התשובות שלי ../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif../images/Emo15.gif
רק מציינת, שזה השאלות הכי קשות שיש, כי אי אפשר לבחור. אז אני רושת כמה בכל אחד! תוכנית אהובה: חברים, האוס, אבודים, וכל מיני תוכניות מגניבות בערוץ 8 (זה באמת מעניין!!
) שחקנ/ית אהוב/ה: יש המון! ניקול קידמן, נטע גרטי, קרן מור, נטלי פורטמן, איתי טיראן... להקה אהובה:
המכשפות, החלונות הגבוהים, היהודים, כוורת, הביטלס, קודפליי, לדזפלין,הדלתות, המי, הבי ג'יז, פינק פלויד, קווין, הרולינג סטונג, המאמאס והפאפאס. אה, ולהקות צבאיות למיניהן. דיסק אהוב: קל
סביר להניח שGrace האלוהי של ג'ף באקלי. ספר אהוב: לא יודעת. יש הרבה
אולי רודף העפיפונים? זמר/ת אהוב/ה: זה יהיה ארוך! חוה אלברשטיין, איגי וקסמן, אביתר בנאי, אריק איינשטיין, שלום חנוך, אריק ברמן, בתי סחרוף, ענבל פרלמונטר, יוני בלוך, יהודית רביץ, מתי כספי, קורין אלאל, נורית גלרון, רונה קינן, כריס קורנל, דמיאן רייס, דיויד בואי, אלביס פרסלי, ג'ניס ג'ופלין, ג'ף באקלי, ג'ון לנון, סימון וגרפונקל ויש עוד מיליון! שיר אהוב: קשה קשה. כרגע, אדבר איתך - חווה אלברשטיין. סתם כי אני שומעת אותו הרבה בזמן האחרון. מקצוע אהוב: תיאטרון
המגמה הזו היא אהבת חיי. וגם הסטוריה
תחביב אהוב: לנגן\לשיר עם הלהקה.. ולראות הצגות\סרטים. מאכל אהוב: עוגיות D: ערוץ טלויזיה אהוב: ביפ. או אולי בעצם ערוץ 3? או 2? ישמצב בכלל ערוץ 8. אני לא יודעת.
מקצוע שאוהבים לשנוא: ספרות, רק בגלל המורה, לא בגלל המקצוע. יום אהוב: שני או שישבת.