מה אתם אומרים או טוב?

ido093

New member
מה אתם אומרים או טוב?

שמתי בקישור נגן הוא טוב תענו מהר למה עוד מעט אני קונה תודה לכל חבריי הפורום הנאמנים
.

יאיר B

New member
../images/Emo31.gif נגן מדבקה

יפה, מגניב, עם המון פונקציות, אבל איכות קול ירודה, איכות הרכבבה ירודה - ובאופן כללי מכשיר זול (ומה שזול עולה בסוף ביוקר...). לשיקולך!

ido093

New member
מזאת אומרת

אתה יכול לפרט בבקשה מה זאת אומרת מה שזול עולה ביוקר?

יאיר B

New member
יש בתאגליין קישור למאמר בשם: "לי זה

לא יקרה". תקרא אותו ותבין. ויש שם גם את "למה לא לקנות נגן מדבקה". גם אותו מומלץ לקרא.

ido093

New member
סליחה שאני מטריד אותך

אבל ממש בא לי לקנות נגן אני לא יודע מה לעשות אתה יכול להסביר לי מה זה יכול לעשות לי? אולי זה לא נגן מדבקה כי זה של אופיס דיפו בתודה עידו

יאיר B

New member
אז ככה:

כל נגן שהוא אלא של יצרן מוכר - הוא נגן ג'נרי. דוגמא ליצרנים מוכרים: קריאייטיב, איאריבר, סוני, IAUDIO, אפל (איפוד) ויש עוד כמה קטנים יותר. כל שאר הנגנים (ובמיוחד כאלו שנמכרים במחירים זולים מדיי) הם נגנים ג'נריים. זה לא יכול לעשות לך שום דבר. אתה צריך לדעת שיש סכוי שיהיו בעיות עם המכשירים הללו (כמו שכתבו האנשים במאמר). אפשר לקנות נגן כזה, אבל איכות השמע שלו תהיה לא משהו, הוא צורך די הרבה חשמל (סוללות נגמרות מהר) ורדיו באוזניות (כלומר: אם יתקלקלו האוזניות, לא יהיה יותר רדיו במכשיר, כן הוא משתמש בסוללה נפרדת עבור הרדיו). אם אתה קונה אותו באופיס דיפו - מציע לך לפתוח את האריזה בחנות ולבדוק אותו שהוא אכן עובד (להכניס סוללה ולהפעיל את השיר לניסיון שנמצא במכשיר). לשיקולך.

ido093

New member
טוב נו אוף אני לא קונה אתה צודק בכל

זאת אחי תודה ובקניון מציעים לי נגן CRATIVE משהו כזה ב350 זה נגן מדבקה אחי?

יאיר B

New member
הנגן הזה זהה לנגן הקודם ששאלת עליו

ההבדל היחיד ביניהם זה בפלסטיק החיצוני (לדעתי זה יותר יפה). שניהם מיוצרים ע"י חברה טייואנית בשם Ergotec. לזה יש רדיו מובנה - אז זה קצת יותר טוב. מצד שני, נראה שאין לו עברית (ואז לא תוכל לראות שמו של שירים בעברית בתצוגה כמו בנגן הראשון). הוא גם USB2.0 (הקודם 1.1). אז אם עברית חשובה לך, רדיו לא חשוב לך ואתה לא יכול להשקיע יותר כסף - קנה את הראשון. אם עברית לא חשובה לך, רדיו חשוב לך ואתה לא יכול להשקיע יותר כסף - קח את השני. אם תרצה להשקיע יותר - תכתוב פה וננסה למצוא לך מכשיר טוב יותר. הערה: להבא, אנא שרשר את הודעותיך!

ido093

New member
תודה אחי מצאתי נגן

של חברה מוכרת אני קצת מבואס למה 350 שקל יכולתי לקנות של 512 אבל עזוב לא כדיי דבק אז הנה הנגן שאני רוצההוא דבק ויש לי שאלה הוא עם עברית וטייפ מנהלים תודה יאיר אתה בהחלט פעיל ועוזר לכולם!!!זה מצורף בקישור

ido093

New member
???

הוא דבק איך שקוראים לזה או שזה בסדר תחווה את דעתך

יאיר B

New member
זה כבר יותר טוב

יש לי אותו ואני יכול להעיד שהוא קצת יותר טוב מהקודמים (איכות צליל בסדר). רק שתי הערות: 1. הנגן לא תומך בעברית (הוא מראה ריבועים במקום אותיות
). 2. לנגן אין טיפ מנהלים (כלומר הוא לא יוכל להקליט הרצאות, למשל). הוא יכול להקליט מהרדיו את מה ששומעים). תודה על המחמאות

ido093

New member
אהה יש לך אותו

והוא טוב או לא דבק הוא לא יתקלקל לי הוא בסדר לפי דעתך אני מעדיף עברית וטטיפ מנהלים אבל לפי דעתך זה עדיף יותר? למה אני לא רוצה מקולקל

יאיר B

New member
יש ביקורת שכתבתי עליו במאמרים

אתה יכול לקרא בה את דעתי על הנגן.

למעלה