מה אתם אוהבים?

מה אתם אוהבים?../images/Emo23.gif

היי כולם! אני מתחילה שירשור חדש של דברים שאוהבים כדי שנכיר אחד את השני טוב יותר...
אתם מוזמנים לענות! תוכנית אהובה: שחקנ/ית אהוב/ה: להקה אהובה: דיסק אהוב: ספר אהוב: זמר/ת אהוב/ה: שיר אוהב: מקצוע אהוב: תחביב אהוב: מאכל אהוב: ערוץ טלויזיה אהוב: מקצוע שאוהבים לשנוא: יום אהוב: אם יש לכם עוד רעיונות אתם מוזמנים להוסיף....

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

תוכנית אהובה: האנטומיה של גריי, דני הוליווד, הישרדות, מגרש ביתי. שחקנ/ית אהוב/ה: לוקאס גראביל. להקה אהובה: אין. דיסק אהוב: אין. ספר אהוב: סדרת הארי פוטר, בלי צל של ספק. זמר/ת אהוב/ה: אין. שיר אוהב: משתנה כל הזמן. כרגע זה Fabulous מהיי סקול מיוזיקל. מקצוע אהוב: אנגלית. תחביב אהוב: יש המוון- אני מנגנת גיטרה, רוקדת, שרה, חולה על ספרים, חברות, קניונים... לא חסר. מאכל אהוב: אין. ערוץ טלויזיה אהוב: יס סטארס 1. מקצוע שאוהבים לשנוא: תנ"ך. יום אהוב: שני+ שלישי.

dasdoosa92

New member
תשובה

היי לכולם, מצטערת שלא יוצא לי להיכנס הרבה... תקופת לחץ מעצבנת \= אני רואה שאתם נהנים מהפורום (בזכות מור וסער המנהלים התותחים) ואני שמחה על כך =] ושתהיה לכולם שבת מהנה ומוצלחת! אה,וכמעט שכחתי, התשובות D: תוכנית אהובה:זה משתנה כל פעם...אין תוכנית אהובה..אבל בעיקרון אני אוהבת את הישרדות ונולד לרקוד וגם התוכנית שהייתה אתמול עם גורי אלפי הייתה נחמדה למדי..! שחקנ/ית אהוב/ה: אממ אין מישהו ספציפי..אבל מהארץ אני אוהבת מאוד את המשחק של טלי שרון. להקה אהובה: כנ"ל...אין כמעט קטגוריות שבהן יש משהו שאני הכי אוהבת...בעיקרון מחו"ל יש הרבה ומהארץ אני אוהבת את בית הבובות,סינרגיה,מוש בן ארי...והרשימה עוד ארוכה. דיסק אהוב: אין אחד כזה. ספר אהוב: כנ"ל...יש הרבה הרבה אהובים. זמר/ת אהוב/ה: וואי...אני כל כך לא מתאימה לשאלון D: אבל בשביל לא להרוס אני אגיד שמהארץ-מוש בן ארי ומחו"ל-sean paul וגם Dido שיר אוהב: זה משתנה בערך כל יומיים D: מקצוע אהוב: אווו..סוף סוף משהו שאני סגורה עליו........ או שלא? טוב, נניח שספרות. אבל נ-נ-י-ח! תחביב אהוב:ריקוד,כתיבה. מאכל אהוב: ספגטי ....ייייייאאאאאמ ערוץ טלויזיה אהוב: ערוץ 3, 2, 10, 7, כל הMTV למיניהם ....בקיצור אפשר לומר שאני מסתדרת עם כולם. מקצוע שאוהבים לשנוא:מתמטיקה...חופשי מתמטיקהההה! יום אהוב:רביעי (4 שעות בבי"ס ואז משמרת במד"א זה בן זונה D:) עייפתי אותכם הא? D:

yaelhr

New member
התשובות שלי ../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif

רק מציינת, שזה השאלות הכי קשות שיש, כי אי אפשר לבחור. אז אני רושת כמה בכל אחד! תוכנית אהובה: חברים, האוס, אבודים, וכל מיני תוכניות מגניבות בערוץ 8 (זה באמת מעניין!!
) שחקנ/ית אהוב/ה: יש המון! ניקול קידמן, נטע גרטי, קרן מור, נטלי פורטמן, איתי טיראן... להקה אהובה:
המכשפות, החלונות הגבוהים, היהודים, כוורת, הביטלס, קודפליי, לדזפלין,הדלתות, המי, הבי ג'יז, פינק פלויד, קווין, הרולינג סטונג, המאמאס והפאפאס. אה, ולהקות צבאיות למיניהן. דיסק אהוב: קל :) סביר להניח שGrace האלוהי של ג'ף באקלי. ספר אהוב: לא יודעת. יש הרבה :( אולי רודף העפיפונים? זמר/ת אהוב/ה: זה יהיה ארוך! חוה אלברשטיין, איגי וקסמן, אביתר בנאי, אריק איינשטיין, שלום חנוך, אריק ברמן, בתי סחרוף, ענבל פרלמונטר, יוני בלוך, יהודית רביץ, מתי כספי, קורין אלאל, נורית גלרון, רונה קינן, כריס קורנל, דמיאן רייס, דיויד בואי, אלביס פרסלי, ג'ניס ג'ופלין, ג'ף באקלי, ג'ון לנון, סימון וגרפונקל ויש עוד מיליון! שיר אהוב: קשה קשה. כרגע, אדבר איתך - חווה אלברשטיין. סתם כי אני שומעת אותו הרבה בזמן האחרון. מקצוע אהוב: תיאטרון
המגמה הזו היא אהבת חיי. וגם הסטוריה :) תחביב אהוב: לנגן\לשיר עם הלהקה.. ולראות הצגות\סרטים. מאכל אהוב: עוגיות D: ערוץ טלויזיה אהוב: ביפ. או אולי בעצם ערוץ 3? או 2? ישמצב בכלל ערוץ 8. אני לא יודעת.
מקצוע שאוהבים לשנוא: ספרות, רק בגלל המורה, לא בגלל המקצוע. יום אהוב: שני או שישבת.

../images/Emo23.gif

תוכנית אהובה:"מופע שנות השבעים"
שחקנ/ית אהוב/ה:ג'ק ג'ילנהול
להקה אהובה:הביטלס
דיסק אהוב:"פחות אבל עוד כואב" של יהודה פוליקר.
ספר אהוב:"ילדת הגבעות"
זמר/ת אהוב/ה:עברי לידר
שיר אוהב:"היי שקטה"
מקצוע אהוב:היסטוריה וספרות
תחביב אהוב:להדריך בצופים נחשב?ואם לא אז לקרוא ולכתוב..
מאכל אהוב:ספגטי בולונז של אימא
ערוץ טלויזיה אהוב:"אי"(זה אחלה ערוץ,אני לא פאקצה)
מקצוע שאוהבים לשנוא:מתמטיקה,השטן עלי אדמות.
יום אהוב:שבת

MIRI101

New member
תשובות תשובות תשובות!

תוכנית אהובה: אני דיי חוסר החלטית לגבי זה, למען האמת, אני אוהבת את 'איש משפחה', 'האנטומיה של גריי' 'סקראבס' 'מגרש ביתי' וסדרות בסגנון הזה שמשודרים בערוצי יס סטארס (אהמ פרסום סמוי אהמ) שחקנ/ית אהוב/ה: אני אישית אוהבת מאוד את אלן פומפאו, מהאנטומיה של גריי, יש בה משהו מסקרן, יש לה חיוך מיוחד, שגרם לך לרצות לבדוק עליה עוד ועוד. להקה אהובה: אני לא יודעת, תקראו לי נדושה, הביטלס? דיסק אהוב: קטגוריה מסובכת, תלוי בסגנון. אבל בין האהובים עליי: "/nevermind" של נירוונה, "californication" של רד הוט צ'ילי פפרז, בקיצור, אני ממש נדושה ספר אהוב: חייהם הסודיים של הדבורים, אני לא ממש זוכרת של מי. אני יחזור אליכם בקשר לזה. זמר/ת אהוב/ה: אני ממש אוהבת את הקול המדהים של איימי לי מאוונסנס, אבל הכי הכי את דנה עדיני, כל שיר שלה הוא פשוט יצירת מופת. שיר אוהב: בעייתי.... אין לי אחד קבוע, זה משתנה לפי התקופה. כרגע זה שיר קיטשי מאוד, של להקת מטאל "bother" של סטון סוור, אני מאוד ממליצה, שיר מיוחד. מקצוע אהוב: היסטוריה וספרות. תחביב אהוב: תסלחו לי על חוסר המקוריות (שמופיעה בכל תשובה פה בערך...) אבל גיטרה מאכל אהוב: פיצה, שוקולד, סלט ארומה, וכל דבר אחר שהוא אוכל. ערוץ טלויזיה אהוב: יס סטארס 1 מקצוע שאוהבים לשנוא: מתמטיקה. (תושמד מורתי לאלתר!) יום אהוב:רביעי. אין ממש הסבר.

נעה 124

New member
תשובות../images/Emo3.gif

תוכנית אהובה: חברים (friends) שחקנ/ית אהוב/ה: לא חושבת שיש.. להקה אהובה: כנ"ל דיסק אהוב: life in cartoon motion-mika, אם אלה החיים-קרן פלס, אולי זה אני+הרגלים רעים-יוני בלוך ספר אהוב: רודף העפיפונים, הארי פוטר וקיץ אחד ביחד זמר/ת אהוב/ה: קרן פלס, יוני בלוך ומיקה שיר אוהב: אין מקצוע אהוב: תנ"ך תחביב אהוב: טניס ולקרוא מאכל אהוב: אחד?! אני אוכל כל
ערוץ טלויזיה אהוב: VOD
מקצוע שאוהבים לשנוא: היסטוריה, לשון, מדעים, מתמטיקה יום אהוב: שלישי

R i s a

New member
כל כך דוחקים בנו להשתתף שהפורום צף באדמומיות

תוכנית אהובה: דקסטר, בנות גילמור, הכי גאים שיש ועוד המונים שאין לי סבלנות לפרט. שחקנ/ית אהוב/ה: קירסטן דאנסט להקה אהובה: Interpol דיסק אהוב: אפרת גוש - אפרת גוש, וגם הדיסק של דנה עדיני. ספר אהוב: קשה לבחור, אבל כרגע "מרדף הכבשה" של הארוקי מורקמי, "חוכמת הבייגלה" של אילן הייטנר, "זיכרונותיה של גיישה" של ארתור גולדם ואחרון לבחירתי הנוכחית - "ציפורים מתות בסתר" של קולין מקאלוג. זמר/ת אהוב/ה: אפרת גוש, דנה עדיני. שיר אהוב: יותר מדי. Placebo - Slackerbitch בזריקה מהירה. מקצוע אהוב: תקשורת. תחביב אהוב: כתיבה. מאכל אהוב: (כמעט) הכל הולך. רק לא פטריות, חצילים ודברים שעשויים מבשר שהם לא המבורגר. ערוץ טלויזיה אהוב: לא רואה טלוויזיה (הסדרות זה בדיוידי.) מקצוע שאוהבים לשנוא: של"ח (אין בזה בגרות), ספורט ("שעת החלון" שלי ללכת לאכול), (המורה ל)בילוגיה(אבל רק כי היא סתומה). יום אהוב: יום שישי - אני מתחילה ב8:30, מסיימת ב11:00 וזוכה למשהו נחמד בארומה. היהי

למעלה