אני...אני...אני...!!!
שעת התחלה:7 ועשרה שיר שמתנגן ברקע:כרגע כלום האמת.... תאריך לידה:23 באוגוסט מאיפה:ראשון לציון מה עשית היום:האמת שקמתי מאוחר כי אתמול הייתי בוולווט ואז בצהריים הייתי בנמל ת"א עם חבר שלי ישבנו לקפה,עד שיש שבת צריך לנצל!!!חחח מה תעשה מחר:כרגיל אלך לעבודה ואז לשיעור נהיגה אחרי שנכשלתי בטסט יום ראשון לצערי.... מה המידה שלך בנעליים:37 מה אתה הכי אוהב לאכול:פסטה מה אתה הכי שונא לאכול:כל דבר שיש בו בצל=אין מצב!!! מה הצבע האהוב עלייך:משתנה בהתאם לעונה...בקיץ צהוב בננה,ירוק תפוח,,חום,לבן....ובחורף לבן,שחור,אפור,חום,אדום מה הצבע השנוא עלייך:כתום וסגול מתי אתה הולך לישון בדרך כלל:משתנה...אם אני לא יוצאת אז בסביבות 2 ככה אחרי שאני מסיימת לדבר עם חבר שלי בפון,ואם אני יוצאת אז בסביבות 5 וחצי שאנמחנו חוזרים ככה מתי פעם אחרונה שבכית:ביום ראשון האחרון,וזה נמשך איזה יומיים ברציפות..... מדוע: כיהיה תחילת שבוע נאחס!!! בבוקר נכשלתי בטסט,אחר כך קניתי לק חדש אדום וכולו נשפך לי בתיק והכל הג'דייף,ובסוף לקינוח גנבו לחבר שלי תאוטו בחניה בעבודה שלו!!! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט:אנא אערף...אני מורידה ים....(אופס רק אל תהרגו אותי...חחחח) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו:לחבר שלי על החוסר אחריות שהוא שכח לנעול תהגה באוטו למרות שחפרתי לו על זה המון ותמיד! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי:סתם עם חברה..... שם מיוחד לבן:ליאל(בעזרת השם השם שאני רוצהלקרוא לבן שלי) שם מיוחד לבת:דורין ממי הsms האחרון שקיבלת:מבעלי היפה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms:אליו חחח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה:אמממ...קניון ארנה בהרצליה נחשב!?!?חחח אתה אוהב ילדים קטנים?כמה ילדים יהיו לך בעתיד:אם אני אוהבת זה כבר תלוי איזה ילדים,נגיד אחייניות שלי אני מטורפת עליהם,אבל לא חסר גם ילדים מציקים שבא לך להעיף אותם מהחלון!!!חחח אני ירצה בטח 3-4 ילדים בעזרת השם מה מעצבן אותך:מה לא?!? אני מתעצבנת הכי בקלות יש לי פיוז קצר מאוד חח,במיוחד שמאחרים לי,שמשקרים לי או שלא עושים מה שאני אומרת!!! איך את/ה מתגבר על באסה:יוצאת יוצאת ושוב יוצאת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך:חוצפה מאמינ/ה באהבה וירטואלית:לעעע הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט:בקטע של דייטים וזה?!?! ממש לא!!! נפגשת איתו/ איתה:לעעעע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון:אמממ יש מצב... מהי אהבה בשבילך:הכל! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה:תמיד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית:עקשנית בטרוף אתם לא מבינים כמה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי:כן ! לא רק לשנות להפוךךךך את/ה בחור/ה קנאי/ת:אמממ יש מצב...חחח מה תעשה כשתסיים את השאלון:להתקלח,להתארגן וילך לחבר שלי שעת סיום:7 ועשרים מסר לכותב:מואההההההההההההההה[נשיקה]