מה אתם אומרים גניבה מתוך האמבולנס

איציק78

New member
מה אתם אומרים גניבה מתוך האמבולנס

אני בתור נהג אמבולנס לקחתי חולה והיה לי פלאפון בתוך האמבולנס אני חוזר בחזרה לאמבולנס והפלאפון לא נמצא .. יש לי חשד גדול שמדובר במלווה של החולה שלקח לי את הפלאפון מאמבולנס.. הפכתי את כל האבולנס ולא מצאתי את המכשיר פעם ראשונה שקר לי שנגנב לי ציוד מהאמבולנס ועוד מכשיר פלאפון... אני רוצה לשמוע את התגובות שלכם חברה.. שבוע טוב איציק

berry23

New member
חוצפה ממדרגה ראשונה!!! אני מציעה

שתבדוק בפרטי החולה שאספת (הרי ממלאים פרטי תשלום) ותברר איתו, או תבקש את הטלפון של המלווה שלו ואם תראה שהמלווה עושה סימנים של מתחמק אז תאיים שאתה הולך למשטרה שיקחו טביעות אצבע. אבל לפני שאתה עושה רעש תבדוק שוב שלא שכחת אותו בכיס של המכנסיים/חולצה/מעיל או בבית ותשאל גם את האנשים בעבודה שלך, ותנסה לצלצל אליו. חוץ מזה לחברות הסלולריות אני חושבת שיש איתורן כזה שאם מהטלפון שלך תצא שיחה או תכנס הם ידעו בדיוק היכן הוא... חוץ מזה איציק, דיברת איתי על בגדים שיש לך בשבילי... אילו בגדים??? לא ידעתי אפילו... ובקשר לשולחן אני ממש מצטערת אך הוא נלקח כבר...

נירה63

New member
חוצפה ממדרגה ראשונה!!!

האם יש אפשרות לבדור עם מלווה החולה? אולי לערב את המשטרה? תחסום כמובן את הפלפון שהגנב לא יוכל להתקשר לכל העולם מהפלפון שלך. אתה יודע מה איציק...אלוהים למעלה...וההמשך אתה בודאי כבר יודע... שבוע טוב לך, המשך לעשות עבודת קודש שאתה עושה.

איציק78

New member
למי שיש מכשיר אורנג'

שלא צריך אותו אני אני ישמח לקבל אותו עד שמד"א יחליט להביא לי חדש.... לגבי אותו בן אדם נפתח תיק היום במשטרה ומיד חסמתי את פלאפון חברה מדובר בהצלת חיים מחפש מכשיר אורנג לתרומה למען הצלת חיים איציק

תמרי10

New member
אם זה מכשיר עם כרטיס סים אז...

אפשר היום לפתוח כל מכשיר לשתי הרשתות בעלות נמוכה של 50 ש"ח בערך

למעלה