מה אתם אומרים, אם מלנדז מנצח היום הוא צריך

BeniTaz

New member
מה אתם אומרים, אם מלנדז מנצח היום הוא צריך

להיות הטוען לכתר הבא של ה-UFC מול המנצח בין אדגר לבנדו? בהתחשב בזה שאין לו כזאת תחרות בסטרייקפורס ואין קונטנדר מובהק לתואר ב-UFC זה הזמן המתאים? עוד קרב מעניין היום.. גגארד מוסאסי הולך להיות מושמד ע"י OSP.. אחד הלוחמים המבטיחים ב-MMA ואתלט ענק ומעולה. אני אומר את זה בלב קשה.. מוסאסי אחד המאכזבים ב-MMA, פשוט לא מתפתח כמו שציפו ולא משפר את משחק ההיאבקות ואם לא הצליח להתסדר מול ג'ארדין אין מצב שיצליח להסתדר מול מתאבק מעולה. מקווה שאני טועה..

cat food

New member
אני חושב שהוא יקבל קרב על טייטל שוט

למשל מישהו כמו דונלד סרוני.

AmitNHB

New member
אני מתחיל לחשוב שהוא מרגיש נח מידי ב SF.

אין לי ספק שאילו היה רוצה היה כבר ב UFC עם קרב על התואר.

elvis18

New member
אנשים בעלי חוזה תחת זופה...

יש להם בכלל יד באיזה ארגון הם נמצאים סטרייקפורס או יואפסי ? ללוחמים יש עד כדי כך אוטונומיה להחליט לגביי הקרבות שלהם ? או שזה אחרת ?

BeniTaz

New member
נראה שהוכח ב-MMA שאתה כ"כ רוצה משהו אז

אתה מקבל. קונג לי היה אמור להילחם בסטרייקפורס אבל הוא שיגע את ראשי ה-UFC וגם הודיע שאם הוא לא יילחם בקרב הבא ב-UFC הוא פורש. ניק דיאז החליט לקרוא תיגר וקיבל בקרב החזרה הראשון שלו את GSP ובדר"כ כלל מי שקורא תיגר ומחמם מנועים (ואת האוהדים) מקבל את ההזדמנות. אם מלנדז היה כל כך רוצה את זה.. בסוף הוא היה מקבל. ככה נראה לי גם.. אבל אם הוא לא מתלונן ולא דוחף את עצמו ל-UFC אז אולי הוא לא ל כך רוצה את זה וגם לא מתלונן.

AmitNHB

New member

AmitNHB

New member
ללוחם במעמדו של מלנדז ובהתחשב בחוסר הנוכחי

בקונטנדרים ב LW ב UFC אין לי ספק שאם מלנדז היה רוצה הוא כבר היה ב UFC וכנראה שמקבל קרב על התואר מול המנצח של אדגר\בנדו.

UgiPletzet

New member
דעתי

הוא נראה לא משהו בכלל, ובטוח הכי גרוע מכל ההגנות שלו. הוא חטף הרבה יותר מדי בשביל החד-מימדיות של הלוחם שעמד מולו, והוא הגיע עם גיים-פלאן היישר מבית מדרשם של האחים דיאז - לבוא ולהראות שיש לך ביצים יותר גדולות. לאורך זמן, זה לא עובד לאף אחד חוץ מניק דיאז... אני עדיין בהרגשה שבנדו לוקח את החגורה מאדגר ומחזיק אותה לא מעט זמן, גם אם יביאו את גילברט לאוקטגון.

מה התשובה הנכונה?

א.OSP הזה אוברייטד ענק כי הוא נלחם כמו גחבה ב.המאפיה הרוסית הכריחה אותו להפסיד ג.מוסאסי השתפר פלאים ד.כל התשובות נכונות

BeniTaz

New member
מוסאסי שיפר את משחק ההיאבקות

סחטיין עליו.. כנראה לקח את זה ברצינות. עדיין ניצחון דחוק מאוד. 2-1 בסיבובים. חוסר הניסיון של OSP הורגש מאוד.. לא הייתי קורא לו אוברייטד מפני שהוא גם ככה לא מוכר ואף אחד (חוץ ממני) כנראה לא ציפה שינצח. עוד נשמע עליו בהמשך.. ומוסאסי שרד מוקש גדול, נקווה שיעבור את המנצח בין קינג מו ללארקין. אם ינצח שם חייבים להכניס אותו ל-UFC.. זה כבר ממש ביזבוז זמן.

למעלה