מה אתה שומע עכשיו?
A AnarchistPhilosopher Well-known member 5/3/10 #2 Horslips אני בעיקר שומע איזה שלושה שירים שלהם: King of Fairies Dearg Doom Trouble with Capital T
א אונגי2 New member 5/3/10 #4 העיקריים של הימים האחרונים King Crimson - In The Wake Of Poseidon (שמתי לב שמעריצי הלהקה משום מה מזלזלים בו יותר מדי) VDGG - Godbluff Camel - Moonmadness
העיקריים של הימים האחרונים King Crimson - In The Wake Of Poseidon (שמתי לב שמעריצי הלהקה משום מה מזלזלים בו יותר מדי) VDGG - Godbluff Camel - Moonmadness
S soft light New member 6/3/10 #6 כריס קורנל- Euphoria Morning ככל שאני שומע אותו יותר כך אני מתרעם יותר מדוע, לכל הרוחות, לא הייתי בהופעה של קורנל בארץ.
כריס קורנל- Euphoria Morning ככל שאני שומע אותו יותר כך אני מתרעם יותר מדוע, לכל הרוחות, לא הייתי בהופעה של קורנל בארץ.
א אלעד השמן New member 8/3/10 #7 הצילו! שוב Opeth... יש למישהו המלצות? צריך משהו רועש אבל שמח - כלימזר-רוק או משהו....
G GentleGiant New member 10/3/10 #8 נסה את קרוזנשטרן ופרוחוד קלייזמר רוק לפנים! kruzenshtern & parochod
א אלעד השמן New member 11/3/10 #10 גרובי לגמרי אהבתי - מרנן ומפתיע! יש עוד המלצות - הווקמן שלי צריך ניעור רציני!