מה אתם אומרים? (וסליחה על המגילה)

קו המים

New member
מה אתם אומרים? (וסליחה על המגילה)

אז ככה... לפני חודשיים התחלתי לעבוד בעבודה חדשה , כבר בימים הראשונים מצאתי שפה משותפת עם אחד המדריכים שעובדים איתי (אחד מתוך שנים, כל השאר נשים...) מהתחלה הוא היה מאוד!!!! נחמד אלי, שואל, מתעניין, בקיצור אחלה בנאדם. אם הזמן שמתי לב (לקח לי זמן אני מודה) שהיחס שלו אלי מאוד שונה מלאחרים. ואיכשהו תמיד אנחנו ביחד. לא שאני מתנגדת, הבחור מקסים!!! אחרי חודש בערך, הוא מצא איזה תרוץ לבוא אלי ל"קחת משהו", הזמין אותי לבוא איתו לשתות משהו, אחר כך ארוחת ערב אחר כך אלי הביתה. עכשיו אתם אומרים, נו אז מה הבעיה? אז זהו שפתאום אני שמה לב שיש לו טבעת נישואין. (שלא היתה לו לפני זה אני בטוחה!!) שאלתי אותו באמת בפליאה אם הוא נשוי והוא בלי להתבלבל ענה שכן ועם ילדה. הייתי בהלם. הבחור בלי להסס מתחיל איתי, ויש לציין בעקשנות ואפילו לא מסתיר את העובדה שהוא נשוי. לקח לי קצת זמן להרגע מהעניין ולהבין ביני לבין עצמי מה אני רוצה ממנו אבל החלטתי לתת למוח לנצח את הלב ואמרתי בכנות שהוא נבלה ושלא מתאים לי כל הסיפור הזה. אבל לא משנה מה אני אומרת ועושה הוא ממשיך לשלוח הודעות, לצלצל, לקפוץ לביקור בקיצור להתעקש. קשה לי מאוד עם העניין הזה, כי בתכלס אני רוצה לא פחות ממנו, אבל אני יודעת שאני אפול לתוך זה ויהיה לי קשה מאוד לצאת. מה אני עושה כדי לגרום לו להבין? שיעזוב אותי? אוףףףףףףףףףף!

saritoosh22

New member
מתמידה!

פשוט אומרת שוב ושוב שאת לא מעוניינת תודה. ואם הוא ימשיך להטריד, לומר לו שאת היית מעדיפה שיפסיק בלי שתצטרכי להגיש תלונה במשטרה על הטרדה (בדר"כ הם מיד מתקפלים). עם כמה שזה מחמיא להיות מחוזרת, אני חושבת שעשית את הבחירה הנכונה, בקשר עם גבר נשוי את תהיי הנפגעת העיקרית!

Mירב

New member
../images/Emo127.gif זה בהחלט הקו האדום!

"קו המים" את נשמעת לא ב-100% סגורה על עצמך, כאילו רוצה איזה "אישור" קטן ש"זה בסדר"... (אם אני טועה נא לא להתנפל, זה פשוט הרושם ש"קראתי בין השורות") ברגע שאת תהיי לגמרי בטוחה שהוא לא מעניין אותך בכלל, את גם תשדרי את זה!

קו המים

New member
אז זהו שיש פה שני דברים,

האחד הוא שאין לי ספק שאם לא היה נשוי היה מתפתח סיפור, אבל אני גם יודעת שכרגע זה סיפור אבוד וההחלטה הכי טובה היא לסיים עם זה. וזה כבר משהו ביני לבין עצמי שאני משתדלת להתמודד איתו. ואני עדיין לא שם. אז גם סביר להניח שאני לא משדרת את זה. והשני היא העובדה שהוא לא מוותר, ואני לא מצליחה לגרום לו לעזוב אותי בשקט. וזה משהו שאני לא ממש יודעת איך לעשות.

Mירב

New member
הוא לא מוותר כי את משדרת לו

שאת אמביוולנטית בעניין...

SilverShine

New member
כשאת אומרת לא....למה את מתכוונת ?

נו.. בגלל זה גברים לא מפסקים ..... אמרת לא ... לא ? ואתם חושבים שאנחנו הגברים לא יודעים ש "לא" זה לא תמיד אומר " לא !" חהחה

דפנה KC

New member
וסליחה על הבוטות ../images/Emo13.gif

חשבתי על זה שאת לא מכירה אותי ואולי לא תביני את התגובה שלי... בכל אופן מה שהתכוונתי הוא שכמו שאמרו לך, את היחידה שתיפגעי וכנראה שאת באמת משדרת ש"לא" זה בעצם "maybe"... אז חבל על הלב שלך ושהמנמניאק הזה יתאפק עד שיראה את אשתו...

billc

New member
לכי על זה../images/Emo45.gif

תתתתתתתתתתת תתתתתתת תתתת סתתת ם

אני אומר שתנהגי בחוכמה.

אם החלטת שכל העניין הזה לא מתאים לך, פשוט תעשי מזה סוף. תודיעי לו בצורה תקיפה שאת לא מעוניינת בקשר איתו. והחל מאותו הרגע לנתק מגע ! לא קשר חברי\ידידות בשום אופן, תתעלמי, תשתדלי כמה שפחות להיתקל בבן אדם (באירועים חברתיים וכ'ו), בטח שלא לענות לו לטלפונים או להגיב להודעות\מסרים שהוא כותב. (אם את יכולה להתאפק ופשוט לא לקרוא אותם בכלל יהיה עוד יותר טוב) גם אם הוא ייתעקש בהתחלה, כשלא יקבל ממך שום תגובה הוא יתייאש. ישנו משפט שאומר "ההבדל בין חכם לפיקח הוא שחכם לא מכניס את עצמו לצרות שהפיקח מסוגל למצוא דרך החוצה מהן"*. את עוד בשלב שעוד לא מאוחר מדי,תנהגי בחוכמה. *(ותודה ל-"ב.ג" ),

קו המים

New member
../images/Emo51.gif לכולם על התגובות,

אתמול היתה לי שיחה נוספת עם הבחור, ולמרות כל הרצון והקושי אמרתי לו שמספיק ודי אני לא עונה לו יותר לשיחות הודעות או כל צורה אחרת של קשר. לא קל אבל נראה לי שהנכון ביותר לעשות. ואני חושבת שהפעם הצלחתי לגרום לו להבין שאני מתכוונת. נראה..

למעלה