מה אתם אומרים בקשר לזה?

מה אתם אומרים בקשר לזה?

אני מאוד מאוד מחכה תקשיבו להכל חדשות חמות כמו סופגניות מבעבעות בשמן לוהט

שאלון>>מעתיקים מדביקים ועונים

שעת התחלה:17:31 שיר שמתנגן ברקע:מוסיקה שחורה תאריך לידה:11,4,67 מאיפה:תל אביב מה עשית היום:רב היום בבית מול המחשב,ניקיונות בבית,בישלתי מרק ירקות טיול עים הכלבים, מה תעשה מחר:אין לי תוכניות מה המידה שלך בנעליים:42 מה אתה הכי אוהב לאכול:כובה חמוסטה מה אתה הכי שונא לאכול:בורקס תרד מה הצבע האהוב עלייך:אדום מה הצבע השנוא עלייך:אפור מתי אתה הולך לישון בדרך כלל:5 בבוקר מתי פעם אחרונה שבכית:ליפני שבוע מדוע: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: שם מיוחד לבן:שקד שם מיוחד לבת:נועם ממי הsms האחרון שקיבלת:אתמול בערב מידיד שלי דידי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms:אתמול בערב לדידי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה:חיפה אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד:אוהבת ולא יהיה לי מה מעצבן אותך:שמשקרים לי איך את/ה מתגבר על באסה:מוסיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך:חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית:כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:כן נפגשת איתו/ איתה:כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון:כן מהי אהבה בשבילך:יושר ונאמנות כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה:עד סוף הדרך את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית:וותרנית אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי:לעולם לא את/ה בחור/ה קנאי/ת:לא ממש מה תעשה כשתסיים את השאלון:הולכת לישון שעת סיום:17:39 מסר לכותב:שאלון פאקין מעניין עמנואלה>>נוני
מתוך פורום 110,000.000

nerod 72

New member
עונה...

שעת התחלה:19:10 שיר שמתנגן ברקע: Kylie Minogue- Sentisized תאריך לידה: 8/11/85 מאיפה: גבעתיים מה עשית היום: עבודה ! מה תעשה מחר: עבודה! מה המידה שלך בנעליים:43-44 מה אתה הכי אוהב לאכול: פיצה, ציפס ,סלט טונה מה אתה הכי שונא לאכול: אבוקדו מה הצבע האהוב עלייך: כחול, סגול מה הצבע השנוא עלייך: צהוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 1 + מתי פעם אחרונה שבכית: לפני כמה חודשים, לא זכור לי מדוע: --- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: Kosheen- Hungry מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: ?? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: לא שם מיוחד לבן: ים שם מיוחד לבת: .... ממי הsms האחרון שקיבלת: היום בצהריים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: היום לחבר מהצבא שלא דברתי איתו המון זמן... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: ירושלים אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: תלוי מה זה ילדים קטנים. 0-4 חמודים .4 ומעלה מעצבנים רובם. כן, בעזרת השם יהיה לי לפחות ילד אחד... מה מעצבן אותך: שבוגדים באמון שלי, צביעות איך את/ה מתגבר על באסה: מוסיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: להרגיש שקנית את כל העולם מאמינ/ה באהבה וירטואלית: באופן אישי,לא. בכללי, כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:כן נפגשת איתו/ איתה:כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: מאמין במשיכה ממבט ראשון מהי אהבה בשבילך: הרגשה שעוד לא זכיתי עדיין להרגיש כנראה... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: עד הסוף... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: עקשנית - לפעמים יותר מדי אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: תלוי באיזה מקרה את/ה בחור/ה קנאי/ת: כן, מאוד מה תעשה כשתסיים את השאלון: אשאר על המחשב שעת סיום:19:16 מסר לכותב: עוד שאלון...

שאלון=תשובות

שעת התחלה:9:20 שיר שמתנגן ברקע: Take on me תאריך לידה: 5\12 מאיפה: דרום מה עשית היום: מה שלא עושה בכל יום... מה תעשה מחר: אשפוך על עצמי דלי מים. מה המידה שלך בנעליים: 45 מה אתה הכי אוהב לאכול: ג'וקים חחח סתם.. אוהב לאכול את כל מה שטעים ! מה אתה הכי שונא לאכול: אבוקדו מה הצבע האהוב עלייך:כחול מה הצבע השנוא עלייך: אפור מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 23:00 לפעמים יותר מאוחר... מתי פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע. מדוע: ראיתי תכנית ממש עצובה בטלויזיה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: שיר? כפרה, אני מוריד אלבומים שלמים ! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: לא יצור אלים. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: לא. שם מיוחד לבן: גיא שם מיוחד לבת: מרילין מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: אשקלון (היום). אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: אני מאוד אוהב ילדים. כמה יהיו לא יודע, אבל הייתי רוצה 2 בן ובת . מה מעצבן אותך: אנשים שקרנים! איך את/ה מתגבר על באסה: רואה קומדיה וצוחק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: חוצפה, ציניות, שקרנות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית: לא התנסיתי, לא יודע. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: לא נפגשת איתו/ איתה: לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: מאוד מהי אהבה בשבילך: לדעת לאהוב, ולהגיד תמיד עד כמה .. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: לא פגשתי עדיין באהבה אמיתית את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: גם וגם אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: לא לעניין את/ה בחור/ה קנאי/ת: תלוי בסיטואציה מה תעשה כשתסיים את השאלון: אלך לטרוף עוד סופגנייה חחחח שעת סיום:9:30 מסר לכותב: Don't put off tomorrow, what you can do today !

TheMashMash

New member
מתחילים...

שעת התחלה:22:00 שיר שמתנגן ברקע: Kylie minogue - WOW תאריך לידה:4.2.1986 מאיפה: יהוד מה עשית היום: היה יום חופש - בבית ואחרי זה חברים - ודקל מהפורום מה תעשה מחר: אין לי תוכניות מה המידה שלך בנעליים: 43 מה אתה הכי אוהב לאכול: פסטה פנה או רביולי בטעם רוזה מה אתה הכי שונא לאכול: עלי גפן. מה הצבע האהוב עלייך: כחול / שחור משולב בלבן :) אבל אם זה רק צבע אחד ... כחול. מה הצבע השנוא עלייך: בורדו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 2 בלילה מתי פעם אחרונה שבכית: לפחות שנה / שנתיים. מדוע: X איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: את האלבום המדהים של קיילי מינוג מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אולמרט אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: אפי (אתם לא מכירים) שם מיוחד לבן: דן (אני אוהב) שם מיוחד לבת: ליהיא ממי הsms האחרון שקיבלת: אמיר מהפורום "אם אתה בעבודה תתקשר אליי" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: לחבר - אמרתי שאני בדרך אליו. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: אור יהודה. אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: X מה מעצבן אותך: צבועים / אנשים שעושים דברים מאחורי גבך / שאולמרט עדיין ראש ממשלה - עוד ישרפו אותו יום אחד. איך את/ה מתגבר על באסה: מוסיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך:חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית: כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: כן נפגשת איתו/ איתה: כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: כן מהי אהבה בשבילך: אני לא מצליח להגדיר את זה. זה פשוט משהו שאתה מרגיש. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: עד סוף הדרך את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: עקשן ומורד. אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: לעולם לא - זו בעיה שלך. את/ה בחור/ה קנאי/ת: אני מאמין שיש בי טיפה קנאה - אבל זה חולף. מה תעשה כשתסיים את השאלון: ביד ? סתם ... הולך לדקל. שעת סיום:22:09 מסר לכותב: WTF?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? זה הכל. חמודות.

עונה...

שעת התחלה:20:10 שיר שמתנגן ברקע: Whitney Houston - Its Not Right But It's Okay (remix) תאריך לידה: 22/03/86 מאיפה: בקרוב מאוד ת"א מה עשית היום: ישנתי+ אכלתי..לעזאזל דיאטה!אכלתי המון!טוב נו טחנתי אוכל!כן עכשיו אני נראה כמו כדור פורח! מה תעשה מחר: עבודה! מה המידה שלך בנעליים:44 מה אתה הכי אוהב לאכול: עלי בייבי, כרוב, עגבניות...לעזאזל עם דיאטה!אני אוהב בשר והרבה!כמה שיותר!ובכל הצורות! מה אתה הכי שונא לאכול: חצילים!הם נראים כמו חייזירים מתים!במיוחד אחרי בישול..בעעע ובצל כי הוא דומה לחלזונות. מה הצבע האהוב עלייך: שחור, כחול כהה, אדום כהה. מה הצבע השנוא עלייך: ירוק זוהר וצהוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל:תלוי בעבודה למחורת. לפעמים ב 10 לפעמים ב1... מתי פעם אחרונה שבכית: לא זוכר מתי זה היה אבל לא לפני הרבה זמן מדוע: כל כך רחמתי על עצמי שפשוט התחלתי לבכות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: Ivri Lider - Jesse מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אאא יש הרבה כאלה זה בעיה. אבל כנראה לאקס חברה טובה שלי... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי:עם יניב- חבר טוב -סימנה- חברה טובה ובדיוק סיימתי לדבר עם דני אינטרנשיונל הבייבי דיווה! שם מיוחד לבן: ירין שם מיוחד לבת:אוניל ממי הsms האחרון שקיבלת: ממנהלת שלי שאחלה לי סופ"ש נעים ורגוע מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: לחברה טובה שלי שלא הביאה לי ת'דיסקים שביקשתי... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה:באר שבע אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: לא יודע אם יהיו כאלה בכלל... מה מעצבן אותך: צביעות ושקר. איך את/ה מתגבר על באסה: הרבה וודקה וסמים טובים...סתם ..לצאת להנות ולשכוח על הכול. מוסיקה וחברים. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: להרגיש שאין מישהו יותר טוב ממך ושכל העולם דפוק ורק אתה צודק! מאמינ/ה באהבה וירטואלית: לא מאמין באהבה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:כן נפגשת איתו/ איתה:כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: לא ממש מאמין באהבה אבל במשיכה כן. מהי אהבה בשבילך: לא יודע מה זה אהבה. אני יודע מה זה כאב שבא אחרי. אהבה הקרבה כנראה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: נאמן רק כשנאמנים לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: עקשן!מאאווודדד אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: תלוי באיזה מקרה את/ה בחור/ה קנאי/ת: כן, מאוד מה תעשה כשתסיים את השאלון: אשאר על המחשב שעת סיום:20:27 ( קשה גם להתכתב וגם למלא שאלון). מסר לכותב: יאללה בלאגן!שאלון מגניב!

שאלון מפורום110,000,000מעתיקים מדביקים ועונים

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: תאריך לידה: מאיפה: מה עשית היום: מה תעשה מחר: מה המידה שלך בנעליים: מה אתה הכי אוהב לאכול: מה אתה הכי שונא לאכול: מה הצבע האהוב עלייך: מה הצבע השנוא עלייך: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: מתי פעם אחרונה שבכית: מדוע: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: שם מיוחד לבן: שם מיוחד לבת: ממי הsms האחרון שקיבלת: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: מה מעצבן אותך: איך את/ה מתגבר על באסה: מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: מאמינ/ה באהבה וירטואלית: הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: נפגשת איתו/ איתה: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: מהי אהבה בשבילך: כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: את/ה בחור/ה קנאי/ת: מה תעשה כשתסיים את השאלון: שעת סיום: מסר לכותב:

עונה על השאלון ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 18:12 שיר שמתנגן ברקע: "לא ייכולה בלעדיך" של דנה אהובתיייי תאריך לידה: 29/09/1992 מאיפה:קריות מה עשית היום: הייתי בבית ספר לצעריי מה תעשה מחר: הולכת לישון כל היוםםם & מחשב מה המידה שלך בנעליים: 39 מה אתה הכי אוהב לאכול: המאכל האהוב עליי זה שקשוקה וספגטי. אבל בגלל חנוכה עכשיו זה סופגנייה וספניץ' חח מה אתה הכי שונא לאכול: אפונהההה מה הצבע האהוב עלייך: ורוד מה הצבע השנוא עלייך: כחול מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: ממ אין לי שעה מדויקת מתי פעם אחרונה שבכית: לפני כמה חודשים מדוע: סבתא רבא שלי נפטרה :( איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: אמ לא זכור לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אממממ.. חברה שלי חח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: אני לא על האייסי שם מיוחד לבן: ליאור שם מיוחד לבת: ליאן ממי הsms האחרון שקיבלת: חברה הכי טובה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: חברה הכי טובה שלי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: תל אבייייב
אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: כן . בעז"ה 4 .. מה מעצבן אותך: ציניות !!! איך את/ה מתגבר על באסה: שומעת שירים של דנה .. (מורנייי חחחחחח
) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: חוצפה וציניות ! מאמינ/ה באהבה וירטואלית: כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:כן נפגשת איתו/ איתה:לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון:כן מהי אהבה בשבילך: לכבד,להעריך,נאמנות,להיות בקשר,ולהגיד כל הזמן שאתה אוהב את הבן/בת הזוג כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: כן ברור. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: ותרנית אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: את/ה בחור/ה קנאי/ת: תלוי למי.. מה תעשה כשתסיים את השאלון: אגלוש בפורום
שעת סיום:18:18 מסר לכותב: " הכל זה לטווובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת :) "

m o r a m i r

New member
ווואייי שני איזה חמודה את....

דנה נראת בתמונה הזאת מזההההה תימנייה מכרם התימנים

מורניי תודה מאמיייי גם את חמודה :]

חחח נכון בתמונה הזו דנה באמת ניראת תימנייה , אעעע אין על העדה הזאת חחח אני חצי תימנייה וחצי מרוקאית

אני עונה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 9:09 שיר שמתנגן ברקע: הסימפוניה ה-5 של בטהובן תאריך לידה:3.9.84 מאיפה:אבן יהודה מה עשית היום: הלכתי לתערוכת ציורים באבן יהודה. זו תערוכה לרגל 75 שנה למושבה. מה תעשה מחר: עוד לא יודע, נחשוב
מה המידה שלך בנעליים: 43 מה אתה הכי אוהב לאכול: יש מלא מאכלים הכי אהובים עלי: פסטות, המבורגר ועוד מלא
מה אתה הכי שונא לאכול: לשמחתי אני לא אוכל טונה, אני לא אוכל דגים כי זה פשוט איכסה פיכסה ימפמפיכסה!!!!!!!!!!!!!! מה הצבע האהוב עלייך: אדום מה הצבע השנוא עלייך: לא נראה לי שיש כזה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 23:30 מתי פעם אחרונה שבכית: נדמה לי שבכיתה ח' מדוע: כי אח שלי הקטן עיצבן אותי ואמא שלי גיבתה אותו במקום לגבות אותי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: שיר על סופגניה(הרי חנוכה עכשיו
) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אל תדאגו, אין אצלי אחרון יש אצלי מלא
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: אני כרגע לא מדבר עם אף אחד שם מיוחד לבן: יותם שם מיוחד לבת: רווית ממי הsms האחרון שקיבלת:מאח שלי הגדול מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: אח שלי הגדול מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: תל אביב אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: אני מאד אוהב ואני בטוח שיהיו לי איזה 2 ילדים. למרות שגם 4 זה יכול להיות טוב. מה מעצבן אותך: שיש אנשים שמשחקים אותה חברים שלי ובסוף מסתבר שהם סתם כולירות!!!!!!! איך את/ה מתגבר על באסה: ממשיך הלאה בחיים מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: לא יודע מאמינ/ה באהבה וירטואלית: מה זאת אומרת? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: הכרתי כמה בחורות נפגשת איתו/ איתה: היו קצת פגישות מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: כן ולא מהי אהבה בשבילך: קשה לי לבטא את זה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: משתדל להיות הכי נאמן שאפשר את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: יותר וותרן מאשר עקשן אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: לא יודע מה להגיד בנושא הזה את/ה בחור/ה קנאי/ת: תלוי מה תעשה כשתסיים את השאלון: כאעשה, אחזור לשאלה הזאת מתוך השאלון ואגיד מה עשיתי
שעת סיום:9:22 מסר לכותב: להיות הכי אופטימים שאפשר!!!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני אוהב שאלונים

שעת התחלה: 00:15 שיר שמתנגן ברקע: Cuz' I can של פינק תאריך לידה: 30.9.90 מאיפה: כרגע מהמרכז. מה עשית היום: הייתי אצל דודה שלי מה תעשה מחר: אפגש עם ידידה מה המידה שלך בנעליים: 41 פלוס מינוס מה אתה הכי אוהב לאכול: שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול: מממ... לא יודע. מה הצבע האהוב עלייך: אדום מה הצבע השנוא עלייך: ורוד מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: מתי שיוצא מתי פעם אחרונה שבכית: מזמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן מדוע: לא זוכר חחח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: מממ... כאוס של אדרת. מאכזב טיפה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אח שלי או אחותי חחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: מישהו מפורום טאטו שם מיוחד לבן: אין שם מיוחד לבת: אין ממי הsms האחרון שקיבלת: לא קיבלתי ... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: אין לי פלאפון! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: נתניה אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד: בהחלט אוהב. כמה ? כמה שיהיה. מה מעצבן אותך: אנשים חח איך את/ה מתגבר על באסה: מוזיקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: חום מאמינ/ה באהבה וירטואלית: לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: מלא נפגשת איתו/ איתה: בטח מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: לא מהי אהבה בשבילך: הממ... שאלה טובה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: חח בהחלט את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: תלוי בקשר למה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: ממש לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת: ממש ממש ממש לא מה תעשה כשתסיים את השאלון: אמשיך בחיי שעת סיום: 00:21 מסר לכותב: היה סבבה.

שאלון נחמד ביותר ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 02:25 שיר שמתנגן ברקע: "ברוך השם " מתוך האוסף אתי אנקרי תאריך לידה: 27/4/80 מאיפה: ירושלים מה עשית היום: יום חופש מהעבודה , סידורים , סגירת מעגלים, ונפגשתי עם חברים בערב לחגוג נר שלישי מה תעשה מחר: חברים באים לארוחת ערב של שישי מה המידה שלך בנעליים: 42 מה אתה הכי אוהב לאכול: אורז לבן עם במיה , על האש . מה אתה הכי שונא לאכול: מרק עדשים מה הצבע האהוב עלייך: כחול , צהוב , אדום מה הצבע השנוא עלייך: אפור מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: 2 וחצי לפנות בוקר מתי פעם אחרונה שבכית: לא זכור לי ,
מדוע: איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: כמעט ולא מוריד אוהב שיר קונה את הדיסק , הדיסק האחרון שקניתי היה של אפרת גוש מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא . עם מי: שם מיוחד לבן: דניאל שם מיוחד לבת: יהלום ממי הsms האחרון שקיבלת: חברה טובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: אותה חברה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: תל אביב אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד מאוד מאוד כמה ילדים יהיו לך בעתיד: 2 בעזרת השם בן ובת בלי נדר ..... מה מעצבן אותך: שקרים , שלא מכבדים , ושנאת חינם . איך את/ה מתגבר על באסה: =מוסיקה ואלוהים מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: לא לעמוד בתור ולעקוף בקומבינה מאמינ/ה באהבה וירטואלית: לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: כן למטרת סטוצים נפגשת איתו/ איתה: כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: כן מהי אהבה בשבילך: להיות שם בשביל מהמקום הכי אמיתי שיכול להיות כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: נאמן בעיקר . אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: את/ה בחור/ה קנאי/ת: ממש לא מה תעשה כשתסיים את השאלון: אעשה לי נס , ואלך לראות את הפרק של היום בסדרה בבות
שעת סיום: 2:32 מסר לכותב : חיה ותן לחיות , איש איש תחת גפנו ותחת תאנתו יחיה . שבת שלום

או מושיקו חזרת מה שלומך חיים שלי../images/Emo24.gif

חג חנוכה שמח חג האור ושפע של מתיקות הישתדלתי שיהיה נעים כאן מצאתי את השאלון בפורום 110,000,000 ואחלה החברה הישתלבו>>נחמד כייף כייף לשמוע מימך לב יו

m o r a m i r

New member
שאלון מגניב, עכשיו אני....

שעת התחלה:15:08 שיר שמתנגן ברקע: shirley bassey- get the party started תאריך לידה: 30/5/87 מאיפה: מרכז מה עשית היום: הייתי בעבודה, אחר כך אכלתי קוסקוס מה תעשה מחר: אממממ....בטח אני אצא לאנשהו ..... מה המידה שלך בנעליים: 36-37 מה אתה הכי אוהב לאכול: קוסקוס, אסאדו, בגט עם שוקולד, פלאפל, חמין, לחוח(של תימנים,ואני תוניסאית) ולחם שום. מה אתה הכי שונא לאכול: מוקרם....בעעעע אני שונאת אוכל מוקרם...שונאת עמבה,שוארמה,קוטג'(זה נראה כמו חנונה לבנה) פטריות, ובמיה. מה הצבע האהוב עלייך: אפור,שחור,לבן. מה הצבע השנוא עלייך: סגול.....צבע מכוער על גבול המזעזע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל: אני קמה ב-6 בבוקר אז אני משתדלת לישון מוקדם אם אני לא יוצאת. בדרך כלל אני הולכת לישון ב-23:30 מתי פעם אחרונה שבכית: לפני שבוע וחצי מדוע: קראתי בעיתון כתבה על הקשישים שתוקפים אותם...הזדעזעתי....והתחלתי לבכות.....זה ממש מקומם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: shirley bassey- get the party started מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו: אני רוצה להרביץ לכל האנשים הרעים והגזענים אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי: אף אחד שם מיוחד לבן: אמיר (חבר שלי) שם מיוחד לבת: ליאן ממי הsms האחרון שקיבלת: מאורנג' ............ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms: אין לי שיחות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה: בחולון...הלכתי לסבתא של חבר שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד:ברווווווווווור.....כמה שיותר מה מעצבן אותך: רוע, שנאת חינם, אנשים פרימיטביים איך את/ה מתגבר על באסה: שומעת דנה אינטרנשיונל (שנייקה.....חחחחחחחחח) וכמובן אני עם החבר שלי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך: לא לצאת פראייר מאמינ/ה באהבה וירטואלית: כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט: כן נפגשת איתו/ איתה: כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון: אמממ...לא מהי אהבה בשבילך: הכל....אי אפשר לחיות בלי אהבה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה: אני אוהבת נטו! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית: עקשנית בטירוף אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי: לא הבנתי.... את/ה בחור/ה קנאי/ת: כן מה תעשה כשתסיים את השאלון: אני אלך לישון....אני עייפה רצח....האמת רציתי לישון לפני שנכנסתי לפורום אבל אמרתי לעצמי שאני חייבת לענות על השאלון הזה. שעת סיום: 15:33 מסר לכותב: חיה היום כאילו אין מחר.....אבל שמור כסף לבן ליום שחור!!!!! ביי ביוץ' לכולם ושבת שלום אנשים. מואההההההה קוקסינליות בעמ ------ שאלון מדליק.................כל הכבוד לך.

שני23889

New member
אני...אני...אני...!!!

שעת התחלה:7 ועשרה שיר שמתנגן ברקע:כרגע כלום האמת.... תאריך לידה:23 באוגוסט מאיפה:ראשון לציון מה עשית היום:האמת שקמתי מאוחר כי אתמול הייתי בוולווט ואז בצהריים הייתי בנמל ת"א עם חבר שלי ישבנו לקפה,עד שיש שבת צריך לנצל!!!חחח מה תעשה מחר:כרגיל אלך לעבודה ואז לשיעור נהיגה אחרי שנכשלתי בטסט יום ראשון לצערי.... מה המידה שלך בנעליים:37 מה אתה הכי אוהב לאכול:פסטה מה אתה הכי שונא לאכול:כל דבר שיש בו בצל=אין מצב!!! מה הצבע האהוב עלייך:משתנה בהתאם לעונה...בקיץ צהוב בננה,ירוק תפוח,,חום,לבן....ובחורף לבן,שחור,אפור,חום,אדום מה הצבע השנוא עלייך:כתום וסגול מתי אתה הולך לישון בדרך כלל:משתנה...אם אני לא יוצאת אז בסביבות 2 ככה אחרי שאני מסיימת לדבר עם חבר שלי בפון,ואם אני יוצאת אז בסביבות 5 וחצי שאנמחנו חוזרים ככה מתי פעם אחרונה שבכית:ביום ראשון האחרון,וזה נמשך איזה יומיים ברציפות..... מדוע: כיהיה תחילת שבוע נאחס!!! בבוקר נכשלתי בטסט,אחר כך קניתי לק חדש אדום וכולו נשפך לי בתיק והכל הג'דייף,ובסוף לקינוח גנבו לחבר שלי תאוטו בחניה בעבודה שלו!!! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט:אנא אערף...אני מורידה ים....(אופס רק אל תהרגו אותי...חחחח) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו:לחבר שלי על החוסר אחריות שהוא שכח לנעול תהגה באוטו למרות שחפרתי לו על זה המון ותמיד! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי:סתם עם חברה..... שם מיוחד לבן:ליאל(בעזרת השם השם שאני רוצהלקרוא לבן שלי) שם מיוחד לבת:דורין ממי הsms האחרון שקיבלת:מבעלי היפה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms:אליו חחח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה:אמממ...קניון ארנה בהרצליה נחשב!?!?חחח אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד:אם אני אוהבת זה כבר תלוי איזה ילדים,נגיד אחייניות שלי אני מטורפת עליהם,אבל לא חסר גם ילדים מציקים שבא לך להעיף אותם מהחלון!!!חחח אני ירצה בטח 3-4 ילדים בעזרת השם מה מעצבן אותך:מה לא?!? אני מתעצבנת הכי בקלות יש לי פיוז קצר מאוד חח,במיוחד שמאחרים לי,שמשקרים לי או שלא עושים מה שאני אומרת!!! איך את/ה מתגבר על באסה:יוצאת יוצאת ושוב יוצאת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך:חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית:לעעע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:בקטע של דייטים וזה?!?! ממש לא!!! נפגשת איתו/ איתה:לעעעע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון:אמממ יש מצב... מהי אהבה בשבילך:הכל! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה:תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית:עקשנית בטרוף אתם לא מבינים כמה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי:כן ! לא רק לשנות להפוךךךך את/ה בחור/ה קנאי/ת:אמממ יש מצב...חחח מה תעשה כשתסיים את השאלון:להתקלח,להתארגן וילך לחבר שלי שעת סיום:7 ועשרים מסר לכותב:מואההההההההההההההה[נשיקה]

למעלה