מה אתם אוהבים בחולון?

katykr

New member
האמת... אני לא ממש יודעת...

חוץ מהערסים אני אוהבת את האנשים ( המתורבתים שבנינו)... אני אוהבת את האוירה, אפילו את הריח באויר... גרתי פעם בנתניה , אבל הייתי ממש קטנה ככה שאני לא זוכרת את זה.. אבל לא אהבתי את נתניה כמו את חולון. גם גרתי בבת ים בערך שנתיים... כשהייתי בת 6-7 , ועדיין מרגישים הבדל עצום אפילו שהערים ממש קרובות... אי אפשר להסביר את זה, אבל חולון היא פשוט עיר נהדרת.. היא נותנת הרגשה של בית חם כזה.... לא יודעת איך להסביר... אחלה עיר! קטי

מה אפשר לאהובב

תאמת הקניון משעמםם לאלאהה צריכים לבנות עוד מקומות בילויי בשביל הנועררר כיוםםםם

פלאית

New member
חולון שולטת!!!!!!!

היא במרכז וקרובה לכל מקום והיא ביתית כזאת ויחסית מטופחת. אם היה אפשר לגרש מכאן את כל הערסים היא הייתה מושלמת! איי לאב חולון! בתי ספר אבל לא משהו ולכן אני לומדת בתל-אביב, ראש העיר קצת תקוע עם לטפח את הגינות ושכח מלטפח את האנשים. חחחחח

dalitush

New member
טיפוח ושקט (לפעמים)

לידעתכם חולון היא העיר הכי מטופחת בארץ- שנה שעברה היא זכתה בתואר מכל הערים בארץ כהעיר הכי מטופחת בכל הארץ. השנה היא גם כן העיר הכי מטופחת בארץ אך היא אינה יכולה לזכות בתואר כי אסור שנתיים ברציפות והמקורות זה ראש העיר כי אמא שלי עובדת בחברה שעובדת בשביל העיריה וראש העיר אמר לה את זה.. חולון היא לא עיר סואנת כמו תל אביב למרות שאני כבר חולמת על היום שאני יעבור לגור בדירת רווקות קטנה ומעוצבת בשנקין.. לחולון יש את הרמת שקט שלה..וטוב שכך..לפעמים..

לייקית1

New member
האמת ש.........

אין כל כך הרבה מה לאהוב הכל צפוף ערסים ופרחות .... יש פה צדדים אחרים של אנשים הלא משתייכים לקהילת המאמינים ואיתם אני מסתדרת (((((בלי הכללות)))))) ממני::::::::: like it

פוטיק

New member
תשובה

האמתי שאני לא יודע מה בדיוק אני אוהב בעיר חולון.. שלא תבינו אותי לא נכו.. זה לא שאני שונא בה משהוא היא עיר סבבה.. פשוט כך :) אני מנוי בימית 2000 ובנתיים די מאוכזב... הפארק ליד הוא באמת נחמד, למרות שהמים מטונפים. אבל בגדול, אחלה עיר, הרי גדלתי בה.. לא !?

למעלה