כי - הוא ההיפך המוחלט ממני בהרבה דברים - הוא בעל אופי נוח ורגוע ואולי בן אדם יחיד שיכול להרגיע אותי בכמה שניות - אופן החשיבה שלו מסקרנת ומושכת אותי - אין חיוך יותר יפה מהחיוך שלו - איתו אני הכי טבעית שיכולה להיות והכי מאושרת רגע.. וכל זה הוא?
מתוקקקק הכי מתוק שקיים בתבל! הגבר הכי מושלם שפגשתי! הוא שלי ואני חולה עליו. אי אפשר לאמר מה אני אוהבת בו, פשוט אותו! את כולו!!! לא ראיתי אותו מאתמול ואני משוגעת מגעגע..
הוא מלא בחום ואהבה , תמיד תמיד מבין לליבי, תמיד שמח לקראתי אפילו אם לא ראה אותי דקה. כל הזמן שמח, אוכל מה שנותנים לו, ישן איפה שבא לו, אין לו בקשות מיוחדות, אין וויכוחים. אף פעם לא אמר שלא נוח לו או שלא בא לו... תמיד נאמן.
לפני שבועיים-חודש גזרתי מ"מעריב" טור ששאל מה אנחנו אוהבים בבני זוג שלנו.. בטור היה כתוב שבחודשים הראשונים זה בגלל התכונות המיוחדות שלו.. שמשך אותנו דווקא לבחור/ה הנ"ל.. אבל אח"כ התשובה היא פשוט "ככה".. וזה נכון .. כי אני אוהבת את החבר שלי בגלל כל תכונות האוםי שלו .. טובות ורעות כאחד.. ברור שהמשיכה הראשונית משחקת פה וזה כמובן הגומה הסקסית שלו.. עיינים ירוקות ושפתיים של מלאך.. אבל מעבר לזה אני אוהבת אותו כי זה גרשון...