מה אתם אומרים אל

bendj123

New member
נראה מזין אבל.......

קשה לי להאמין שנחש שלא הורגל מבייבי יאכל את זה...... אבל אהבתי...... שרשום שם הגודל פינקי - בגודל של וולדה פאוזי- קצת יותר גדול מוולדה עכבר - בגודל של עכבר וחולדה - בגודל של חולדה..... חחחח חזק

naja

New member
לא הייתי נוגע בזה.

המזון הזה לחלוטין לא מתאים להאכלת נחשים, ולא משנה כמה השקיעו בנושא. נחש צריך לאכול טרף מושלם, על כל איבריו ומרכיביו, אחרת הוא לא יקבל את כל המינרלים והויטמינים הדרושים לו. זה מקביל פחות או יותר להאכלה בשוקיים וכו'. לא מומץ בכלל.

naja

New member
תודה.

מוזר מאוד, אבל כשעברתי על העיתון לא מצאתי את הכתבה. נחפש שוב מחר.....

naja

New member
עדיין לא מוצא...

עמית, אם העיתון עדיין אצלך, אני אודה לך אם תבדוק את העמוד שהכתבה מופיעה בו.

רן333

New member
אני לא יודע עד כמה זה בריא

או לא בריא לנחשים, אבל אני חושב שגם אני לא הייתי נוגע בזה. זאת במיוחד לאור העובדה שהמוצר אינו מיוצר ממכרסמים שלמים, אלא מחלקי בקר ותוספים שונים. נדמה לי שקראתי פעם על מוצר דומה שמיוצר מעכברים שלמים, שנטחנים על כל מרכיביהם, אבל אני מעדיף עכברים רגילים גם על-פני מזון כזה.

avishai mp5a5

New member
מאיזה סיבה

אתה לא ההית משתמש במזון הזה אם הוא באמת עשוי מכרסמים שלמים עם כל החלקים בלי שום תוספים של בקר וכולי רק בצורת נקניקה.

רן333

New member
ראשית, הנקניקיות האלה

קצת מגעילות בעיני. הרבה יותר נעים לראות את הנחש אוכל חיה נורמלית, עם פרווה, ציפרניים, שפם וכל שאר האבזור. שנית, כשאני מאכיל במכרסמים אני יודע בדיוק במה אני מאכיל, ולא צריך לסמוך על המילה של היצרן באשר למרכיבים של הטרף. כשאני מאכיל במכרסמים כאלה (ולא בנקניקיות), אני יודע בד"כ מתי הם הומתו והוקפאו, על איזו תזונה הם גדלו, ומה היה המצב הבריאותי שלהם. את כל זה אני יכול רק לנחש כשמדובר באותן נקניקיות. שלישית, אם מקובל עלינו שהדבר הרצוי הוא האכלה במכרסמים שלמים, על כל מרכיביהם, הדבר הטבעי בעיני הוא פשוט לתת לנחש את המכרסמים האלה, כמו שהם. מדוע צריך לטחון אותם, לשנות להם את הצורה, ולעטוף את התוצר בעטיפות למיניהן? גם אם זה לא מזיק, קשה לי לראות איך זה יכול להועיל. ואני גם מאמין שזה יקר יותר.

avishai mp5a5

New member
יש משו

במה שאתה אומר אבל זה חברה יעני גדולה ועם שם לא נראה לי הם ישקרו אפילו שהיום אי אפשר לסמוך גם על החברות הגדולות.

kit k@t

New member
אוי איכס

אני לא ממש מבינה מה הבעיה בלתת להם פשוט עכברים... הנחשה שלי נהנת מהמרדף... D: קאט

snakeman404

New member
עכברים גם לא עולים כסף..

ואתה יודע בדיוק מאיפה הגיעו ומה יש בהם..

kit k@t

New member
עכברים

עולים לי 99 סנט ליחידה... אתה מגדל אותם בעצמך? קאט

snakeman404

New member
חיובי..

אני מגדל עכברים.. מקבל ירקות בחינם מאיזה כפר נופש באזור, טרריומים ונסורת אני מקבל מהחנות חיות שאני עובד בה..

למעלה