרועה, אז אני סוגר.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אמממ...

בלילה אני שומעת בעיקר זבל P: וכנסיית השכל. אבל כנסיית השכל זה לא נחשב כי אני שומעת אותם בבוקר, בצהריים, בערב, בלילה ובשאר שעות היום P:

זוהרים

New member
וול,

אני שומעת בית הבובות לפני שאני נרדמת, ובית הבובות כשאני מתעוררת. אני פשוט מכורה.

השבוע נרדמתי עם

king crimson-in the court of the crimson king james taylor-greatest hits היה מעולה

Hadardur

New member
אני?! המ....

בית הבובות כמובן ו-GREEN DAY הגאונים+ אם כבר מדברים על שירים... למישו פה יש את השיר "לפעמים אני בוכה" של יוסי פרץ? כי זה ממש חשוב לי תודה רבה ולא הוא לא זמר מזרחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eladi88

New member
אמממממ

בזמן האחרון יוצא לי לשמוע הרבה את מטרופולין

mory89

New member
אממממ

מדפים simple plan coldplay משינה מופע הארנבות ברי סחרוף ולפעמים קצת רדיו כזה, מה שיש..

dani3p

New member
נאמ

בימים האחרונים יצא לי ללכת לישון ממש מאוחר (זה לא טוב.. מתבזבז לי כל היום ככה) והכי כיף לשמוע גלגל"צ בלילה.. באיזה ערב אחד שבוע שעבר היתה מסיבה עברית והיו מלא שירים מגניבים.. הכי כיף חוצמזה היתה תקופה שהתמכרתי לsacred love של סטינג ושירי האוסף של קווין הייתי שומעת את הסאונדטרק של once upon a time in mexico (דיסק מגניב!) וכמובן מדפים.. (נפרדתי מהדיסק לאיזה שבועיים,3 כי נתתי אותו לחבר שלי) אז אני שומעת את השירים במחשב בלופים כל היום.. כל פעם שאני בחדר אני שומעת את הדיסק.. (הא! זה לא כזה לא חוקי להוריד דיסק שכבר שילמתי עליו.. שתקו!) גם ביטלס מידי פעם מתנגנים לי ברקע.. בעיקר שירים שאני יודעת לנגן אותם (כי ככה הכי כיף) (אם מישו רוצה ת'אקורדים של רוקי ראקון, בלק בירד, ודיי טריפר.. בכיף) ~קרדיט לנופר על דיי טריפר~ טוב קישקשתי יותר מידי ונראה לי שזהו בערך..

ממממ...

אתמול בלילה פתאום\ם שמעתי את "לזוז" של נהגחדש :] (הדג נחש) וגם דניאל סלומון הראשון ומטרופולין וב"ה ובוב מארלי.. אבל הכי הרבה את תומר יוסף! ויש לו דיסק מעולה! וזו ההוצאה הכי שווה שיש :] יומכתום

אני

שמעתי את מוש בן ארי, הדיסק הראשון [עד אליי], רוב הלילות בשבוע שעבר. עכשיו זה כבר שבוע חדש. והאמת שנראה לי שאני ממש הולכת לחרוש על מדפים, זה מאוד מתאים לי עכשיו, מאוד מתחברת. דיסק כל כך יפהפה.

למעלה